הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט חיטוב המשלב פליאו

• פותח/ת השרשור Noya
  • פורסם בתאריך

Noya

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי:s85:,
אני חדשה פה...מקווה שאני מפרסמת במקום המתאים...
נתונים=
גובה:170
משקל: 77
המטרה שלי היא להתחטב( הבנתי שקודם אני צריכה חיטוב ואז מסה)
קראתי על תזונה ודי אהבתי את העקרונות של הפליאו
גם קראתי את המאמר "המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף"
ויש לי כמה שאלות:
1. לא הבנתי כמה גירעון קלורי אני צריכה במידה ואני רוצה להרזות? גירעון של 500 זה בסדר? יצא לי בrmr 1807.8, כלומר 1300 קלוריות...
זה קצת עלוב
2.אני רוצה לשלב ספורט, אבל אין לי ממש זמן חוץ מהליכה בבסיס... אני עושה יומיות אבל מסיימת בערב, יש לי מכון כושר בבסיס אבל הוא עלוב ואני לא יודעת בדיוק מה לעשות שמה- אין מישהו שאני סומכת עליו שם שידריך אותי
3. יש לי עקמת קלה, בדקתי עם רופא מומחה ואני יכולה להתאמן במכון כושר והוא המליץ לי על שחייה, עדיף לי להתחיל רק בשחייה ובסוף החיטוב להתחיל עם מכון כושר נורמלי?
4. האם הנתונים של כמה גרם אני צריכה- חלבון, פחמימה ושומן הם עדיין רלוונטים? ראיתי שהמאמר די ישן אולי המצב השתנה
תודה רבה לעונים וחג שמח
😋🍴

1. לא הבנתי כמה גירעון קלורי אני צריכה במידה ואני רוצה להרזות? גירעון של 500 זה בסדר? יצא לי בrmr 1807.8, כלומר 1300 קלוריות...
אפשר להתחיל עם 500 ולהגדיל עם הזמן. המטרה היא לרדת 0.5-1% ממשקל גופך בשבוע. אם את רוצה לאכול יותר, תעשי יותר אירובי.

2.אני רוצה לשלב ספורט, אבל אין לי ממש זמן חוץ מהליכה בבסיס... אני עושה יומיות אבל מסיימת בערב, יש לי מכון כושר בבסיס אבל הוא עלוב ואני לא יודעת בדיוק מה לעשות שמה- אין מישהו שאני סומכת עליו שם שידריך אותי
יש לך תוכניות מוכנות בפורטל
תוכניות אימונים לתקופת החיטוב - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

הליכה או ריצה זה לא ממש משנה בסוף יום. זה עניין של מרחק. תרוצי או תלכי 10 ק"מ השריפה הקלורית תהיה דיי דומה במובנים פרקטים.

3. יש לי עקמת קלה, בדקתי עם רופא מומחה ואני יכולה להתאמן במכון כושר והוא המליץ לי על שחייה, עדיף לי להתחיל רק בשחייה ובסוף החיטוב להתחיל עם מכון כושר נורמלי?
גם עם עקמת אפשר להתאמן משקולות. כדאי להתייעץ עם פיזיותרפיסט

4. האם הנתונים של כמה גרם אני צריכה- חלבון, פחמימה ושומן הם עדיין רלוונטים? ראיתי שהמאמר די ישן אולי המצב השתנה
המאמר מתעדכן כל הזמן והנתונים בו רלוונטים

• פותח/ת השרשור
אפשר להתחיל עם 500 ולהגדיל עם הזמן. המטרה היא לרדת 0.5-1% ממשקל גופך בשבוע. אם את רוצה לאכול יותר, תעשי יותר אירובי.

יש לך תוכניות מוכנות בפורטל
תוכניות אימונים לתקופת החיטוב - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

הליכה או ריצה זה לא ממש משנה בסוף יום. זה עניין של מרחק. תרוצי או תלכי 10 ק"מ השריפה הקלורית תהיה דיי דומה במובנים פרקטים.

גם עם עקמת אפשר להתאמן משקולות. כדאי להתייעץ עם פיזיותרפיסט

המאמר מתעדכן כל הזמן והנתונים בו רלוונטים
תודה רבה !!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית