הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מקורות חלבון זולים

Trenhexzaur

משתמש פעיל
995
310
נק' מוניטין:
588
995
310
אני עקב מצב לא משהו צריך לחשב בשיקול את הכלכלה שלי, יש למישהו עצה?
אני צריך 250 גרם חלבון בתפריט

רק הכנה עצמית יכולה להוזיל לך את התפריט

1) תקנה ברשתות של חרדים עוף שלם\ חלקי עוף במצע
2) עכשיו יש לך הזדמנות טובה לקנות חלבון בזול באמינושופ ~70 מנות פעמיים ביום יספיק לך חודש (40-50 גרם חלבון)

טונה - לא אופציה כי חישוב פשוט למחיר\קילוגרם זה לא משתלם בכלל

מחזק את מה שנאמר -

בסופרים של חרדים/חלק מרשתות רמי לוי, יש מבצעים על עוף שלם/חזה עוף לעיתים קרובות. לפעמים הדבר מותנה בקניה מעל סכום מסויים (רוב הפעמים 100 ש"ח, לא כולל המוצר שבמבצע).

גם על טונה בשמן יש לעיתים מחירים טובים, ואני ממליץ לקנות את האריזות הגדולות של 700 גרם.

מלבד זאת, תנסה לשלב קיטניות כמו חומוס, עדשים ועועית לבנה בתפריט. זה מקור איכותי, בריא וזול לחלבון (וגם לכמה מינרלים ויטמינים וסיבים).

ביצה עולה פאקינג שקל ויש בה 7 גרם חלבון, הכי זול ששמעתי עד היום.
חוץ מזה, יש בה שומן גם (תבין כמה אתה מקבל בשקל) ויש בה המון ויטמינים שנמצאים בצהוב של הביצה.
כנפיים זה יחסית זול.
כבד זה זול.

ביצה עולה פאקינג שקל ויש בה 7 גרם חלבון, הכי זול ששמעתי עד היום.
חוץ מזה, יש בה שומן גם (תבין כמה אתה מקבל בשקל) ויש בה המון ויטמינים שנמצאים בצהוב של הביצה.
כנפיים זה יחסית זול.
כבד זה זול.

כנפיים זה יחסית זול אבל תחשוב שאתה מקבל גם הרבה עצם.. אף פעם לא עשיתי חישוב של כמה עוף יש באמת ביחס לעצם.

מקורות חלבון זולים: חזה עוף במבצע (ויש הרבה מבצעים), אבקת חלבון (במקרה יש עד מחר מבצע באמינו שופ), חלב.

כנפיים זה יחסית זול אבל תחשוב שאתה מקבל גם הרבה עצם.. אף פעם לא עשיתי חישוב של כמה עוף יש באמת ביחס לעצם.

מקורות חלבון זולים: חזה עוף במבצע (ויש הרבה מבצעים), אבקת חלבון (במקרה יש עד מחר מבצע באמינו שופ), חלב.
ליטר חלב=33 גרם חלבון ו6 שקל בערך נראה לי,לא רע אבל צריך לשתות הרבה וגורם לנודים (האמת,זה נראה לי ברשימת הפלוסים)

הפסקתי עם חלב בכמויות מאז שנחשפתי לתאי המוגלה שיש בחלב שלנו. מידיי פעם שותה.. החלפתי בחלב קוקוס/עזים

זה מגעיל אותי באופן אישי.. פאקינג ליטר.
זה המון
יש הטוענים שזו הדרך לפלטות חבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית