הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מר ישראל נאבא 2009 NABBA

מצטרף לשאלה...

ואילו לא היה מענין לא היית/י שואל

לעעע גם כאן יש שיקולי רייטינג?!
הבנתי 😃

עמרימרג שוב ניסית לעורר פרובוקציות?
תזהר שלא יפזרו אותך.

דניאלוש, בבקשה אל תלחיץ אותי. גם ככה אני די מפוחד רוב הזמן

אלוף האלופים והזוכה בקטגוריית עד 90 קילו

וליד נסראלדין

90 קילו +: עבדאללה קעדן (לבד)

עד 82:

1) אנטון קולומיץ
2) ספי אבו חמיד
3) גדי טרוני

מאסטרס 50+: צביקה סויקה

פיטנס:

1) יוסי כהן
2) דימה (לא קלטתי את שם המשפחה שלו)
3) שי מוניס

אני מצריף קישור לראיון שנערך עבור הפורטל Hona http://hona.co.il/news.aspx?cid=168&aid=1514

נראה שכמה שם ממש השתפרו משנה שעברה הקטגוריה של הנשים טירוף איזה מסה

אל הבמה עלה הזוג קולומיץ מאשדוד. ראיתי את האשה בתחרות של IAFBB, והיא היתה שרירית וחטובה מאוד. בתמונות שלה בפייסבוק היא נראית יותר חטובה ושרירית ממשה שראיתי במוצאי השבת האחרונה.

Black
הייתה בתחרות אחי?
הייתה תחרות ממש יפה!
הרמה לאט לאט משתפרת ובאים מתחרים יותר איכותיים משנים קודמות.נקוה שזה ימשך ככה:)
מזל טוב לוליד נאסר אלדין מדלית אל כרמל על הזכיה בתארים מר ישראל עד 90 קילוגרם ואלוף האלופים!
אני מכיר את הבחור הזה אישית ויודע שהוא אכל המון חרא כדי להגיע לתחרות הזאת ככה שמגיע לו 😃
מזל טוב גם לשאר המנצחים.

שבת שלום לכל חברי האתר ✌️

לא הייתי בתחרות, לצערי. NABBA משפרים את רמת ההופעה בצורה עקבית, וזה נזקף לזכותם. ככה זה כשמציעים תמריץ כספי, ולא חפץ נודד!! מזכיר לי את המשפט: "Money talks and bull$@% walks".

לא הייתי בתחרות, לצערי. NABBA משפרים את רמת ההופעה בצורה עקבית, וזה נזקף לזכותם. ככה זה כשמציעים תמריץ כספי, ולא חפץ נודד!! מזכיר לי את המשפט: "Money talks and bull$@% walks".

הייתה תחרות באמת מצוינת אחי!
בקרוב יהיה גם מר צפון של נאבא אני חושב על לעלות של אולי..על כל פנים היו הרבה יותר ספונסרים לתחרות הזאת משנה שעברה ואני מקוה שאמנון יעמוד במילה שלו ויגדיל את הפרסים.
דרך אגב..וליד קיבל גם כרטיס טיסה לא רק כרטיס כניסה לאולימפיה 😃

הייתה תחרות באמת מצוינת אחי!
בקרוב יהיה גם מר צפון של נאבא אני חושב על לעלות של אולי..על כל פנים היו הרבה יותר ספונסרים לתחרות הזאת משנה שעברה ואני מקוה שאמנון יעמוד במילה שלו ויגדיל את הפרסים.
דרך אגב..וליד קיבל גם כרטיס טיסה לא רק כרטיס כניסה לאולימפיה 😃

בעד 82 היה משהו מטורף ואיך זה שהציע נישואים :D אתה עולה למר צפון :( ?
:😃😃😃(

בעד 82 היה משהו מטורף ואיך זה שהציע נישואים :D אתה עולה למר צפון :( ?
:😃😃😃(

אולי..אני לא רוצה לצאת בהצהרות.
אם אספיק להתחטב ולהתכונן כן,אין לי מה להפסיד התחלתי מעכשיו הכנות אם אני יראה שעד ינואר אני לא אהיה על 9 10 אחוז שומן לא יעלה למר צפון.
מה שכן למר ישראל שנה הבאה זה כמעט בטוח שכן ובמשקל הכבד.

😉

אולי..אני לא רוצה לצאת בהצהרות.
אם אספיק להתחטב ולהתכונן כן,אין לי מה להפסיד התחלתי מעכשיו הכנות אם אני יראה שעד ינואר אני לא אהיה על 9 10 אחוז שומן לא יעלה למר צפון.
מה שכן למר ישראל שנה הבאה זה כמעט בטוח שכן ובמשקל הכבד.

😉

באותו קטיגוריה בטוח לא נהיה אבל אולי נתראה בחדר ההכנות :D

קליפים של אור ביטון

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
Back
למעלה תחתית