עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
''הילד'' עושה משקלים מכובדים גם בלי החליפה. לא רואה בעיה בזה.למה לא להתחזק רואו כשאתה עוד יכול?
כשראיתי שציטטת אותי חשבתי שאני אראה משהו כמו "הייטררררררר" לול
אולי אתה תאמן אותו?למה לעזאזל שחקן פוטבול צריך לשים חליפה, ועוד בגיל 16? הוא בחור מאוד חזק וזה יאמר לזכותו, אבל חוץ מסקוואט הוא פשוט נוראי בכל מדד ב-COMBINE. הוא איטי, כבד, לחיצה עלובה ביותר ביחס לסקוואט הזה (או בכלל לסנטר ששוקל 150 קילו). אני בספק אם יש לו עתיד ב-NCAA ואם יש זה כרזרבה בקולג' גרוע. הוא חייב לשנות לגמרי את האימונים שלו אם הוא רוצה לשחק פוטבול מעבר לקולג', או אפילו בקולג'. אגב גם למטרות ליפטינג אין לי מושג למה לשים חליפה בגיל 16.
הוא חזק מאוד אבל עושה רושם שהמאמן שלו ממש מפגר. @StarDust מוניטין על הירידה על ריפטו?
למה איזה משקל אתה עשית בגיל שלו \?למה לעזאזל שחקן פוטבול צריך לשים חליפה, ועוד בגיל 16? הוא בחור מאוד חזק וזה יאמר לזכותו, אבל חוץ מסקוואט הוא פשוט נוראי בכל מדד ב-COMBINE. הוא איטי, כבד, לחיצה עלובה ביותר ביחס לסקוואט הזה (או בכלל לסנטר ששוקל 150 קילו). אני בספק אם יש לו עתיד ב-NCAA ואם יש זה כרזרבה בקולג' גרוע. הוא חייב לשנות לגמרי את האימונים שלו אם הוא רוצה לשחק פוטבול מעבר לקולג', או אפילו בקולג'. אגב גם למטרות ליפטינג אין לי מושג למה לשים חליפה בגיל 16.
הוא חזק מאוד אבל עושה רושם שהמאמן שלו ממש מפגר. @StarDust מוניטין על הירידה על ריפטו?
סטס ראיתי אותך בתחרות,תוריד כבר תזקן הזה !!!!!!לא רואה בעיה לשים חליפה בגיל 16 , כמובן אם יש לך אפשרות לתת בראש בזירה של הגדולים.
אם כבר הבעיה היחידה שאני רואה זה המשקל גוף הדי מוגזם :|
מי אתה?סטס ראיתי אותך בתחרות,תוריד כבר תזקן הזה !!!!!!
המוניטין מסטארדאסט לא יאזן את כל השלילי שתכף תקבל מאוהבי ריפטו:sarcastic:הוא חזק מאוד אבל עושה רושם שהמאמן שלו ממש מפגר. @StarDust מוניטין על הירידה על ריפטו?
סתם אחד שהיה צריך להתחרות,אבל לא היה לו איך להגיע אז וויתר על ההרשמה,ורק אז השיג דרך להגיע!מי אתה?
ולא.
לאסתם אחד שהיה צריך להתחרות,אבל לא היה לו איך להגיע אז וויתר על ההרשמה,ורק אז השיג דרך להגיע!
ישבתי שם למעלה בכיסאות עם פיצה,גופיה אפורה אולי ראית
וכן! לטובתך חבר,או תקצץ ✋🛑✋
תחרות דצמבר אני אראה לך מזה לא ! חוצפן 😇
אם אתה עד 100 אני נותן לך בראשתחרות דצמבר אני אראה לך מזה לא ! חוצפן 😇
חחחחחחחחחח נראלך?אם אתה עד 100 אני נותן לך בראש
אני לא ליפטר מקצועי... סה''כ תחביבחחחחחחחחחח נראלך?
אני בקטג' עד 82,בן 16 בכלל איזה עד 100
אינני ליפטר מקצועי כמוך !!
המוניטין מסטארדאסט לא יאזן את כל השלילי שתכף תקבל מאוהבי ריפטו:sarcastic:
הוא בגיל שלולמה איזה משקל אתה עשית בגיל שלו \?
מתישהו אמרתי שהוא לא חזק? שזה לא מרשים ביותר? הוא יכול להתחזק המון רואו, הוא נוראי בפוטבול. הדבר היחיד שמאפשר לו להיות פח לגמרי זה הסקוואט שעוד איכשהו מחזיק אותו. גם עם 384 סקוואט הוא לפעמים בקושי מזיז נוז גארדים.
http://www.ncsasports.org/football-recruiting/tx/san-antonio/holy-cross-of-san-antonio/joseph-pena2
הוא לוחץ 120 קילו. לסינגל. @Eliavitie לוחץ 20 קילו יותר. @StasZ לוחץ יותר יותר. אין לי מושג מה הניק שלו פה, אבל גם אפי לוחץ יותר. הוא איטי, כבד מדי וחלש מדי בבנץ' (זו כנראה הסיבה שהוא לא מזיז נוז גארדים, ביחד עם זה שהוא איטי ולא מספיק מתפרץ).
שחקן פוטבול לא אמור לעשות סקוואט עם ציוד שהוא לא נעלי הרמת משקולות או בגדים, וזה כולל חגורה (אף אתלט שהוא לא ליפטר או סטרונגמן לא אמור להשתמש בחגורה), אז חגורה+רצועות+מולטי פליי? ושוב, יש לו עוד המון להתחזק ברואו, והוא 183 סמ בסך הכל, הוא יכול לשפר את הביצועים שלו בשני הענפים אם ירד במשקל.
אז כן, הוא חזק מאוד. מאוד מאוד. אבל יש לו מה לשפר, במיוחד בפוטבול אבל גם בליפטינג.
עדיין חלש מדי לפוטבול וגרוע בהכל חוץ מסקוואט ובנץ' ששם הוא אולי סביר.סינגל פליי*
ואם תסתכל בערוץ שלו תראה אותו לוחץ 140
למה לעזאזל שחקן פוטבול צריך לשים חליפה, ועוד בגיל 16? הוא בחור מאוד חזק וזה יאמר לזכותו, אבל חוץ מסקוואט הוא פשוט נוראי בכל מדד ב-COMBINE. הוא איטי, כבד, לחיצה עלובה ביותר ביחס לסקוואט הזה (או בכלל לסנטר ששוקל 150 קילו). אני בספק אם יש לו עתיד ב-NCAA ואם יש זה כרזרבה בקולג' גרוע. הוא חייב לשנות לגמרי את האימונים שלו אם הוא רוצה לשחק פוטבול מעבר לקולג', או אפילו בקולג'. אגב גם למטרות ליפטינג אין לי מושג למה לשים חליפה בגיל 16.
שמתי לב שויתרת על ההערה על הבולשיט שנכתב בנוגע לחגורה (שאף אחד למעט ליפטרים לא צריך להשתמש בה 😵), ואני ממליץ לך לוותר גם על השאר.זה ישמע לך מוזר, אבל הוא שם חליפה כי הוא בחר להתחרות בארגון שמאפשר לשים חליפה. לא ידעתי שהוא מעדכן אותך גם איך הוא מתאמן ואיך הוא בוחר להתחזק.