הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתאמן חדש

• פותח/ת השרשור Nelson
  • פורסם בתאריך

Nelson

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אהלן.
נרשמתי להולמס פלייס באר שבע השבוע ואני אמור לקבל תפריט תזונה ותכנית אימון ממאמן.

קיבלתי המלצות דווקא להיעזר בחברים מהפורום הזה, אז במידה ומישהו יכול לעזור בבניית תכנית אימונים ומזון - אעריך מאוד.

משקל: 56 , מבנה רזה
גובה :1.74

אני לא מחפש להפוך לבן אדם שרירי במיוחד, אלא לפתח קצת חזה, ידיים וכל מה שצריך על מנת לקבל צורה.

בנוסף אשמח לקבל מעט מידע על גיינר ותוספי תזונה שיכולים להתאים לי,

תודה רבה
דור

גיינר-לוקחים כדי להשלים קלוריות יומיות
חלבון-לוקחים שחסר כמות של חלבון יומית
בעיקרון אתה לא חייב את שתיהם כל עוד אתה אוכל טוב,אם התזונה שלך לקויה ואתה לא משפר אותה הם יכולים לעזור קצת ...
תוכניות אימון שמומלצות למתחילים זה FBW\AB יש שיגידו גם SS אבל דעתי לתוכנית הזו,פשוט פח (כל עוד אתה לא מתיימר להיות ליפטר)

בתור התחלה תקרא את זה:
https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
בסוף המאמר יש קישורים לתפריטים מוכנים ולתכניות אימון לתקופת מסה. בקשר לתפריט או שתיקח מוכן משם או שתרכיב לך ממאכלים שאתה אוהב לפי מה שתקרא במאמר (תדע כמה קלוריות, חלבון, שומן, פחמימה). בקשר לתכנית אימונים מציע לך לקחת אחת מהFBW שיש שם, אבל תצטרך ללמוד איך לבצע את התרגילים נכון
לגבי גיינר, כמו שהבחור מעליי אמר, זה בא כדי להשלים קלוריות יומיות, כלומר אם קשה לך להגיע לכמות קלוריות שהצבת לעצמך מאוכל בלבד אז מוסיפים גיינר. חלבון- אותו דבר אבל כשקשה לך להגיע לערכי חלבון שאתה צריך. לשניהם אין שום יתרון על פני אוכל "אמיתי", למרות שתעשיית התוספים רוצה שנאמין אחרת. במשקל שלך אני בטוח שאתה לא צריך לא גיינר ולא אבקת חלבון, כי אתה לא אמור להתקשות להגיע לערכים מאוכל בלבד. באופן כללי אני לא חושב שאתה צריך שום תוספים בתור התחלה. תתחיל לאכול ולהתאמן ותוך כדי תקרא על הנושא ובהמשך תחליט אם אתה רוצה לקנות תוספים כלשהם או לא.

אני רוצה לשים דגש על דברים שמטרידים אותי,
אני לא מחפש להפוך לבן אדם שרירי במיוחד
זה לא משנה, כי אתה גם לא תהיה OVER שרירי לעולם.
דברים כאלה לא קורים שאתה טבעי (לא משתמש בסמי ספורטאים), באימונים אתה תחפש כמה שיותר לגדול וזה מה שיתן לך את הצורה שאתה מחפש
לפתח קצת חזה, ידיים
בשביל להיראות טוב אתה תצטרך לעבוד על כל הגוף, כולל רגליים וכולל הכול

ענו לך כבר, רק לחדד
תעשה FBW חודשיים-שלוש, תלמד תרגילי בסיס (סקוואט, דדליפט, בנץ פרס, שולדר פרס)
משם תעבור לפיצול הבסיסי AB.

Back
למעלה תחתית