הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מידע מה ההישגים של אבי לייני?

• פותח/ת השרשור peta11
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

peta11

משתמש מתחיל
269
32
נק' מוניטין:
106
269
32
היי,

כידוע לנו, טבעונים אוהבים להתרברב בבחור בשם אבי לייני שהוא טבעוני כ - 30 שנים והוא אלוף ישראל בהרמת כוח לגילאי 50-54 (לפי האתר של גארי יורפרובסקי או איך שלא כותבים את השם שלו).

למישהו יש מושג מה המשקלים שלו? זו לא חוכמה להתלהב שהוא טבעוני שמרים אם יש לו סקוואט של 3 פלטות...

זה היה בגיל 3 אין לי סרטון של זה
זה בסדר, תירגע. אני בחיים לא אתן לך חוב לראק. אחר כך יתנו לך באן, ותירשם בניק אחר, ורק את זה באמת האתר הזה צריך - שניים כמוך.

למה שטבעוני יהיה בהכרח חלש\חזק יותר מאוכל-כל ממוצע אם הוא מצליח להגיע לאותם ערכים תזונתיים בדיוק?😕

זה בדיוק מה שלא ברור - איך אפשר להגיע לערכים התזונתיים הנכונים, כשאתה מתאמן כבד ובחיטוב? איך אתה מגיע לכמות מספיקה של חלבון בלי 2 מיליון קלוריות מפחמימה?

זה בדיוק מה שלא ברור - איך אפשר להגיע לערכים התזונתיים הנכונים, כשאתה מתאמן כבד ובחיטוב? איך אתה מגיע לכמות מספיקה של חלבון בלי 2 מיליון קלוריות מפחמימה?
דיברתי על כוח. לגבי חיטוב, אני מאמין שהדרך היחידה היא תוספי חלבון - והרבה.

יש אבקות חלבון טבעוניות. אתה בערך צריך לחיות על זה בחיטוב אבל זה אפשרי

שמע..או שתודה שעבדת עלינו או שתשחזר.🙄
אני יכול לשחזר אבל זה יראה פחות או יותר ככה:
avi-lehyani.jpg

לא הבנתי על מה מדובר בתחלה, גיגלתי אבי לייני ומצאתי את זה, זה לא 500 קילו אבל זה גם משהו...
56003_466963166675684_1012995105_o.jpg

Vegan+Bodybuilder++4b49c-vegan.jpg
profile_avi_7.jpg

אפשר להבין לבד שהוא לא הטבעוני הרגיל שתמצא שמתיימר להיות "בריא"
אה והנה 3 שורות שאומרות שהוא חזק:
http://www.gary-tv.com/garymain/celebs-comments/athletes/אבי-ליאני-אלוף-ושיאן-ישראל-בפאוורליפט/

דיברתי על זה

שים לב - 430 קילו

306397_2127196371994_644019_n.jpg

"עחי, צלם אותי עושה תנועה של 10 ס"מ עם הרבה פלטות על המוט!"

המסת שריר שהוא סוחב מרשימה לאחד שאומר שהוא " טבעי "

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית