הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה| חוב לראק, קיים עדיין?

• פותח/ת השרשור LDK
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
זה באמת נראה לך בסדר שמשתמש פה צילם תחת של מישהי ואז פרסם בפורום רק כדי "להוכיח שזה נכון"?
וזה נראה לך בסדר שמישהו מדבר על מישהי מאחורי הגב שלה בפורום? אז כן, שיתפדח וישלם ביוקר או שיקבל באן. לא סוף העולם לקבל באן מ LBS אתה יודע, זה לא שאני מכוון לו אקדח בראש ואומר לו תעשה או שאני יורה. אם היה לו את הביצים ללכלך או לכתוב דברים על מישהי מאחורי הגב שלה בפורום, אז יהיה לו את הביצים לצאת (או לא) מהחוב לראק. אני לא יצרתי את החוקים או את החוב לראק, אני העתקתי את ההודעה של @coldfire בזמנו ופתחתי אשכול חדש כי הקודם היה עמוס מידי. הדברים הללו קיימים מהיום הראשון של הפורום ואני לא רואה סיבה לשנות אותם מאחר ולא היו הרבה מקרים כאלו ורובם בתחילת דרכו של הפורום. אתה יכול גם לטעון באותה מידה שהחוב לראק מעודד פציעות ויכול להרוס לילדים בני 14 את החיים כי הם אמרו שהם עשו 200 קילו סקוואט ו 500 קילו בנץ ואז אני מכניס אותם עם משקלים כאלו לראק ומצהיר בהם ללכת לחד"כ ולהרים משקל שהם לא יכולים להרים. אפשר להמשיך עד אין סוף לפתח את הלוגיקה המוטעת שלך אבל סה"כ אלו החוקים ואם אתה לא מרוצה מהם אתה מוזמן לעזוב.

@LDK
אף אחד לא הולך לשנות אף חוק כאן.
אני ממליץ לך בחום להפסיק לנסות לשנות את השיטה.

וזה נראה לך בסדר שמישהו מדבר על מישהי מאחורי הגב שלה בפורום? אז כן, שיתפדח וישלם ביוקר או שיקבל באן. לא סוף העולם לקבל באן מ LBS אתה יודע, זה לא שאני מכוון לו אקדח בראש ואומר לו תעשה או שאני יורה. אם היה לו את הביצים ללכלך או לכתוב דברים על מישהי מאחורי הגב שלה בפורום, אז יהיה לו את הביצים לצאת (או לא) מהחוב לראק. אני לא יצרתי את החוקים או את החוב לראק, אני העתקתי את ההודעה של @coldfire בזמנו ופתחתי אשכול חדש כי הקודם היה עמוס מידי. הדברים הללו קיימים מהיום הראשון של הפורום ואני לא רואה סיבה לשנות אותם מאחר ולא היו הרבה מקרים כאלו ורובם בתחילת דרכו של הפורום. אתה יכול גם לטעון באותה מידה שהחוב לראק מעודד פציעות ויכול להרוס לילדים בני 14 את החיים כי הם אמרו שהם עשו 200 קילו סקוואט ו 500 קילו בנץ ואז אני מכניס אותם עם משקלים כאלו לראק ומצהיר בהם ללכת לחד"כ ולהרים משקל שהם לא יכולים להרים. אפשר להמשיך עד אין סוף לפתח את הלוגיקה המוטעת שלך אבל סה"כ אלו החוקים ואם אתה לא מרוצה מהם אתה מוזמן לעזוב.
כן אבל נניח שהמאתגר לחוב לראק זה א'. המאותגר זה ב'. יש כאן עוד משתנה שאתה לא לוקח בחשבון וזה ג'. צד ג' נפגע פה בגלל שא' אתגר את ב'. צד ב' לא נפגע הוא פוגע בג'. הבעיה שלי היא שג' נפגע וזה מה שאני בא בביקורת עליו.

לא אכפת לי שמישהו יתרברב שהוא דחף מלפפון לאתה יודע לאיפה ואז יצטרך להוכיח כי זה פוגע רק בו. הבעיה שזה פוגע באחרים זה העניין.

ולאיפה בדיוק אני יעזוב לכספ? עשה לי טובה... עוד יבוא היום שיקרה מקרה ואתה תזכור את האשכול שלי... ורק אז אתה תבין שזה מאוחר מידי.

כן אבל נניח שהמאתגר לחוב לראק זה א'. המאותגר זה ב'. יש כאן עוד משתנה שאתה לא לוקח בחשבון וזה ג'. צד ג' נפגע פה בגלל שא' אתגר את ב'. צד ב' לא נפגע הוא פוגע בג'. הבעיה שלי היא שג' נפגע וזה מה שאני בא בביקורת עליו.

לא אכפת לי שמישהו יתרברב שהוא דחף מלפפון לאתה יודע לאיפה ואז יצטרך להוכיח כי זה פוגע רק בו. הבעיה שזה פוגע באחרים זה העניין.

ולאיפה בדיוק אני יעזוב לכספ? עשה לי טובה... עוד יבוא היום שיקרה מקרה ואתה תזכור את האשכול שלי... ורק אז אתה תבין שזה מאוחר מידי.
כספ ? Fxp?
לא קיבלת שם באן?

אוי לנו אם מישהו יצלם בחורה.
כל יום מעלים תמונות לפייסבוק של אנשים שצילמו אותם בלי שהם יידעו,לא נראה שמישהו מת מזה בינתיים.
http://www.huffingtonpost.com/2015/03/06/dancing-man-found-bodyshamed-dance-party_n_6817794.html
פה בדיוק מתחילה הבעיה- באדישות.. אם כל אחד ישנה קצת, רק קצת במה שהוא יכול אז אנחנו נגיע למקום טוב יותר... להגיד "אני לא יכול לשנות" לכן אני לא יעשה כלום זאת וותרנות.

כל האשכול פה וכל הוויכוחים שלי שווים מבחינתי הכל ולו רק על מנת להשריש את מחשבותיי ולהדליק נורה מסויימת.

כספ ? Fxp?
לא קיבלת שם באן?
אה...?

פה בדיוק מתחילה הבעיה- באדישות.. אם כל אחד ישנה קצת, רק קצת במה שהוא יכול אז אנחנו נגיע למקום טוב יותר... להגיד "אני לא יכול לשנות" לכן אני לא יעשה כלום זאת וותרנות.

כל האשכול פה וכל הוויכוחים שלי שווים מבחינתי הכל ולו רק על מנת להשריש את מחשבותיי ולהדליק נורה מסויימת.

כל האשכול פה וכל הוויכוחים שלי שווים מבחינתי הכל ולו רק על מנת להשריש את מחשבותיי

אה...?
חיפוש קצר בגוגל של הניק שלך ב "כספ" מראה דיונים על באן שקיבל משתמש בשם LDK

אבל אולי מדובר במישהו אחר.
מה הסיכויים..

המחשבות שלך לא משפיעות פה על אף אחד,כי אף אחד לא מסכים איתך.
אם אתה מספיק גבר כדי לדבר על זה,אתה צריך להיות מספיק גבר כדי להוכיח את זה,ואם לא אז מקומך לא כאן.

חיפוש קצר בגוגל של הניק שלך ב "כספ" מראה דיונים על באן שקיבל משתמש בשם LDK

אבל אולי מדובר במישהו אחר.
מה הסיכויים..
לא יודע לא השתמשתי באתר הזה הרבה זמן... בכל מקרה בדקתי עכשיו כי ניסתי להבין למה התכוונת ויש שם משתמש עם שם כמו שלי שלא בבאן.

המחשבות שלך לא משפיעות פה על אף אחד,כי אף אחד לא מסכים איתך.
אם אתה מספיק גבר כדי לדבר על זה,אתה צריך להיות מספיק גבר כדי להוכיח את זה,ואם לא אז מקומך לא כאן.
להיפך, אם אתה חושב שלא תצליח לעשות משהו ולכן לא מנסה, פה המחדל. (בעיניי הלא תצליח שקול לרמות קושי שונות הכל אפשרי מבחינתי)

הלוגיקה שלך תבוסתנית בעיניי...

חחחח אני בוכה, תריצו חיפוש בגוגל תחת האתר ״כספ״ עם השם משתמש שלו ויש שם אשכול שהוא שואל למה הוא קיבל באן והוא התחיל להתווכח שם עם המנהלים בדיוק כמו פה שהוא מנסה להפחית את רמת הטרולים בכספ ולהפוך את האתר לאיכותי יותר 🤣
אותו נוסח ואותו טבעוני

חחחח אני בוכה, תריצו חיפוש בגוגל תחת האתר ״כספ״ עם השם משתמש שלו ויש שם אשכול שהוא שואל למה הוא קיבל באן והוא התחיל להתווכח שם עם המנהלים בדיוק כמו פה שהוא מנסה להפחית את רמת הטרולים בכספ ולהפוך את האתר לאיכותי יותר 🤣
אותו נוסח ואותו טבעוני
בקצב הזה,
גם כאן זה לא רחוק מלקרות.

אותו נוסח ואותו טבעוני
אני לא טבעוני והשם שלי היה שונה בFXP אבל תאמין במה שבא לך.... ואני גם לא שמאלני או ערבי או מה שזה לא יהיה לאלה שתהו לעצמם תודה לכם.

@LDK

הכנתי לך מדריך לאיך להיפטר החוב לראק בדרך פשוטה, קצרה ויעילה. תמונות מצורפות.

שלב ראשון:
גרור את העכבר לשם המשתמש שלך (רמז: זה לא יהיה Weakid)
2.png

אחרי שתגרור את העבר יפתח לך תפריט, לחץ על התנתק כמו בתמונה:
1.png

שלב שלישי:
ניפתרת בהצלחה מהחוב לראק.

@LDK

הכנתי לך מדריך קצר לאיך להיפטר ממערכת הלוגים בדרך פשוטה, קצרה ויעילה. תמונות מצורפות.

שלב ראשון:
גרור את העכבר לשם המשתמש שלך (רמז: זה לא יהיה Weakid)
צפה בקובץ המצורף 25173

אחרי שתגרור את העבר יפתח לך תפריט, לחץ על התנתק כמו בתמונה:
צפה בקובץ המצורף 25174

שלב שלישי:
ניפתרת בהצלחה ממערכת הלוגים.
מה הכוונה בלוגים?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית