הרגשה מוזרה ב- vastus medialis

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
אתמול לאחר אימון התאוששות בסקוואט איזור ה-"vastus medialis" קיבל רגישות יתרה.
כלומר כשאני הולך או נוגע שם, אני מרגיש כאב מעומעם (מאוד מאוד מעומעם), זה לא מפריע לי ביום יום ולא באף תנועה.

פשוט מעניין אותי האם זהו מקום שיכולים להיות בו כאבי "דומס" או שזה סטנדרטי למדיי?
האם העובדה שאני נמצא בגירעון קלורי, יכולה להשפיע?

סימנתי בציור בערך איפה ההרגשה.
קרוב יותר לברך.

קבצים מצורפים

• 111111111.jpg
    111111111.jpg
    KB 48.7 · צפיות: 181
אתמול לאחר אימון התאוששות בסקוואט איזור ה-"vastus medialis" קיבל רגישות יתרה.
כלומר כשאני הולך או נוגע שם, אני מרגיש כאב מעומעם (מאוד מאוד מעומעם), זה לא מפריע לי ביום יום ולא באף תנועה.

פשוט מעניין אותי האם זהו מקום שיכולים להיות בו כאבי "דומס" או שזה סטנדרטי למדיי?
האם העובדה שאני נמצא בגירעון קלורי, יכולה להשפיע?

סימנתי בציור בערך איפה ההרגשה.
קרוב יותר לברך.

למה שלא יהיה שם DOMS ? אם עשית סקוואטים זה לגיטימי לגמרי.
לא ידוע על קשר בין גרעון קלורי ( לא קיצוני כמובן ) לבין כאב באופן כללי.

קצת מוזר מה שאתה מציין מורן, הvestus medialis הוא ראש אחד של הארבע ראשי הוא אכן יכול לקבל דומס אחרי אימון רגליים אבל סביר להניח שגם vestus lateralis יקבל דומס, למרות שתיאורתית זה לא מחייב, ומה שעוד יותר שולל שזה דומס הוא שאתה מציין שזה כאב נקודתי, אם אתה אומר שזה רק באיזור ליד הברך אז יכול להיות שזה בכלל לא שריר, אלא גיד, הvestus lateralis אוחז אז הפיקה בנקודה זו, יכול להגרם שם קרעים בגיד שיגרמו לכאב, ואם אכן אני משער נכון, זה יעבור תוך כמה ימים.

סליחה שאני 'גולש' על הפוסט, אבל התחילה לי הרגשה זהה לזו שמורן ציין לפני כמה חודשים, ומאז זה רק החמיר עד למצב של כאב אמתי ולא רק הרגשה מעומעמת שכזו. התחיל כמשהו שמרגיש כמו DOMS וכיום זה כבר כאב של ממש.
ממה זה יכול לנבוע?
הטכניקה בסקוואט תקינה, הבעיה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא הוצאת הברכיים החוצה. כשאני מגיע למשקלים שגובלים בכשל, הפאק הראשון בטכניקה הוא קריסה של הברכיים פנימה.
האם זו הסיבה? ומה אפשר לעשות בנושא חוץ מתיקון של הבעיה הזו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית