הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון מידע מה ההישגים של אבי לייני?

• פותח/ת השרשור peta11
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

peta11

משתמש מתחיל
269
32
נק' מוניטין:
106
269
32
היי,

כידוע לנו, טבעונים אוהבים להתרברב בבחור בשם אבי לייני שהוא טבעוני כ - 30 שנים והוא אלוף ישראל בהרמת כוח לגילאי 50-54 (לפי האתר של גארי יורפרובסקי או איך שלא כותבים את השם שלו).

למישהו יש מושג מה המשקלים שלו? זו לא חוכמה להתלהב שהוא טבעוני שמרים אם יש לו סקוואט של 3 פלטות...

ההישג העיקרי שלו זה שהוא הפך למוטיב שבאמצעותו צמחונים אוכלים לנו את הראש. כוסאמא שהם וכוסאמא שלו.

ראשית נדמה לי שהשם הוא לחיאני.
שנית, הוא מפתח גוף בכלל, כך שההשגים אמורים להמדד אחרת לגמרי.
שלישית, מה כל כך כואב לך? קשה לי להבין. הוא בחר בדרך שלו, בדרך כלל עושים את זה מתוך החלטה מוסרית או מלמידה של הנושא או משילוב. רוב אוכלי הכל עושים כך כי כך גדלו וחונכו, ולא השקיעו מחשבה במה הם אוכלים ומה לא. ואם הוא מצליח, שיבושם לו. אגב, הייתי אומר כך גם אם הוא היה אןכל כל.

ראשית נדמה לי שהשם הוא לחיאני.
שנית, הוא מפתח גוף בכלל, כך שההשגים אמורים להמדד אחרת לגמרי.
שלישית, מה כל כך כואב לך? קשה לי להבין. הוא בחר בדרך שלו, בדרך כלל עושים את זה מתוך החלטה מוסרית או מלמידה של הנושא או משילוב. רוב אוכלי הכל עושים כך כי כך גדלו וחונכו, ולא השקיעו מחשבה במה הם אוכלים ומה לא. ואם הוא מצליח, שיבושם לו. אגב, הייתי אומר כך גם אם הוא היה אןכל כל.
הוא מתיימר להיות אלוף הארץ במאסטרס, ואני אישית לא ראיתי משקלים מכובדים מדי...

בלי קשר לטבעונות בכלל

הוא מתיימר להיות אלוף הארץ במאסטרס,
אתה שמעת אותו אישית אומר את זה? פשוט אני רק שמעתי אנשים אחרים, טבעונים ששמים אותו בתור דוגמה, אומרים עליו שהוא אלוף הארץ.
ואני גם לא מבין מה מפריע לאנשים, שיהיה טבעוני, שיהיה לא טבעוני, שירים כמה שבא לו. זה שיש טבעונים שזורקים את השם שלו כל פעם אני לא חושב שזה אשמתו

היי,

כידוע לנו, טבעונים אוהבים להתרברב בבחור בשם אבי לייני שהוא טבעוני כ - 30 שנים והוא אלוף ישראל בהרמת כוח לגילאי 50-54 (לפי האתר של גארי יורפרובסקי או איך שלא כותבים את השם שלו).

למישהו יש מושג מה המשקלים שלו? זו לא חוכמה להתלהב שהוא טבעוני שמרים אם יש לו סקוואט של 3 פלטות...

לפי הכינוי שלך עוד יכולתי להתבלבל לרגע ולחשוב שאתה טבעוני
peta = People for the Ethical Treatment of Animals
21617.jpg

אני לא מבין מאיפה כל ההייטינג הזה כלפי טבעונות בכללי, כשאף אחד כאן לא חופר לכם על זה.
אמיר הוא דוגמא מצויינת לטבעונות ואימוני כח.

מורן, שכחת את אשתי...
אני סתם שמן... היא אלופה..

הוא הצליח לטעון על מוט במכון 500 קילו, לשים עליו רצועות אחיזה ולהצטלם ואז ללכת להאכיל חתולים שיושבים בסמית' מאשין
לא הבנתי על מה מדובר בתחלה, גיגלתי אבי לייני ומצאתי את זה, זה לא 500 קילו אבל זה גם משהו...
56003_466963166675684_1012995105_o.jpg

Vegan+Bodybuilder++4b49c-vegan.jpg
profile_avi_7.jpg

אפשר להבין לבד שהוא לא הטבעוני הרגיל שתמצא שמתיימר להיות "בריא"
אה והנה 3 שורות שאומרות שהוא חזק:
http://www.gary-tv.com/garymain/celebs-comments/athletes/אבי-ליאני-אלוף-ושיאן-ישראל-בפאוורליפט/

אני לא מבין מאיפה כל ההייטינג הזה כלפי טבעונות בכללי, כשאף אחד כאן לא חופר לכם על זה.
אמיר הוא דוגמא מצויינת לטבעונות ואימוני כח.

זה לא הייטינג, צריך להיות אכפת לנו בשביל לשנוא אותו או לאהוב אותו.
דבר שני תשימו לב לנתון מפתח בכתבה עליו:
"מרים משקולות מאמצע שנות ה 70 וטבעוני משנת 1985".

זה אומר שלפני שהפך לטבעוני הוא התאמן באיזור ה 10 שנים, משמע את מירב המסה /כוח שלו הוא צבר כשאכל כל.
(כמו שאתם יודעים ממצאים את הסף הגנטי לפני 10 שנים ומ 10 שנים ההתקדמות היא די הבייבי סטפס באופן יחסי ל 10 שנים הראשונות).
משמע=

הוא לא מוכיח כלום.

זה לא הייטינג, צריך להיות אכפת לנו בשביל לשנוא אותו או לאהוב אותו.
דבר שני תשימו לב לנתון מפתח בכתבה עליו:
"מרים משקולות מאמצע שנות ה 70 וטבעוני משנת 1985".

זה אומר שלפני שהפך לטבעוני הוא התאמן באיזור ה 10 שנים, משמע את מירב המסה /כוח שלו הוא צבר כשאכל כל.
(כמו שאתם יודעים ממצאים את הסף הגנטי לפני 10 שנים ומ 10 שנים ההתקדמות היא די הבייבי סטפס באופן יחסי ל 10 שנים הראשונות).
משמע=

הוא לא מוכיח כלום.
עזוב את אבי לייני
נתתי דוגמא של מישהי שמאז ומתמיד הייתה טבעונית

אני רואה פה תופעה...
עמית בוא נהיה טבעוניים!😋🍴
כמה זה יוסיף לי על המוט?
אחרי כל סרטון של @אניארשאלה אני שוקל את זה ברצינות...

שלחתם לא מעט אנשים שללא ספק "משתמשים" וזה משנה את כל המשחק לחלוטין. אבל אני לא חושב שיש סיבה שאי אפשר לגדול\להתחזק בצורה טבעונית
עזוב את אבי לייני
נתתי דוגמא של מישהי שמאז ומתמיד הייתה טבעונית
ולי היה בגיל 3 חצי טון דדליפט

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית