עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תכלס המטרה היא מסה השאלה אם כדאי לצבור משקל על המוט ואז לעשות AB/ABC או להתחיל ישר AB/ABC. בSS צוברים מן הסתם הרבה שומן ויכול להיות שהתהליך להגיע לאותם תוצאות יהיה ארוך יותר אם אני אתחיל קודם מSS, זאתה השאלה 😃מה המטרה שלך?בכל מקרה, אני התחתי מ fbw ואז ab ואני מצטער שלא התחלתי ישר מ ss
אני הייתי ממליץ לך להתחיל ב ss. מה שאמרת לגבי הצבירת שומן לא בהכרך נכונה, כמו שאתה יכול להשמין מכל תכנית רגילה, אותו הדבר פה, הכל תלוי במה אתה אוכל. רק אל תשכח לאכול ולישון טוב בתכנית הזאת.תכלס המטרה היא מסה השאלה אם כדאי לצבור משקל על המוט ואז לעשות AB/ABC או להתחיל ישר AB/ABC. בSS צוברים מן הסתם הרבה שומן ויכול להיות שהתהליך להגיע לאותם תוצאות יהיה ארוך יותר אם אני אתחיל קודם מSS, זאתה השאלה 😃
כן אבל צריך כל פעם לעלות משקלים צריך להיות בפלוס קלורי רציני בשביל זה לא?אני הייתי ממליץ לך להתחיל ב ss. מה שאמרת לגבי הצבירת שומן לא בהכרך נכונה, כמו שאתה יכול להשמין מכל תכנית רגילה, אותו הדבר פה, הכל תלוי במה אתה אוכל. רק אל תשכח לאכול ולישון טוב בתכנית הזאת.
אני בפלוס רגיל כמו שהייתי מקודם 300-500כן אבל צריך כל פעם לעלות משקלים צריך להיות בפלוס קלורי רציני בשביל זה לא?
כן אבל צריך כל פעם לעלות משקלים צריך להיות בפלוס קלורי רציני בשביל זה לא?
אני חושב שעדיף להגיע למשקל סביר על המוט ואז לעבור ל AB. לגבי צוברים הרבה שומן כמו שאמרו לך למעלה זה לא חייב להיות ככה. שומן צוברים במטבח ולא במכון. ואתה לא חייב מהתחלה להיות בפלוס קלורי ענק, תעלה בהדרגה, וגם בכל תכנית מסה אחרת אתה תצטרך לעלות את הכמות קלוריות עם הזמן בשביל להמשיל לעלות.תכלס המטרה היא מסה השאלה אם כדאי לצבור משקל על המוט ואז לעשות AB/ABC או להתחיל ישר AB/ABC. בSS צוברים מן הסתם הרבה שומן ויכול להיות שהתהליך להגיע לאותם תוצאות יהיה ארוך יותר אם אני אתחיל קודם מSS, זאתה השאלה 😃