הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתלבט איזה תוכנית לעשות עכשיו, דרך אגב אני חדש נעים להכיר 😃

• פותח/ת השרשור namer
  • פורסם בתאריך

namer

מושעה
17
1
נק' מוניטין:
1
17
1
אני לא יודע אם לעשות SS או AB/ABC מה לדעתכם כדאי?

מה המטרה שלך?בכל מקרה, אני התחתי מ fbw ואז ab ואני מצטער שלא התחלתי ישר מ ss

• פותח/ת השרשור
מה המטרה שלך?בכל מקרה, אני התחתי מ fbw ואז ab ואני מצטער שלא התחלתי ישר מ ss
תכלס המטרה היא מסה השאלה אם כדאי לצבור משקל על המוט ואז לעשות AB/ABC או להתחיל ישר AB/ABC. בSS צוברים מן הסתם הרבה שומן ויכול להיות שהתהליך להגיע לאותם תוצאות יהיה ארוך יותר אם אני אתחיל קודם מSS, זאתה השאלה 😃

תכלס המטרה היא מסה השאלה אם כדאי לצבור משקל על המוט ואז לעשות AB/ABC או להתחיל ישר AB/ABC. בSS צוברים מן הסתם הרבה שומן ויכול להיות שהתהליך להגיע לאותם תוצאות יהיה ארוך יותר אם אני אתחיל קודם מSS, זאתה השאלה 😃
אני הייתי ממליץ לך להתחיל ב ss. מה שאמרת לגבי הצבירת שומן לא בהכרך נכונה, כמו שאתה יכול להשמין מכל תכנית רגילה, אותו הדבר פה, הכל תלוי במה אתה אוכל. רק אל תשכח לאכול ולישון טוב בתכנית הזאת.

• פותח/ת השרשור
אני הייתי ממליץ לך להתחיל ב ss. מה שאמרת לגבי הצבירת שומן לא בהכרך נכונה, כמו שאתה יכול להשמין מכל תכנית רגילה, אותו הדבר פה, הכל תלוי במה אתה אוכל. רק אל תשכח לאכול ולישון טוב בתכנית הזאת.
כן אבל צריך כל פעם לעלות משקלים צריך להיות בפלוס קלורי רציני בשביל זה לא?

כן אבל צריך כל פעם לעלות משקלים צריך להיות בפלוס קלורי רציני בשביל זה לא?

לא,במיוחד לא בהתחלה.
אפשר להתקדם סבבה על פלוס קלורי של 500

מה משקלי העבודה שלך עכשיו בסקוואט/בנץ'/דד ליפט/פרס?
מה המשקל גוף שלך?

אני חושב שעדיף להגיע למשקל סביר על המוט ואז לעבור ל AB. לגבי צוברים הרבה שומן כמו שאמרו לך למעלה זה לא חייב להיות ככה. שומן צוברים במטבח ולא במכון. ואתה לא חייב מהתחלה להיות בפלוס קלורי ענק, תעלה בהדרגה, וגם בכל תכנית מסה אחרת אתה תצטרך לעלות את הכמות קלוריות עם הזמן בשביל להמשיל לעלות.
שורה תחתונה אני מציע לעשות או SS או FBW מבוססת על תרגילי בסיס

Back
למעלה תחתית