הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה| חוב לראק, קיים עדיין?

• פותח/ת השרשור LDK
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

LDK

מושעה
170
21
נק' מוניטין:
19
170
21
מה הקטע של זה? זה קיים עדיין?

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי אם "כנ"ל לגבי מי שהתרברב לגבי בחורה כלשהי ולא הביא תמונה שלה." בצחוק או רציני... אם זה רציני זה פשוט עצוב 🤦‍♂️
ממה שידוע לי זה רציני. למה עצוב? שאנשים לא יספרו סיפורים שאין להם הוכחה

• פותח/ת השרשור
ממה שידוע לי זה רציני. למה עצוב? שאנשים לא יספרו סיפורים שאין להם הוכחה
כן, לצלם את עצמך זה עוד הגיוני אבל להתחיל לצלם את הכוסיות במכון ולהתמקד באיברים מסויימים רק כדי שלא יתנו לך באן בפורום אינטרנטי זה כבר טמטום ויכול לגרור הטרדות מיניות... זה מה שהפורום תומך בו?

לא, הפורום תומך בלא להתרברב סתם. אם אתה לא רוצה לצלם מישהי שהיית איתה/עכשיו אתה איתה/ראית איפשהו, אל תשוויץ בה מלכתחילה

אני חושב שהכוונה באנשים שמתרברבים שיש אצלם במכון מישהי, ולא בהכרח מישהי שהיו איתה

אני חושב שהכוונה באנשים שמתרברבים שיש אצלם במכון מישהי, ולא בהכרח מישהי שהיו איתה
הכל תופס. בחור שגם יבוא ויתרברב קיבלתי 800 בפסיכומטרי מצידי זה חוב לראק. בגדול זה אומר אל תתרברב בכלום שאתה לא יכול להוכיח

כן, לצלם את עצמך זה עוד הגיוני אבל להתחיל לצלם את הכוסיות במכון ולהתמקד באיברים מסויימים רק כדי שלא יתנו לך באן בפורום אינטרנטי זה כבר טמטום ויכול לגרור הטרדות מיניות... זה מה שהפורום תומך בו?

הפורום מעוניין להטריד כמה שיותר אנשים בכמה שיותר צורות.

בברכה,

ההנהלה.

או להתקדם מספיק באתר ואז לשנות את המערכת מבפנים
כשמישהו שואף לשנות מסורת בפורום שהוקמה ע"י משה וממשיכה ע"י @incin , וקורא למסורת "דבר עצוב"
אני בספק אם הוא יתקדם לאנשהו כאן.

• פותח/ת השרשור
כשמישהו שואף לשנות מסורת בפורום שהוקמה ע"י משה וממשיכה ע"י @incin , וקורא למסורת "דבר עצוב"
אני בספק אם הוא יתקדם לאנשהו כאן.
כן לדעתי להטריד בנות זה דבר עצוב, סליחה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית