וואו כמה פוטושופ.חלאס יא חפרנים
(מאזן קצת את האשכול)
![]()
![]()
![]()
אם לא תפסיקו לדבר זה ימשך
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואו כמה פוטושופ.חלאס יא חפרנים
(מאזן קצת את האשכול)
![]()
![]()
![]()
אם לא תפסיקו לדבר זה ימשך
אלה תמונות שפורסמו באינטרנט בהסכמת הבחורות ולכן עם כאלה תמונות אין לי בעיהאין דבר כזה אחריות עקיפה. כל אחד אחראי למעשים שלו. דבר שני, אי אפשר לשנות את החוקים. אני חוקקתי אותם, וככה הם ישארו!
למה אתה מעלה תמונות של הטרדה מינית?
מאיפה אתה יודע שזה היה בהסכמת הבחורות?אלה תמונות שפורסמו באינטרנט בהסכמת הבחורות ולכן עם כאלה תמונות אין לי בעיה
מאיפה אתה יודע שזה היה בהסכמת הבחורות?
מאיפה אתה יודע? אולי זה סתם בחורות שצילמו אותן, אולי אפילו בהסכמה אבל לא בהסכמה שזה יופץ ברשת?הן דוגמניות
ומי אמר שסרסור יפני חטף אותן בגיל ארבעה ימים ואנס אותן בילדות, דבר שגרם להם לפוסט טראומה כשגדלו עד שלבסוף הן שוחררו, הלכו לפסיכולוגים ולפסיכיאטרים עד שהנפש שלהם נרגעה ואז החליטו שהן מפסיקות להתבייש, נרשמות לקורס דוגמנות, עושות בוק ועוברות פוטושופ מטורף?הן דוגמניות
אתה בחור חכם תפסיק להתחכם חלק מהדוגמניות שהוא פרסם אני אפילו מכיר....מאיפה אתה יודע? אולי זה סתם בחורות שצילמו אותן, אולי אפילו בהסכמה אבל לא בהסכמה שזה יופץ ברשת?
אבל מה עם החלק שאתה לא מכיר?חלק מהדוגמניות שהוא פרסם אני אפילו מכיר....
כמו עם הפלסטינאים, כל 4 שנים יש ״מבצע״ עם יותר מדי הרוגים אצלנו ולא מספיק הרוגים אצלם ( תת סעיף פאשיסט ).שקט יענה בשקט
![]()
![]()
אז אני שם את התמונה שלהם בגוגל ומוצאאבל מה עם החלק שאתה לא מכיר?
יכול להיות שגוגל זה בעצמו איזה מישהו מפורום דומה שמקבל חובות לראק כל הזמן ומצלם בנות בלי הסכמתןאז אני שם את התמונה שלהם בגוגל ומוצא
אבל גוגל זה מנוע חיפושיכול להיות שגוגל זה בעצמו איזה מישהו מפורום דומה שמקבל חובות לראק כל הזמן ומצלם בנות בלי הסכמתן
זה מה שהוא רוצה שתחשובאבל גוגל זה מנוע חיפוש
מישהי פה עושה סקוואט