עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ראיתי סרטון ממש טוב הבנתי פחות או יותר רק אני ממש לא מצליח להשים את המרפקים גבוהה מעל המוט וגב ברידה אני שומר על גב ישר ומאונך אבל מרגיש מעין לחץ בגב התחתון בעלייה
צודק גם אני ביקשתי ממלא מאמנים כולם אמרו לי שהטכינקה שלי טובה אבל אני לא כלכך בטוח שהיא באמת נכונה כי לפעמים אני נוטה לקבל לחצים בגב התחתון ובדקתי אין לי כלוםככה גם אני בדקתי את הדדליפט שלי נכון.. ביקשתי מחבר שיצלם אותי ואז עליתי על זה שהטכניקה שלי לא נכונה.
מה שעוד יותר מעצבן שלפני זה הייתי מבקש מהמאמן שלי במכון ומעוד כמה לבדוק אם הטכניקה שלי נכונה וכולם אמרו כן כן ובסופו של דבר זה לא.
יותר מתאים לפורום אימונים לא?
ככה גם אני בדקתי את הדדליפט שלי נכון.. ביקשתי מחבר שיצלם אותי ואז עליתי על זה שהטכניקה שלי לא נכונה.
מה שעוד יותר מעצבן שלפני זה הייתי מבקש מהמאמן שלי במכון ומעוד כמה לבדוק אם הטכניקה שלי נכונה וכולם אמרו כן כן ובסופו של דבר זה לא.
יותר מתאים לפורום אימונים לא?
נסה את האחיזה השנייה עם המוט על הכתף וידיים תמוכות:suicide:
http://digilander.libero.it/gruppociak/fz46.jpg
תנסה לעשות עם משו מתחת לרגל . ככה אני עשיתי בחודש הראשון
לא חושב. יש שמה בעיה במשקלים גבוהים כשבעליה אתה מתחיל "להתקפל" - לכן גב חזק זה די קריטי שמה.זה גם די טיפשי לעשות את זה
סופו של דבר פרונט סקוואט הוא די פשוט לביצוע, יותר פשוט מהבאק סקוואט, הפאק היחיד איתו זה להחזיק תמוט אבל רק במשקלים כבדים זה נהיה ממש קשה