רוצה ללמוד איך עושים פרונט סקוואט

AsD[eyal]

משתמש משקיע
2,559
0
נק' מוניטין:
5,502
2,559
0
ראיתי סרטון ממש טוב הבנתי פחות או יותר רק אני ממש לא מצליח להשים את המרפקים גבוהה מעל המוט וגב ברידה אני שומר על גב ישר ומאונך אבל מרגיש מעין לחץ בגב התחתון בעלייה

גם לי הייתה בעיה להרים את המרפקים אבל עם הזמן הגמישות השתפרה.
ניסיתי לעשות עם אחיזת איקס והרבה יותר קשה לייצב את המוט ככה. המלצה שלי תעשה עם אחיזת קלין.

ראיתי סרטון ממש טוב הבנתי פחות או יותר רק אני ממש לא מצליח להשים את המרפקים גבוהה מעל המוט וגב ברידה אני שומר על גב ישר ומאונך אבל מרגיש מעין לחץ בגב התחתון בעלייה

למה אתה רוצה לבצע את התרגיל ?
אתה מבצע בק סקוואט טוב ?

• פותח/ת השרשור
אמ.... אני רוצה לעשות את התרגיל לפתח 4 ראשי טוב יותר
בוא נגיד ככה לגבי הבק סקוואט לא יודע עם אני מבצע טוב איך אני יכול לבדוק את זה עצמי אין לי איך לעלות סרטון=/

תחפש מישהוא במכון עם פלאפון שיש מצלמה או תבקש מאיזה חבר.
בלי סרטון או שמשהוא יראה אותך במכון אין לך דרך לבדוק את הטכניקה .
אני מציע לך קודם לבדוק שאתה יודע לעשות את הסקוואט הרגיל ורק אחר כך לעבור לפרונט .

ככה גם אני בדקתי את הדדליפט שלי נכון.. ביקשתי מחבר שיצלם אותי ואז עליתי על זה שהטכניקה שלי לא נכונה.
מה שעוד יותר מעצבן שלפני זה הייתי מבקש מהמאמן שלי במכון ומעוד כמה לבדוק אם הטכניקה שלי נכונה וכולם אמרו כן כן ובסופו של דבר זה לא.

יותר מתאים לפורום אימונים לא?

• פותח/ת השרשור
ככה גם אני בדקתי את הדדליפט שלי נכון.. ביקשתי מחבר שיצלם אותי ואז עליתי על זה שהטכניקה שלי לא נכונה.
מה שעוד יותר מעצבן שלפני זה הייתי מבקש מהמאמן שלי במכון ומעוד כמה לבדוק אם הטכניקה שלי נכונה וכולם אמרו כן כן ובסופו של דבר זה לא.

צודק גם אני ביקשתי ממלא מאמנים כולם אמרו לי שהטכינקה שלי טובה אבל אני לא כלכך בטוח שהיא באמת נכונה כי לפעמים אני נוטה לקבל לחצים בגב התחתון ובדקתי אין לי כלום

כנ"ל אצלי, אנשים חסרי ידע

• פותח/ת השרשור
הגיע הזמן ולמדתי לעשות דאדלפיט כמו שצריך סקוואט כמו שצריך ופרונט סקוואט ישב איתי איזה מאמן ולימד אותי שלב שלב אני ממש מרוצה:s28:

נסה את האחיזה השנייה עם המוט על הכתף וידיים תמוכות:suicide:

לא כולם יכולים לעשות את זה כמו שצריך יש הרבה אנשים עם בעייה של גמישות או מבנה גוף (בדרך כלל אנשים מאוד שמנים או גדולים ) . יש כאלה שפשוט עושים את זה עם רתמה .

זאת טעות עצומה לשים פלטות קטנות מתחת לעקבים בסקוואטים ודדליפטים, לא זוכר כבר למה, לא קראתי על זה כבר כמעט חצי שנה.

זה גם די טיפשי לעשות את זה
סופו של דבר פרונט סקוואט הוא די פשוט לביצוע, יותר פשוט מהבאק סקוואט, הפאק היחיד איתו זה להחזיק תמוט אבל רק במשקלים כבדים זה נהיה ממש קשה

זה גם די טיפשי לעשות את זה
סופו של דבר פרונט סקוואט הוא די פשוט לביצוע, יותר פשוט מהבאק סקוואט, הפאק היחיד איתו זה להחזיק תמוט אבל רק במשקלים כבדים זה נהיה ממש קשה
לא חושב. יש שמה בעיה במשקלים גבוהים כשבעליה אתה מתחיל "להתקפל" - לכן גב חזק זה די קריטי שמה.
ולכותב הנושא, העצה היחידה שאפשר להביא דרך האינטרנט, תתחיל ממוט ריק 20 ק"ג או 10 ק"ג. אל תקפוץ על משקלים גבוהים.

לא יודע...
לי זה מרגיש מאוד נוח לעשות פרונט סקוואט חוץ מזה שלפעמים המוט נצמד לי לגרון ובסוף הסט אני כבר כולי אדוםפ\

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית