הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פליאו לחג

GoldEagle

מושעה
1,307
349
נק' מוניטין:
706
1,307
349
אוקיי, אז החג היום, פאקינג היום, ובגלל שאני מחטב, עלה לי רעיון, גם ככה אני הןלך עכשיו שבוע לאכול רק שטויות ובלי לספור ובחי לחשב כלום, אז למה לא ללכת על פליאו שידוע בכל שאוכלים כמה שרוצים ועדיין רואים תוצאות, ואם זה יהיה אחלה, אני אמשיך גם אחרי החג.

בכל מקרה, אני עכשיו אקרא את המאמרים בקילוגרם, אבל אני צריך אתכם, מה מותר ומה אסור ( לא מדבר על ההגזמה שאסור חלב או ממתיקים אפילו כמו סטיביה אלא על פליאו רגיל ועדין למחטבים ).

תודה לעוזרים.

שטויות מי אמר לך שלא משנה כמה אתה אוכל בפליא אתה רואה תוצאות ?
זה עובד בקארבנייט שאתה מגביל את הפחמימה ל30 ליום ועושה העמסה פעם בשבוע אבל אתה לא סופר קל אף פעם.

• פותח/ת השרשור
שטויות מי אמר לך שלא משנה כמה אתה אוכל בפליא אתה רואה תוצאות ?
זה עובד בקארבנייט שאתה מגביל את הפחמימה ל30 ליום ועושה העמסה פעם בשבוע אבל אתה לא סופר קל אף פעם.
מי אמר? על הקבוצה ״פליאו הגרסא הבלתי מצונזרת״ שבפייסבוק שמעת? אש הם, ברור שאם תגביל התוצאותיהיו יותר מהירות ושגם תרד במשקל, אבל מבחינת אח״ש, גם אם תהיה על ניטרלי ואף חיובי האח״ש ירד.

זה יפה שהם אומרים, נו אז מה.
פליאו גם יכול להיות 400 פחמימה, עדיין האחוז שומן ירד ? יש גם אנשים שזה לא עובד להם והם לא יורדים זה לא קסם.

• פותח/ת השרשור
זה יפה שהם אומרים, נו אז מה.
פליאו גם יכול להיות 400 פחמימה, עדיין האחוז שומן ירד ? יש גם אנשים שזה לא עובד להם והם לא יורדים זה לא קסם.
בגלל זה אני מתכוון להגביל את הפחמימה לכמה שפחות, ופחמימה הכי נורמלית שאני יכול לאכול בפסח.

לאכול נקי.
אני עושה קארבנייט כי זה נוח לי ואני שונא לספור ולשים לב לכל דבר שנכנס לי לפה זה עובד.

• פותח/ת השרשור
לאכול נקי.
אני עושה קארבנייט כי זה נוח לי ואני שונא לספור ולשים לב לכל דבר שנכנס לי לפה זה עובד.
אם ככה, תן לי משהו לקרוא עליו על הקארבנייט וכללי ברזל לתפריט.

מה דעתך על HFLC ?

למה פשוט לא לשמור על התפריט? למה לחפש דרכים קלות יותר? זה הרבה יותר התעסקות מסביב מאשר ב"תאחלס".
אני מבין שחיטוב יכול להוציא את הרוח מהמפרסים,אבל תחזיקו את עצמכם.
נק' תחתונה -
אתם תבלו הרבה יותר זמן בBULKING מאשר בCUTTING..אלא אם כן אתם עושים משהו לא נכון..ממש ממש לא נכון.

אם ככה, תן לי משהו לקרוא עליו על הקארבנייט וכללי ברזל לתפריט.

מה דעתך על HFLC ?
אתה סתם זורק מושגים לדל פחמימה.
אמרתי לך קארבנייט לא מגבילים קל אוכלים עד 30 גרם פחמימה ליום אם אתה אוכל ביצים אז עם חמאה
פעם בשבוע העמדה אחרי 6 בערב כזה מותר לך לאכול מה שבא לך (אני ממליץ לעשות לפני זה אימון/ספרינטים ספרינטים יעיל מאוד לפני העמסה) וזהו. לא קשה מדי

• פותח/ת השרשור
למה פשוט לא לשמור על התפריט? למה לחפש דרכים קלות יותר? זה הרבה יותר התעסקות מסביב מאשר ב"תאחלס".
אני מבין שחיטוב יכול להוציא את הרוח מהמפרסים,אבל תחזיקו את עצמכם.
נק' תחתונה -
אתם תבלו הרבה יותר זמן בBULKING מאשר בCUTTING..אלא אם כן אתם עושים משהו לא נכון..ממש ממש לא נכון.
הבעיה היא שבחג הזה יש לי שבוע של אכילה אכילה ואכילה, והאמת, קשה לשמור על תפריט כשיש לך שבוע כזה, בגלל זה רציתי משהו בסגנון הקארבנייט שיהב דיבר עליו, אוכל מה שרוצה וכמה שרוצה ורק מגביל פחמימה.
אתה סתם זורק מושגים לדל פחמימה.
אמרתי לך קארבנייט לא מגבילים קל אוכלים עד 30 גרם פחמימה ליום אם אתה אוכל ביצים אז עם חמאה
פעם בשבוע העמדה אחרי 6 בערב כזה מותר לך לאכול מה שבא לך (אני ממליץ לעשות לפני זה אימון/ספרינטים ספרינטים יעיל מאוד לפני העמסה) וזהו. לא קשה מדי
מה הכוונה בהעמסה אחרי 6 בערב, עד 6 לאכול כרגיל ומ 6 לאכול כמה שיותר פחמימה ? איך בדיוק ההעמסה עובדת בקארבנייט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית