הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מידע האם החומרים טובים/ מקוריים?

• פותח/ת השרשור 123ndvz
  • פורסם בתאריך

123ndvz

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
-61
7
0
ערב טוב חברים!

רציתי לדעת האם החומרים טובים, מקוריים?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 49 · צפיות: 362
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 29.1 · צפיות: 368
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 30.2 · צפיות: 382
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 37.1 · צפיות: 353
נערך לאחרונה:
הוא חום לא שחור!!!

ואני מחפש תשובה למה ששאלתי לא תגובות לא ענייניות!!!
מה אתה אומר הוא חום ? וואי עכשיו הרגעת אותי , תגיד לי איזה תשובה עניינית אתה רוצה ? זה נובה פארם שפעם היה בואל שקוף והיום כבר לא מיוצרים לפי מה שהבנתי , אז קיבלת חומר חרא שמישהו ייצר

ליאור, אני בכלל לא מנסה להרגיע אותך יא אפס, מתנשא,
אני אצטט אותך
"פעם ראשונה שאני רואה נובה בואיל שחור,הזוי"

חחח, הזוי, תגובה של ....

חג שמח נשמה.
מתנשא ? זה שאתה נפגע מכל דבר זה כבר מראה שאתה מתגונן , אני לא יירד לרמה שלך אתה בטח ילד בן 16 . לך תזריק חרא לגוף שלך יא אפס מסכן ושלא יהיה לך חג שמח

הלללל @123ndvz אתה במחזור ?? צא מהקריז
נותנים לך טיפים ואתה מתפוצץ כאילו מה שאתה מחפש זה שיגידו לך שבחרת נכון ואתה תותח!!
אם זה מה שאתה רוצה.. אין לי בעיה לזרום איתך בכיף, רק תנסח את השאלה באופן ברור יותר
בכל מקרה חג שמח... ורגוע 😃
אם אני הייתי כל כך בטוח בחומרים שלי לא הייתי פותח אשכול בפורום

הלללל @123ndvz אתה במחזור ?? צא מהקריז
נותנים לך טיפים ואתה מתפוצץ כאילו מה שאתה מחפש זה שיגידו לך שבחרת נכון ואתה תותח!!
אם זה מה שאתה רוצה.. אין לי בעיה לזרום איתך בכיף, רק תנסח את השאלה באופן ברור יותר
בכל מקרה חג שמח... ורגוע 😃
אם אני הייתי כל כך בטוח בחומרים שלי לא הייתי פותח אשכול בפורום
עזוב עוד טמבל שמנסים להסביר לו משהו והוא משחק אותה אבו עלי , העיקר בהודעה הפרטית הוא עושה לי חכה נראה אותך אחרי מוצהש נראה את הגבריות שלך , הוא לא יודע שעוקבים אחרי ההודעות שלו . האיומים שלך לא מפחידים אותי אדון 123

ועוד דבר.... 123
יש לי אינטואיציה לא ראה ואני עוקב אחרי התגובות של ליאור בפורום...
הוא 'מבין דבר או שניים' בחומרים !!! תאמין לי!!!!!
אני במקומך הייתי מקבל את הטיפ שלו באופן אחר....
אבל מה אני מבין ....

בקטנה יאחים, אין צורך לריב .
שיהיה לכולם חג שמח ושבת שלום !
אחי אני לא רוצה להשמע כמו ילד קטן ואני לא במקום הזה . תשים לב בהתחלה מאיפה זה התחיל ותבין לבד , שבת שלום וחג שמח גם לך !!!

הכי טובים ומקוריים .
חג שמח.
הכי טובים ומקוריים ?
1) קודם כל לגבי האמפולות של Bayer תכנסו כולם לתמונה שלהם איפו שמופיע 2 אמפולות אם מדבקה לבנה. זה אחד הזיופים הגרועים ביותר שראיתי. תסתכלו טוב טוב על הראשים העקומים שלהם. זה זיוף 300%. אם תרצו לראות איך נראה מקורי אני יהרגן לכם תמונה כולל אריזות מקוריות. כל הראשים אותו הדבר. וסביר להניח שכל שאר האמפולות של אותו ספק זה זיופים יפים שהוא מביא מתאילנד. שם זה עולה לו 4-5 שקל לאמפולה מזוייפת שדי דומה למקור.
2) לגבי חברת NovaPharm זה לא משנה כבר אם זה בקבוק חום/ שקוף/ כהה יותר או פחות זאת החברה שיש עליה הכי הרבה תלונות ותגובות רעות מאוד מאז שהיא קיימת שמדליקות נורה אדומה וצריך להתרחק מהחברה הזאת ומהיצרן שלהם.
3) לפותח הפוסט אני ממליץ לך להחליף כיוון רכישה המקור שלך עושה רושם גרוע.

הכי טובים ומקוריים ?
1) קודם כל לגבי האמפולות של Bayer תכנסו כולם לתמונה שלהם איפו שמופיע 2 אמפולות אם מדבקה לבנה. זה אחד הזיופים הגרועים ביותר שראיתי. תסתכלו טוב טוב על הראשים העקומים שלהם. זה זיוף 300%. אם תרצו לראות איך נראה מקורי אני יהרגן לכם תמונה כולל אריזות מקוריות. כל הראשים אותו הדבר. וסביר להניח שכל שאר האמפולות של אותו ספק זה זיופים יפים שהוא מביא מתאילנד. שם זה עולה לו 4-5 שקל לאמפולה מזוייפת שדי דומה למקור.
2) לגבי חברת NovaPharm זה לא משנה כבר אם זה בקבוק חום/ שקוף/ כהה יותר או פחות זאת החברה שיש עליה הכי הרבה תלונות ותגובות רעות מאוד מאז שהיא קיימת שמדליקות נורה אדומה וצריך להתרחק מהחברה הזאת ומהיצרן שלהם.
3) לפותח הפוסט אני ממליץ לך להחליף כיוון רכישה המקור שלך עושה רושם גרוע.
יש לך ביטוח חיים אחינו...😉
הבחור אחרי סייקל או שתיים יבין מהר מאוד שלא בודקים חומר לפי המדבקה והקופסה
למה לקלקל לו תמצב רוח
מה זה ורטקס? @Alex0001 חברה חדשה ?

יש לך ביטוח חיים אחינו...😉
הבחור אחרי סייקל או שתיים יבין מהר מאוד שלא בודקים חומר לפי המדבקה והקופסה
למה לקלקל לו תמצב רוח
מה זה ורטקס? @Alex0001 חברה חדשה ?
אם אתה מתכוון ל VERTEX אז יש חברה כזאת חומרים טובים עובדים מעולה. זה קיים בשוק קצת פחות משנה עד כמה שאני יודע אז יחסית חדשים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית