הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון מידע מה ההישגים של אבי לייני?

• פותח/ת השרשור peta11
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

peta11

משתמש מתחיל
269
32
נק' מוניטין:
106
269
32
היי,

כידוע לנו, טבעונים אוהבים להתרברב בבחור בשם אבי לייני שהוא טבעוני כ - 30 שנים והוא אלוף ישראל בהרמת כוח לגילאי 50-54 (לפי האתר של גארי יורפרובסקי או איך שלא כותבים את השם שלו).

למישהו יש מושג מה המשקלים שלו? זו לא חוכמה להתלהב שהוא טבעוני שמרים אם יש לו סקוואט של 3 פלטות...

תמונה מעט מוזרה (מבחינת הכיפוף במרפק)
יש אנשים שיש להם נטייה לכווץ את הבייספס בכל תרגילי המשיכה
יש אנשים שיכולים לקרוע את הבייספס כתוצאה מכך
אבל יש גם כאלו שהמפרק שלהם לא מגיע ל 180 מעלות

245 זה בכלל-בכלל לא בשמיים, אני לא רואה בעיה להיות טבעוני ולהרים משקל כזה.

דיברתי על זה

שים לב - 430 קילו

306397_2127196371994_644019_n.jpg
המוט באויר, 430 קילו שראגס זה הרבה...
מה הוא עושה שם? אין לו אפילו מספיק ROM כדי לעשות ראק פולס
שראגס
245 זה בכלל-בכלל לא בשמיים, אני לא רואה בעיה להיות טבעוני ולהרים משקל כזה.
יש בעיה עם להיות טבעוני עם המשקל הזה? אני לא טבעוני חס וחלילה אבל למה שאדם טבעוני לא יצליח להגיע לרמה גבוה?

המוט באויר, 430 קילו שראגס זה הרבה...

שראגס

יש בעיה עם להיות טבעוני עם המשקל הזה? אני לא טבעוני חס וחלילה אבל למה שאדם טבעוני לא יצליח להגיע לרמה גבוה?
אני פעם כשהייתי הרבה יותר חלש עשיתי 160% מהדדליפט שלי לכזה ראק פול (כי הייתי מטומטם יותר משאני עכשיו) בלי רצועות אחיזה ובלי יותר מדי קושי. (פה הוא הולך על מקסימום עם רצועות)
והוא לא עושה שראגס, תאמין לי.

אני פעם כשהייתי הרבה יותר חלש עשיתי 160% מהדדליפט שלי לכזה ראק פול (כי הייתי מטומטם יותר משאני עכשיו) בלי רצועות אחיזה ובלי יותר מדי קושי. (פה הוא הולך על מקסימום עם רצועות)
והוא לא עושה שראגס, תאמין לי.
טוב, בזה אני יכול להסכים איתך.
אבל אל תשכח שזה בכל מקרה כתבה עליו וזה הרבה יותר מרשים לצלם מישהו מחזיק 1RM לעומת ה10RM שלו כי זה בכל מקרה תמונה, גם אם הוא לא עושה עם זה חצי חזרה, זה תמונה בשביל הכתבה..

יצא לי להשתתף בהרבה דיונים עליו, הבחור סה"כ חיובי ולצערו נותנים אותו בתור דוגמא יותר מדי פעמים מבלי לדעת את העובדות, לא באשמתו.

אבי התחרה בקרב 2, מעולם לא בקרב 3 בארץ (עד כמה שידוע לי).
לגבי שיאן ישראל - בקט' מאסטרס מאוד קל לקבוע שיאים, כי פשוט אין הרבה מתחרים. השיאים הם כמובן בסינגל ליפטס (לא קרב 3).

כמו שאמרו כאן, התאמן 15 שנה בתור אוכל בשר, ככה שמי יודע אם התחזק או נחלש בעקבות המעבר.

עצוב שטבעונים מחפשים בנרות ספורטאים טבעוניים ואז נותנים אותם בתור דוגמא מבלי לדעת שום דבר עליהם או על הספורט שהם מתחרים בו.

1. אז אבי לייני טוען שהוא טבעוני, אז טען. מישהו לו לצלחת ויודע שהוא לא מגניב מדי פעם איזה סטייק? יש הרבה אנשים כמו נייט דיאז שטענו שטבעונים והוכח שמשקרים
2. ייתכן מאד שלוקח סטרואידים כמו הכושית המגוחכת שהביאו קודם ששקוף על סטרואידים
3. כמו שמישהו אמר כאן הטא בעצמו מודה ש 15 שנה הראשונות שהתאמן לא היה טבעוני

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית