הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון משקלים של חבר

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
זה אילן חבר מאוד טוב שלי שאני מדריך אותו
הוא התאמן ON-OFF הרבה זמן ,
הוא חזר להתאמן בינואר עם בנץ 60-70, דדליפט 60-80, סקוואט 60-80 ופרס 30-40 בתור משקלים "מקסימלים"
עכשיו הנה השיאים שלו עכשיו (דדליפט 135 ובנץ 91 מראשון, סקוואט 110 ופרס 62 מהיום והכל ללא חגורה/רצועות ידיי או ברכיים/שרוולים):

הוא בן 16 ומסוגל להיכנס בעד 82.5 עכשיו (שוקל טיפה יותר) , הוא מעוניין להתחיל חיטוב משבוע הבא (🙁) ואני מנסה לשכנע אותו לבוא איתי ביולי ולהתחרות בעד 75 , אבל הוא חושש שהוא לא יהיה חזק מספיק.

קודם כל אתה מאוד חזק לגיל שלך ומשקל גוף שלך ויש עוד הרבה זמן עד יולי להשתפר ולעלות במשקלים ככה שתבוא להתחרות עם דניאל יהיה כיף

בחור מאוד חזק, במויוחד לגיל ולמשקל שלו, ועד יולי יש זמן להתקדם עוד יותר. ממליץ בהחלט להתחרות, זה חוויה מיוחדת
הבנץ' והפרס חזקים במיוחד ביחס למשקל גוף 👏

שיבוא לתחרות גם אם לא ייקח ראשון...
לפחות זה מה שאני אומר לעצמי,המשקלים שלי כנראה לא מספיקים לראשון (ועדיין,אני ייתן פייט לראשון עד הסוף) אבל בכל מקרה אני אבוא.
מתכנן להגיע לסקוואט 200 עד לתחרות,שאגב אני וחבר שלך באותו קטג'! אולי נראה אותו שם

• פותח/ת השרשור
שיבוא לתחרות גם אם לא ייקח ראשון...
לפחות זה מה שאני אומר לעצמי,המשקלים שלי כנראה לא מספיקים לראשון (ועדיין,אני ייתן פייט לראשון עד הסוף) אבל בכל מקרה אני אבוא.
מתכנן להגיע לסקוואט 200 עד לתחרות,שאגב אני וחבר שלך באותו קטג'! אולי נראה אותו שם
יאללה, בהצלחה 😃

בחור חזק.
אין לך מה לדאוג בנוגע למשקלים, האנשים בתחרות זה לא משהו שתראה בשום מקום. גם אם תעשה סקוואט עם מוט ריק תקבל את אותו עידוד במידה ותעשה סקוואט עם 200 ק''ג.

נ.ב בנץ חזק יחסית למשקל גוף ולגיל!

ילד עם פלג גוף עליון ממש חזק! כל הכבוד לו! זה אומר שהסקוואטים והדד ליפט רק ימשיכו לעלות!
ב4 חודשים עם ההתקדמות המטורפת שלו הוא מסוגל להוסיף עוד 50-100 קילו לטוטאל תגיד לו לסתום את הפה ולהמשיך להתחזק ולא לחשוב אפילו על חיטוב!!

רק בן 16 וכבר מעיף משקלים..כל הכבוד. לגבי תחרות - אפשר להגיע רק בשביל החוויה ולהשתפר עם הזמן עד שלוקחים מקום ראשון:37mv:

באמת שאני לא מבין את כל ההתלהבות המשקלים שלו לא כאלו גדולים ביחס לגיל יש הרבה יותר מטורפים
סבבה שיש הרבה מטורפים אבל לא משווים אותו כאן לאף אחד.
בסך הכל תומכים בו קצת,תנסה את זה.

עבודה יפה, וה 110 שלו זה ב HB לפי מה שאני רואה, כן?
כל הכבוד.
תגיד לו שיבוא ובלי קשר.
שיתחרה מתי שירגיש מוכן.. אבל באמת משקלים מרשימים ויפים לגיל שלו.

• פותח/ת השרשור
עבודה יפה, וה 110 שלו זה ב HB לפי מה שאני רואה, כן?
כל הכבוד.
תגיד לו שיבוא ובלי קשר.
שיתחרה מתי שירגיש מוכן.. אבל באמת משקלים מרשימים ויפים לגיל שלו.
כן זה HB.

והוא השתכנע , הוא רוצה להתחרות - כמובן אחרי שדאגתי לו לחגורה, רצועות ברכיים בהשאלה (מפינגווין ולא בן אדם), סינגלט בהשאלה ותוכנית אימונים/תזונה 😕

כן זה HB.

והוא השתכנע , הוא רוצה להתחרות - כמובן אחרי שדאגתי לו לחגורה, רצועות ברכיים בהשאלה (מפינגווין ולא בן אדם), סינגלט בהשאלה ותוכנית אימונים/תזונה 😕
טוב שלא ביקש שתדאג לו לזיון שבועי לשמור על רמות טסט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית