הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה| חוב לראק, קיים עדיין?

• פותח/ת השרשור LDK
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אתם דוגלים בזה שיצלמו בנות כדי להוכיח לכם שהן קיימות, זאת הטרדה לכל דבר.
דוגלים בזה שאף אחד לא צריך להתרברב במה שהוא לא יכול להוכיח. אם אתה יכול להוכיח ע"י זה שתבקש ממנה לצלם אותה כי אתה מכיר אותה והיא תצחק מזה ולא תתן לך כאפה לפנים אז מעולה. אם אתה לא יכול להוכיח משהו אל תשוויץ בו. זה תופס לגבי כל דבר. הפורום פשוט דוגל בלתל"ה.

אם אני זוכר נכון הייה כאן מקרה של בחור שהתרברב במוכרת שעזרה לו לבחור בגדים למכון וכו׳ וכשקיבל חוב לראק הוא בא לאותה חנות הסביר לה מה זה והצטלם איתה. לא בטוח אם הדמיון המופרע שלי טשטש את הסיפור או שכך באמת הייה אבל נדמה לי שהיא גם אמרה שהיא מכירה את הפורום ואת המושג חוב לראק.
הכול הסתיים בחיוך כמובן

• אהבתי
Reactions: moo

רק שתדע שהוא התרברב בדד רבע טון בגיל 3,אתה מוזמן לחפש אצלו בתגובות הקודמות זה היה לא מזמן...🙄
בכל מקרה חוב לראק זה דבר מצוין,זה עוזר לסנן מפה כל אדם שחושב שהוא מבין משהו על ידי כך שיטען שירים משקלים X או Y.
כל אדם שיתרברב במשהו שאין ביכולתו להוכיח אותו לא רצוי פה לדעתי ובכללי לא רצוי בחברה.
אם אמרת משהו שיהיו לך הוכחות מאחורי זה במקום הבלי פה חסרי טעם.

• פותח/ת השרשור
להצטלם עם מישהי זה הטרדה מינית?
יפה, כל העולם מטריד מינית.
כן, לצלם אותה בניגוד לרצונה ואז עוד להעלות את התמונות שלה לאינטרנט בלי ידיעתה והרי שאם השווצת במראה שלה אתה צריך להוכיח בהתמקדות על איברים מסויימים...

כן, לצלם אותה בניגוד לרצונה ואז עוד להעלות את התמונות שלה לאינטרנט בלי ידיעתה והרי שאם השווצת במראה שלה אתה צריך להוכיח בהתמקדות על איברים מסויימים...
לא קראת את ההודעות למעלה? אם אתה מפחד/מתבייש לבקש ממנה להצטלם לפורום אז אל תדבר עליה בכלל וזהו ולא תצטרך "להטריד" אותה. מה לדבר על אותם איברים מסויימים של מישהי של מישהי זה בסדר?

• פותח/ת השרשור
לא קראת את ההודעות למעלה? אם אתה מפחד/מתבייש לבקש ממנה להצטלם לפורום אז אל תדבר עליה בכלל וזהו ולא תצטרך "להטריד" אותה. מה לדבר על אותם איברים מסויימים של מישהי של מישהי זה בסדר?
כן לדבר עליה זה בסדר כי אף אחד לא יודע מי זאת ולא ניתן לקשר בכלל בין משהו שכתוב בפורום לבין המציאות... לצלם תמונה שלה ולפרסם באינטרנט זה כבר משהו אחר לחלוטין... רוב הבנות לא היו רוצות למצוא תמונות שלהם שאנשים אחרים פרסמו ברחבי האינטרנט. ים קאטל למשל, שמעת את השם? היא כמעט התאבדה כי פרסמו סרטונים שלה באינטרנט, כמובן שזה לא באותו המימד אבל שניהם על אותו גל פשוט באיזורים שונים שלו (אותו התחום) ובקלות את יכול למצוא את עצמך מטפס ועולה עוד ועוד במעלה הגל בלי לשים לב. (דימוי קצת מסובך המבין יבין אני מניח).

• פותח/ת השרשור
והיא טלית שכולה תכלת

זה לא משנה כלום גם אם מישהי היא זונה זה לא נותן לגיטימציה לעשות דברים שפוגעים בה או שהיא לא מסכימה להם

וזאת הייתה סתם דוגמא שעלתה לי לראש יש סיפורים הרבה יותר גרועים שנגמרו בסוף בהתאבדות

http://news.walla.co.il/item/2576962

לא רואה שום סיבה בעולם להעלות לפה תמונות של בנות רק כדי לרצות את חברי הפורום שיאמינו למשתמש כלשהו על משהו שהוא אמר ובטח ובטח שלא לשדל אותו לעשות משהו שבסופו של דבר לא יפגע בו עצמו.... כי מה אכפת לו לצלם תמונות של בנות ולפרסם באינטרנט, הוא לא נפגע מכך ישירות- אלא הבנות שהוא מצלם הן אלה שיפגעו בסופו של דבר.

מה אתה רוצה, הם בערך שני אחוז מהפורום. כמו האחוז שלהם באוכלוסיה 😆

"התמקדמות על איברים מסויימים"
אתה חי בסרט רע הא?
האתר לא אמר לאף אחד לצלם מישהי בניגוד לרצונה, אתה מדמיין.

• פותח/ת השרשור
"התמקדמות על איברים מסויימים"
אתה חי בסרט רע הא?
האתר לא אמר לאף אחד לצלם מישהי בניגוד לרצונה, אתה מדמיין.
https://www.lbs.co.il/threads/14689/

"ADAMG - היה צריך לספק תמונות של כוסיות מהספינינג עד ה29.6.2010"

"asdasd- עד ה16.8.2010 - תמונה של רוסיות שנראות טוב ולומדות מתמטיקה בבר אילן."

הם לפחות לא עשו את זה... למרות זאת הדבר נדרש מהם ועוד נאכף!! באשכול שם יש מידע רק על אנשים שהיה להם חוב לראק ולא עשו אותו, ייתכן שמשתמשים פה בפורום נדרשו לעשות דברים דומים ועשו אותם ככה שזה לא מצויין בכלל באשכול!

הם לפחות לא עשו את זה... למרות זאת הדבר נדרש מהם ועוד נאכף!! באשכול שם יש מידע רק על אנשים שהיה להם חוב לראק ולא עשו אותו, ייתכן שמשתמשים פה בפורום נדרשו לעשות דברים דומים ועשו אותם ככה שזה לא מצויין בכלל באשכול!

והם הושעו על כך?
אף על פי שהתרברבו...

אתה מדבר על חובות לראק מלפני 5 שנים כשהפורום היה עדיין בחיתוליו ועם קהילה הרבה יותר מצומצמת, כשרוב החבר'ה כאן עשו את הדברים האלה (בחלקם) בקטע של הומור.

אני מנסה להבין לאן אתה הולך עם זה, אבל לא ברור.
אתה קטנוני.

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר על חובות לראק מלפני 5 שנים כשהפורום היה עדיין בחיתוליו ועם קהילה הרבה יותר מצומצמת, כשרוב החבר'ה כאן עשו את הדברים האלה (בחלקם) בקטע של הומור.

אני מנסה להבין לאן אתה הולך עם זה, אבל לא ברור.
אתה קטנוני.
אז למה לא ערכו את זה והעיפו את זה מהחוקים של חוב לראק במשך כל השנים האלה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית