הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ reebok crossfit lifter 2.0 ב350₪

avivchoen

משתמש משקיע
2,166
570
נק' מוניטין:
2,491
2,166
570
כרגע נמצא בפרו, חוזר לארץ עוד חודש וחצי והחלטתי לפנק את עצמי בכמה מתנות לרגל החזרה להתאמן, והמתנה הראשונה היא נעליים.

יש פה את הcrossfit lifter 2.0
m45395-mens-lifter-2.0-navy-yellow-h1.jpg

ב350₪, רציתי לדעת אם שווה לי ללכת על זה? עד היום התאמנתי עם אולסטאר, המטרות הן כמובן Sq Dl.

אני עוזב עוד יומיים אז אשמח לתשובות מהירות, תודה.

דדליפט הרוב עושים עם נעל שטוחה. לא רואה סיבה מיוחדת להשתמש בנעל עם עקב.
לסקוואט הבנתי שהן פחות ייעודיות בגלל שהן מיועדות לקרוספיט ושם קשיחות מקסימלית תפריע.
למה שלא תקנה אדידס פאוורליפט 2 ?

• פותח/ת השרשור
אני פשוט אזמין אדיפאוור מהאינטרנט,
יש למישהו המצלצה ספציפית ממוכר באיביי?

נב
את כל הנעליי ליפטינג נדיר להשיג ביבשת, זה מדינות עם תרבות מכונות מזעזעת

אני פשוט אזמין אדיפאוור מהאינטרנט,
אני לא חושב שצריך לבזבז על אדיפאוור סכום כמעט כפול (אאל"ט), במקרה שאתה לא משקולן.
יש לי את הפאוורליפט והן מעולות

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שצריך לבזבז על אדיפאוור סכום כמעט כפול (אאל"ט), במקרה שאתה לא משקולן.
יש לי את הפאוורליפט והן מעולות

יש לך לינק לשלוח לי?
אני פשוט שנתיים מקובע לאולסטאר, לא נכנסתי לעולם הזה של הנעליים כמו שצריך

כמו שרקון רשם גם אני ממליץ על Buy2USA - קניתי איתם באתר העולמי של אדידס(משתמש חדש מקבל 15% הנחה)

יצא לי הכל כולל הכל 470 ש"ח והנעליים הגיעו אחרי שבוע עם שליח עד הבית- חושב שמאוד משתלם.

• פותח/ת השרשור
כמו שרקון רשם גם אני ממליץ על Buy2USA - קניתי איתם באתר העולמי של אדידס(משתמש חדש מקבל 15% הנחה)

יצא לי הכל כולל הכל 470 ש"ח והנעליים הגיעו אחרי שבוע עם שליח עד הבית- חושב שמאוד משתלם.

שמעו, אני לא רגיל לקנות דרך האינרנט, מה זה בדיוק הbuy2us? למה לא להזמין פשוא מRouge? החלטתי שאני הולך על הפאוורליפט 2.0, מה עכשיו? 😃

סליחה על החפירה

שמעו, אני לא רגיל לקנות דרך האינרנט, מה זה בדיוק הbuy2us? למה לא להזמין פשוא מRouge? החלטתי שאני הולך על הפאוורליפט 2.0, מה עכשיו? 😃
כי הסיכוי שהמשלוח ילך לאיבוד או יגיע תוך חודש+ הוא גדול מידי
הסכום שאתה מוסיף לחברת שילוח שווה את זה לדעתי כשאתה קונה מוצר כזה

סליחה על החפירה

buy2USA היא חברת שילוח חיצונית.

ברגע שאתה עושה הזמנה באתר אתה רושם כתובת משלוח מארצות הברית ש-buy2usa נותנים לך, לרוב משלוחים בתוך ארה"ב הם בחינם.

לאחר מכן אחרי שהחברה מקבלת את המשלוח למחסנים שלה - הם שולחים אותה לארץ. במשך כל הזמן הזה אתה מעודכן בכל צעד הכי קטן שהחבילה עושה.

• פותח/ת השרשור

עוז בהזמנה מאדידס יש מידת רוחב כף הרגל, wtf? מה רשמת שם?

עוז בהזמנה מאדידס יש מידת רוחב כף הרגל, wtf? מה רשמת שם?

הייתה לי רק אפשרות אחת כי אני מידה יחסית ממוצעת(42)
אל תשכח קודם כל להירשם ל-buy2usa לפני שאתה מזמין מכל אתר - כך שתדע מה הכתובת האמריקאית שלך וכך תוכל לרשום את הפרטים שתקבל בהזמנה שתעשה.

• פותח/ת השרשור
הייתה לי רק אפשרות אחת כי אני מידה יחסית ממוצעת(42)
אל תשכח קודם כל להירשם ל-buy2usa לפני שאתה מזמין מכל אתר - כך שתדע מה הכתובת האמריקאית שלך וכך תוכל לרשום את הפרטים שתקבל בהזמנה שתעשה.

ואחי לא הבנתי איך דרך הbuy2us אני מזמין משהו מהאתר של אדידס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית