אחר שאלה בשביל חבר, ימי העמסה.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי,

חבר שלי רצה לקחת קלן, בקיצור הורדתי אותו מהנושא ואמרתי לו שאין טעם להתחיל להשתמש בחומרים אם הוא יכול טבעי.

הוא החליט לבנות תפריט של 1450 קל' (עזרתי לו עם חלבון וכו'), הבעיה שאני לא מבין בימי העמסה, הוא אוכל פחמימות בצורה יחסית סבירה (140 - 150).

הבנתי שיום העמסה זה בשביל לבלבל את המטבוליזם וכדאי לעשות את זה פעם בשבוע (למשל יום שישי), השאלות שלי הן כאלו:

1.כמה קל' לצרוך ביום כזה ? יש הגבלה ?
2.מותר לו לאכול הכל מהכל ?
3.האם זה לא יפגע בחיטוב ?
4.יש לו אחוז שומן של 15 - 16, לדעתכם עד הקיץ הוא יספיק לחטב ? או עד חודש 5 בערך ?

כמה ספאם149eg:
מורן, אתה בקיא בחיטובים, מה אתה אומר?
150 פחמימה זה בהחלט פחמימה גבוהה לחיטוב ולא מצריך העמסות ...
מ100 פחמימה בערך מתחילים לעשות העמסה לאחת לשבוע וחצי,וככל שהזמן יורד הזמן של העמסה יורד
כבר תייגו את במבהמתוקה, אני מאמין שתקבל תשובה יותר ודאית ממנו, אבל ממה שידוע לי בהחלט עושים העמסות על 150 פחמימה, לא בטוח אם זה פעם בשבוע או בתדירות יותר נמוכה

כמה ספאם149eg:
מורן, אתה בקיא בחיטובים, מה אתה אומר?
ב 150 גרם פחמימה צריך לעשות העמסה בכל שבועיים.
מתחת ל 150 ועד ל100 אחת ל-10 ימים זה אחלה.
מתחת ל 100 זה בין 3 ל 7 ימים, כמובן ככל שהכמות פוחתת כך תדירות ההעמסות גדלה.

ב 150 גרם פחמימה צריך לעשות העמסה בכל שבועיים.
מתחת ל 150 ועד ל100 אחת ל-10 ימים זה אחלה.
מתחת ל 100 זה בין 3 ל 7 ימים, כמובן ככל שהכמות פוחתת כך תדירות ההעמסות גדלה.
לפי מה שאני יודע,150 לא עושים בכלל העמסה.
מ100-50 גרם עושים אחת לשבוע-שבועיים
ו50 ומטה כל שבוע

אין כאן מדע מדוייק, אני מדבר מניסיון.

@SweetBamba
לא מדע מדויק,פשוט זוכר שזה מה שקראתי בערך באחד המדריכים לדל פחמימה .. (בקילוגרם)
אגב,גם אני מדבר מניסיון על עצמי,שהייתי עושה דל פחמימה (וחוזר לזה החודש,ויעבוד לפי זה) הייתי על 50 גרם פחמימה עם העמסה אחת לשבוע,ושהייתי על קלן אז 20 גרם פחמימה בלי העמסה עד סוף הסייקל

מה שבטוח, העמסות של אחת לשבוע וחצי על פחמימה של 100-150 לא יזיק בכלום, ואם כבר רק יועיל.

אולי כן,אבל לא מאמין שצריך בכלל העמסה על 150 גרם פחמימה,לדעתי המאגרי גליקוגן? בכלל לא מתרוקנים עם פחמימה כזו ...
על 100 גרם,זה כבר סיפור אחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית