הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה| חוב לראק, קיים עדיין?

• פותח/ת השרשור LDK
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אז למה לא ערכו את זה והעיפו את זה מהחוקים של חוב לראק במשך כל השנים האלה?
תקשיב אתה מוזמן לפנות למשה שיבטל את עניין "ההטרדות המיניות" האלה

נערך לאחרונה:
עניין ההטרדות המיניות האלה
אין כאן שום הטרדה מינית.
ולמי בכלל איכפת מזה?
איפה בזמן האחרון ראית חוב לראק כזה? יש כאן כמות לא קטנה של נשים שגולשות גם בפורום PL ואני בטוח שלא אחת נכנסה אל האשכול המדובר,
ואם זה היה כל כך חורע להן, מזמן היו פונות בבקשה להוריד את זה.

לפעמים יש הומור שוביניסטי, ולפעמים פמיניסטי.
קטנוניות מיותרת!

אני זוכר שהיה לפני חצי שנה בערך חוב למישהו שאמר שיש לו מישהי כוסית בבסיס עם תחת מטורף, ואמרו לו להעלות תמונה (והוא העלה בסופו של דבר). זה פחות או יותר מה ש @LDK מתאר.
אני חושב שזה היה @oz25 (רוב הסיכויים שלא)

• אהבתי
Reactions: LDK
אני זוכר שהיה לפני חצי שנה בערך חוב למישהו שאמר שיש לו מישהי כוסית בבסיס עם תחת מטורף, ואמרו לו להעלות תמונה (והוא העלה בסופו של דבר). זה פחות או יותר מה ש @LDK מתאר.

זה הייתי אני וזה היה במילואים שלי במהלך מבצע צוק איתן

זכור לי משהו, זה כן היה עוז25, אבל ממה שאני זוכר זה היה יותר בקטע של צחוק ואף אחד לא התכוון להשעות אותו אם הוא לא היה מביא תמונה

שתהיה בעניין שחבר מהמילואים עד היום מחכה לתמונה הזאת חחחח

הבעיה היא שמהצד אתה נראה הכי מטומטם בעולם כשאתה משחק אותה כאילו אתה לא מנסה לצלם אבל כל העולם ואישתו בערך יודע שאתה כן(חוץ מהבחורה...)

הבעיה היא שמהצד אתה נראה הכי מטומטם בעולם כשאתה משחק אותה כאילו אתה לא מנסה לצלם אבל כל העולם ואישתו בערך יודע שאתה כן(חוץ מהבחורה...)
כנראה בגלל זה לא כדאי לצלם מישהי שלא מחוברת לעניין ולהעלות בפורום... זה באמת די פתטי.

לצלם מישהי זה הטרדה? היום מישהי צילמה אותי סתם ככה כשחיכיתי לאוטובוס (רכב אצל האישה), חשבתי לרדוף אחריה ולהרביץ לה עד שהיא תאבד את ההכרה אבל בסוף נמלכתי בדעתי.

לצלם מישהי זה הטרדה? היום מישהי צילמה אותי סתם ככה כשחיכיתי לאוטובוס (רכב אצל האישה), חשבתי לרדוף אחריה ולהרביץ לה עד שהיא תאבד את ההכרה אבל בסוף נמלכתי בדעתי.
אפשר סלפי? 🤯 בבקשה בבקשה 🤩

למה היא צילמה אותך? זה לא שאתה נראה כאילו אתה מרים או משהו 😉

אז נעשה סלפי עיניים (חום חרא,אז יהיה לך את האפקט הכונפה! שכוסית מצטלמת עם חברה כונפה בשביל להיראות טוב יותר)

אפקט הכונפה בין שתי העיניים? אתה רומז שיש לי עין אחת כונפה? 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית