עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עם אזרחות אני אצליח הרבה יותר. הקוטר של הפלטות הוא הבעיה האחרונה שלי פה...כל הכבוד
עם פלטות בקוטר נורמלי תצליח יותר
מחאו לי אחרי זה כפיים בסוף הסט חחחחחכל המכון MIRIN
![]()
תשמע, זה שיש לי מוט להתאמן איתו זה הכי חשוב. יש מספיק פלטות והוא לא נשבר ב200 קילו בכלל טוב. כל השאר זה כבר מותרות.ואי מוט כזה גרוע לא ראיתי הרבה זמן , אשכרה אתה אוחז באיזור חלק לגמרי.
כל הכבוד
בדכ דדליפטים שלי לוקחים לי כפול מהזמן סט הזה. אני מאמין שגם ה205 יעלה באימון הבא ואולי אפילו 210 לפני סוף הגל הזה.חזק, נראה קל יחסית
חחחח תודהאם לא היה שם מוט הייתי בטוח שאתה עושה לנו ריקוד.
הגישה שלי בצבא היא באמת שתירוצים זה למוצצים. מה שאתה רואה פה זה הגרסא שלי ללהתאמן עם תש.. בבסיס הקודם שלי בכלל היה זוועה...אין מספיק מוניטין בעולם הזה כדי להראות לך עד כמה כוח אתה תותח על זה שאתה מבצע דד ליפטים בתנאים האלה. אני הייתי בתנאים כמו שלך בצבא והחלטתי לוותר ולא להתאמן יותר. אתה אגדה!
ד"א אפשר לדעת למה אתה מבצע סומו דד ליפט? והאם אתה מרגיש שלך ספציפית זה מוסיף משקל עבודה?
האמת שהיה צד בי שרצה למשיך ל6-7 חזרות אבל אני מעדיף להישאר ככה עם עוד משהו בטנק כי זה גם גורם לי להיות הרבה יותר בטוח במשקל הבא. הרבה מאד זמן שלא הגעתי לאימון בתחושה אמיתית של אני בטוח הולך להצליח את המשקל הזה. אין סיכוי אפילו לכשל. אחרי ה195 שהתעופף ידעתי שאין סיכוי שה200 נכשל. ואחרי איך שה200 עלה אני אגיע באותה צורה ל205. מקווה שאולי אחרי זה אפילו ל210.תותח..נראה לי יש לך אפילו 8 במשקל הזה.
וואלה דווקא מפרגנים מאד. בדכ במיוחד בצבא התגובות יהיו דברים בסגנון של חבל על הגב ותהיה נכה, אבל בצבא זה בעיקר להגיד לי אתה חיה רעה. שואלים כמובן אם אני לא מפחד על הגב אבל אז אני מרגיע אותם ואומר להם שפריצת דיסק זה מלא גימלים אז מה איכפת לי?בטח אתה נחשב "הפריק" במכון כושר בצבא.
פחחח ממש... אני שחיף מדי בשביל זה. בתקווה להגיע לגרד את ה90 ביולייפה מאוד גופט, מתכנן להתחרות בעד 100 ?
יולי 15 דופקים קאמבק. אני לא רוצה לפתוח על עצמי פה, אבל בקצב הזה אני עוד אתן pr באופנר של הדדליפטהמוזיקה הפלטות המוט המזרונים הכל והכל פשוט זעזע בסרטון אבל עדיין כמו גדול הרמת.
חזרתו של הרצל?
התחרות לא ב30/7?יולי 15 דופקים קאמבק. אני לא רוצה לפתוח על עצמי פה, אבל בקצב הזה אני עוד אתן pr באופנר של הדדליפט