הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון משקלים של חבר

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
זה אילן חבר מאוד טוב שלי שאני מדריך אותו
הוא התאמן ON-OFF הרבה זמן ,
הוא חזר להתאמן בינואר עם בנץ 60-70, דדליפט 60-80, סקוואט 60-80 ופרס 30-40 בתור משקלים "מקסימלים"
עכשיו הנה השיאים שלו עכשיו (דדליפט 135 ובנץ 91 מראשון, סקוואט 110 ופרס 62 מהיום והכל ללא חגורה/רצועות ידיי או ברכיים/שרוולים):

הוא בן 16 ומסוגל להיכנס בעד 82.5 עכשיו (שוקל טיפה יותר) , הוא מעוניין להתחיל חיטוב משבוע הבא (🙁) ואני מנסה לשכנע אותו לבוא איתי ביולי ולהתחרות בעד 75 , אבל הוא חושש שהוא לא יהיה חזק מספיק.

רואים שאתה ממיתר.
אליאבוש כבר אמר הכל , רק רציתי לציין שרואים שאתה ממיתר.
נראה לי שאתה מתבלבל כול המיתנסים או איך שלא רושמים את זה הם העומריסטים
וכן אני יודע שהתשובה שלי לא הייתה במקום:🤦‍♂️:

נראה לי שאתה מתבלבל כול המיתנסים או איך שלא רושמים את זה הם העומריסטים
וכן אני יודע שהתשובה שלי לא הייתה במקום:🤦‍♂️:
לא מתבלבל, שמח שהבנת.
תבין, יש 2 סוגים של אנשים בעולם, סוג אחד תגיד להם "אני רוצה להיות אלוף העולם " הם יגידו לך "בהצלחה ! למה לא ? אני. מאמין בך "
הסוג השני יגידו לך "אין סיכוי, למה שאתה תצליח ? יש כל כך הרבה שמנסים, אתה לא מספיק טוב..."
תמיד תהיה הראשון, זה עדיף.

לא מתבלבל, שמח שהבנת.
תבין, יש 2 סוגים של אנשים בעולם, סוג אחד תגיד להם "אני רוצה להיות אלוף העולם " הם יגידו לך "בהצלחה ! למה לא ? אני. מאמין בך "
הסוג השני יגידו לך "אין סיכוי, למה שאתה תצליח ? יש כל כך הרבה שמנסים, אתה לא מספיק טוב..."
תמיד תהיה הראשון, זה עדיף.
תודה על השיעור לחיים:kiss3:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית