הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה| חוב לראק, קיים עדיין?

• פותח/ת השרשור LDK
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אפקט הכונפה בין שתי העיניים? אתה רומז שיש לי עין אחת כונפה? 😃
שמע,בדרך כלל אני רומז הרבה דברים.
אבל באמת שפה,אני לא מצליח להבין איך הגעת לרמיזה הזאת,אני באמת לא מצליח להבין.
שתף אותי? 🤦‍♂️

עכשיו שדיברתם על עיניים, אני קולט שאין לי מושג מה צבע עיניים של בערך אף אחד שאני מכיר

עכשיו שדיברתם על עיניים, אני קולט שאין לי מושג מה צבע עיניים של בערך אף אחד שאני מכיר
הכל בסדר אתה לא חולה!
אני די בטוח ש99% מפה בקושי יודעים את צבע העיניים שלהם (ואני עדיין לא סגור על עצמי,אם זה חום או שחור,לדעתי חום)

תשמור את העיניים בצנצנות מסודרות ואז הכל קל יותר
@WhiteOwl מומחה בכל התחום הזה.

אל תסתכל למשך יותר מ-2 שניות אל העיניים של החבר שאיתו אתה מדבר,
שלא יטען שהטרדת אותו מינית.

אל תסתכל למשך יותר מ-2 שניות אל העיניים של החבר שאיתו אתה מדבר,
שלא יטען שהטרדת אותו מינית.
אני לא, בגלל זה אני לא יודע את הצבע של אף אחד

שמע,בדרך כלל אני רומז הרבה דברים.
אבל באמת שפה,אני לא מצליח להבין איך הגעת לרמיזה הזאת,אני באמת לא מצליח להבין.
שתף אותי? 🤦‍♂️

אמרת שכשאני אצלם את העיניים יהיה את אפקט הכונפה - יש לי רק שתי עיניים בינתיים, משמע אחת מהן צריכה להיות כונפה.

Q.E.D 😃

אמרת שכשאני אצלם את העיניים יהיה את אפקט הכונפה - יש לי רק שתי עיניים בינתיים, משמע אחת מהן צריכה להיות כונפה.

Q.E.D 😃
אוי 🤦‍♂️
בגלל שמישהי צילמה אותך ברחוב,אתה כנראה סלב!
אז אמרתי,אפשר סלפי? (בתוספת בבקשה קטנה)
אמרת חבל,יישרף הפילים ואמרת שזה בגלל העיניים היפות שלך,אמרתי אז בוא נעשה סלפי עיניים (נעשה סלפי עיניים-משמע אני ואתה בסלפי של העינים שלנו!)
העיניים שלי יהיו הכונפה,ושלך הכוסית.
טוב נו,אתה חייב לי סלפי,אל תשכח!

אוי 🤦‍♂️
בגלל שמישהי צילמה אותך ברחוב,אתה כנראה סלב!
אז אמרתי,אפשר סלפי? (בתוספת בבקשה קטנה)
אמרת חבל,יישרף הפילים ואמרת שזה בגלל העיניים היפות שלך,אמרתי אז בוא נעשה סלפי עיניים (נעשה סלפי עיניים-משמע אני ואתה בסלפי של העינים שלנו!)
העיניים שלי יהיו הכונפה,ושלך הכוסית.
טוב נו,אתה חייב לי סלפי,אל תשכח!

לא אמרתי שהפילים יישרף בגלל העיניים היפות שלי, עניתי ליבגני שהיא צילמה אותי בגלל העיניים היפות שלי - ולכן ציטטתי אותו באמצע 😃

יש סלפי שלי מצד ימין כרגע, אני spawn.

אתם דוגלים בזה שיצלמו בנות כדי להוכיח לכם שהן קיימות, זאת הטרדה לכל דבר.
אנחנו גם דוגלים לנשום ליד בנות ובו זמנית שזה לא יחשב כהטרדה מינית. אסור אפילו להזכיר שיש דבר כזה בנות, זו הטרדה מינית בפני עצמה.

לא אמרתי שהפילים יישרף בגלל העיניים היפות שלי, עניתי ליבגני שהיא צילמה אותי בגלל העיניים היפות שלי - ולכן ציטטתי אותו באמצע 😃

יש סלפי שלי מצד ימין כרגע, אני spawn.
אל תדאג,אני עוד אשיג סלפי ממך.
אם לא שלך,של העיניים היפות שלך! (אתה אמרת,מכחיש כל קשר שאמרתי שהם יפות)

• פותח/ת השרשור
אנחנו גם דוגלים לנשום ליד בנות ובו זמנית שזה לא יחשב כהטרדה מינית. אסור אפילו להזכיר שיש דבר כזה בנות, זו הטרדה מינית בפני עצמה.
זה באמת נראה לך בסדר שמשתמש פה צילם תחת של מישהי ואז פרסם בפורום רק כדי "להוכיח שזה נכון"?

זה באמת נראה לך בסדר שמשתמש פה צילם תחת של מישהי ואז פרסם בפורום רק כדי "להוכיח שזה נכון"?

כי הוא אחראי על מעשים של אנשים אחרים?

• פותח/ת השרשור
כי הוא אחראי על מעשים של אנשים אחרים?
https://www.lbs.co.il/threads/14689/

"כנ"ל לגבי מי שהתרברב לגבי בחורה כלשהי ולא הביא תמונה שלה."

הוא גרם לזה שהדבר יופיע בחוקים של "חוב לראק" והוא יכול למנוע את זה בעריכה פשוטה, פשוט להוציא דיבורים על בנות מהמשוואה.....

הוא גרם לזה שהדבר יופיע בחוקים של "חוב לראק" והוא יכול למנוע את זה בעריכה פשוטה, פשוט להוציא דיבורים על בנות מהמשוואה.....
בוא נגיד לך ככה,אם אתה לא יכול לצלם תמונה שלה,אל תתרברב עליה,לא נשמע צודק?
אם מלכתחילה אתה יודע שתמונה אתה לא תביא,פשוט אל דבר עליה זה הכל.

• פותח/ת השרשור
בוא נגיד לך ככה,אם אתה לא יכול לצלם תמונה שלה,אל תתרברב עליה,לא נשמע צודק?
אם מלכתחילה אתה יודע שתמונה אתה לא תביא,פשוט אל דבר עליה זה הכל.
הבעיה מתחילה שמשתמש שלא זוכה להסכמתה של אותה הבחורה או שלא שואל אותה מלכתחילה מצלם אותה רק בגלל שנאמר לו במסגרת ה"חוב לראק" לעשות זאת.

אלה החוקים, אין מה לעשות. איך זה מתבצע זה לא באחריות משה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית