הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה| חוב לראק, קיים עדיין?

• פותח/ת השרשור LDK
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
הבעיה מתחילה שמשתמש שלא זוכה להסכמתה של אותה הבחורה או שלא שואל אותה מלכתחילה מצלם אותה רק בגלל שנאמר לו במסגרת ה"חוב לראק" לעשות זאת.
אתה שוב נכנס לזה
הרגע אמרתי לך,אתה בכלל לא צריך לקבל את ההסכמה שלה,אל תדבר עליה אם תלא מתכוון לצלם אותה בכל דרך אפשרית.

הבעיה מתחילה שמשתמש שלא זוכה להסכמתה של אותה הבחורה או שלא שואל אותה מלכתחילה מצלם אותה רק בגלל שנאמר לו במסגרת ה"חוב לראק" לעשות זאת.

ואם מישהו באינטרנט יגיד לך לקפוץ מהגג אז אתה תקפוץ?

• פותח/ת השרשור
אתה שוב נכנס לזה
הרגע אמרתי לך,אתה בכלל לא צריך לקבל את ההסכמה שלה,אל תדבר עליה אם תלא מתכוון לצלם אותה בכל דרך אפשרית.
זה בדיוק העניין מישהו דיבר על מישהי ורק בגלל "החוב לראק" הוא צילם אותה!! אם לא היה את הקטע של ה"החוב לראק" הוא לא היה מצלם אותה! הסעיף הזה "כנ"ל לגבי מי שהתרברב לגבי בחורה כלשהי ולא הביא תמונה שלה." משדל משתמשים פה לעשות דברים לא ראויים!!
ואם מישהו באינטרנט יגיד לך לקפוץ מהגג אז אתה תקפוץ?
זה בדיוק העניין... במקרה הזה אין לך בעיה לקפוץ... כי לא אתה הוא זה שיספוג את המכה אלא מי שתיפול עליו (מקווה שהבנת את הדימוי, מי שתיפול עליו זאת הבחורה שאתה מעלה תמונה שלה)

זה בדיוק העניין מישהו דיבר על מישהי ורק בגלל "החוב לראק" הוא צילם אותה!! אם לא היה את הקטע של ה"החוב לראק" הוא לא היה מצלם אותה! הסעיף הזה "כנ"ל לגבי מי שהתרברב לגבי בחורה כלשהי ולא הביא תמונה שלה." משדל משתמשים פה לעשות דברים לא ראויים!!

זה בדיוק העניין... במקרה הזה אין לך בעיה לקפוץ... כי לא אתה הוא זה שיספוג את המכה אלא מי שתיפול עליו (מקווה שהבנת את הדימוי, מי שתיפול עליו זאת הבחורה שאתה מעלה תמונה שלה)
אתה נשאר בדעה שלך ..
אם לא נוח לך עם החוק הזה (מה שאתה מראה פה) פשוט אל תדבר על בת שאתה לא רוצה לצלם אותה,איפה הבעיה?

• פותח/ת השרשור
אלה החוקים, אין מה לעשות. איך זה מתבצע זה לא באחריות משה.
יש הרבה מה לעשות, אפשר לשנות את החוקים. כל עוד התוצאות נובעות מחוקים שמשה יזם זה אכן מאחריותו (גם אם האחריות היא עקיפה)
אתה נשאר בדעה שלך ..
אם לא נוח לך עם החוק הזה (מה שאתה מראה פה) פשוט אל תדבר על בת שאתה לא רוצה לצלם אותה,איפה הבעיה?
שוב, אתה כנראה לא הבנת את מה שאני מנסה להגיד. אני בחיים לא יצלם מישהי שדיברתי עליה ויעלה לפה סתם ככה, אעדיף לקבל באן... אבל זה לא האישיו... האישיו כאן הוא שיש משתמשים שיעשו את הדברים האלה כי לא כל כך אכפת להם או שהם לא מבינים את ההשלכות שיכולות לבוא מהמעשה. ולכן על מנת למנוע את אותם המצבים יש לעשות משהו בנידון.

יש הרבה מה לעשות, אפשר לשנות את החוקים. כל עוד התוצאות נובעות מחוקים שמשה יזם זה אכן מאחריותו (גם אם האחריות היא עקיפה)

שוב, אתה כנראה לא הבנת את מה שאני מנסה להגיד. אני בחיים לא יצלם מישהי שדיברתי עליה ויעלה לפה סתם ככה, אעדיף לקבל באן... אבל זה לא האישיו... האישיו כאן הוא שיש משתמשים שיעשו את הדברים האלה כי לא כל כך אכפת להם או שהם לא מבינים את ההשלכות שיכולות לבוא מהמעשה. ולכן על מנת למנוע את אותם המצבים יש לעשות משהו בנידון.
יש משהו באמת לעשות בנידון,לא לדבר על הבנות האלה,לא ככה?
למה לא להימנע מזה מלכתחילה ?

אף אחד לא מחזיק כאן אף אחד בכוח עד כמה שידוע לי. כלומר מי שקיבל חוב לראק (כי הוא התרברב במה שלא צריך מלכתחילה) יכול להגיד "על הזין שלי כולכם והחובות לראק האלה" ולהתנתק

אני עדיין לא מבין מה הבעיה, המציאו דגר כזה שנקרא פוטושופ ( או צייר למתקשים ), מטשטשים פנים כדי שלא תהיה אפשרות לזהות את הבן אדם ואפשר להעלות תמונה.

SE TU.

הוטרדת פעם מינית?
כי נראה לי שאתה סובל מפוסט טראומה בנושא.

@LDK אתה מנסה על פני 5 עמודים להוכיח את העמדה שלך, מנסה להסביר שוב ושוב. כולם מבינים מה אתה אומר, אף אחד לא מסכים. אולי עדיף לעזוב את הנושא?

@LDK אתה מנסה על פני 5 עמודים להוכיח את העמדה שלך, מנסה להסביר שוב ושוב. כולם מבינים מה אתה אומר, אף אחד לא מסכים. אולי עדיף לעזוב את הנושא?
עדיין לא הבנת? 😃
troll-dance-o.gif

• פותח/ת השרשור
רגע רגע, ומה עם גברים? לצלם אותם זו לא הטרדה מינית? רק נשים?
גם לצלם בנים בניגוד להסכמה שלהם ולפרסם באינטרנט סתם ככה בלי שהם יודעים זה לא בסדר....
יש משהו באמת לעשות בנידון,לא לדבר על הבנות האלה,לא ככה?
למה לא להימנע מזה מלכתחילה ?
כי לאותם המשתמשים לא אכפת לדבר על הבנות האלה ולהעלות תמונה שלהם!!! הסעיף הזה בחוב לראק שמחייב העלאת תמונה של הבנות גורם להם לפרסם גם תמונה וגורם לכך שזה לא יגמר רק בדיבורים (לאותם המשתמשים זה לא מפריע)!! למשתמשים האלה לא אכפת לצלם תמונה ולכן הם עושים זאת...

משתמשים שכן אכפת להם לא יעלו תמונה גם אם החוב של הראק ידרוש מהם, זה בדיוק העניין!!

גם לצלם בנים בניגוד להסכמה שלהם ולפרסם באינטרנט סתם ככה בלי שהם יודעים זה לא בסדר....

כי לאותם המשתמשים לא אכפת לדבר על הבנות האלה ולהעלות תמונה שלהם!!! הסעיף הזה בחוב לראק שמחייב העלאת תמונה של הבנות גורם להם לפרסם גם תמונה וגורם לכך שזה לא יגמר רק בדיבורים (לאותם המשתמשים זה לא מפריע)!! למשתמשים האלה לא אכפת לצלם תמונה ולכן הם עושים זאת...

משתמשים שכן אכפת להם לא יעלו תמונה גם אם החוב של הראק ידרוש מהם, זה בדיוק העניין!!
תמנע מדיבורים מיותרים,ולא תידרש לעשות כלום...
בסה"כ זה בא להגיד לך,אם תלא רוצה לעשות משהו,אל תגיד "אני ואני"

• פותח/ת השרשור
זה לא נכון התגובות של
trynewthings

למשל מוכיחות לי שהוא לא מבין למה אני מתכוון ולוקח את זה לכיוון אחר שהוא כיוון שלא היו לי אליו תלונות.

אין דבר כזה אחריות עקיפה. כל אחד אחראי למעשים שלו. דבר שני, אי אפשר לשנות את החוקים. אני חוקקתי אותם, וככה הם ישארו!
חלאס יא חפרנים
qvRNSR7.jpg

אם לא תפסיקו לדבר זה ימשך

למה אתה מעלה תמונות של הטרדה מינית?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית