הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בקשר לקלוריות

The_Beast

משתמש פעיל
376
16
נק' מוניטין:
64
376
16
אני שוקל 59
גובה 171 בערך בן 17.. אין לי מסת שריר בכלל אבל אש איזה 18... ונראה לא טוב .. אני במסה נקייה עכשוי סתם שאלה : מה יקרה אם את ה2400 שלי אני אוכל 2000 ממצות ו300 נגיד חזה עוף .. זה אמור להשפיע איכשהו ? הרי אני יהיה עדיין על נטרלי או ירד טיפה .

בסדר הוא לא עונה לי כבר מלא זמן אז אני שואל פה .. אני לא ידוע אם לאכול עכשיו מצה עם שוקולד וחח
אישית אני בגיל 28 הייתי בחיטוב עם 5 מילקי ביום וירדתי במשקל.

בנוסף תזכור את זה, כמו שאימון אחד לא בונה לך גוף ככה גם ארוחה אחת לא תהרוס לך את הדיאטה (הכוונה בדיאטה זה בתוכנית תזונה שלך)

• פותח/ת השרשור
אישית אני בגיל 28 הייתי בחיטוב עם 5 מילקי ביום וירדתי במשקל.

בנוסף תזכור את זה, כמו שאימון אחד לא בונה לך גוף ככה גם ארוחה אחת לא תהרוס לך את הדיאטה (הכוונה בדיאטה זה בתוכנית תזונה שלך)
בסדר ומה אתה אומר מסה זה טוב לי נכון?

• פותח/ת השרשור
תקשיב אתה חייב לעבוד הפאניקות האלו.
אף אחד לא התנשא עלייך.
מה אתה רוצה .. כי אני שואל שאלה והדבר היחדי שאתה אומר לי כמה זמן אתה מחכה למשה .. אני יכול לשלוח הודעה מתי שבא לי .. ולסליחה אם הבנת לא נכון

נדמה שאתה לא מבין כיצד בונים תפריט ומה חשיבות ערכי החלבון\שומן בתהליכי המטבוליזם בגוף ולאו דווקא בהקשר של פיתוח גוף.
לשאלתך - לא.
אתה צריך לשמור על הערכים שקבעו לך בנושא חלבון\פחמימה ושומן.
אם בא לך בפחמימה להכיל את הרוב ממצות..לבריאות.

בהצלחה בעצירות אח"כ.

• פותח/ת השרשור
נדמה שאתה לא מבין כיצד בונים תפריט ומה חשיבות ערכי החלבון\שומן בתהליכי המטבוליזם בגוף ולאו דווקא בהקשר של פיתוח גוף.
לשאלתך - לא.
אתה צריך לשמור על הערכים שקבעו לך בנושא חלבון\פחמימה ושומן.
אם בא לך בפחמימה להכיל את הרוב ממצות..לבריאות.

בהצלחה בעצירות אח"כ.
אני סתם שאלתי שאלה חח

אני שוקל 59
גובה 171 בערך בן 17.. אין לי מסת שריר בכלל אבל אש איזה 18... ונראה לא טוב .. אני במסה נקייה עכשוי סתם שאלה : מה יקרה אם את ה2400 שלי אני אוכל 2000 ממצות ו300 נגיד חזה עוף .. זה אמור להשפיע איכשהו ? הרי אני יהיה עדיין על נטרלי או ירד טיפה .
שמע זה תקלה רצינית בשירותים מה שאתה מציין, זה גוש שלא יצא לאור העולם לעולם. תכניס קצת סיבים תזונתיים ומים למה הסבל הזה

• פותח/ת השרשור
שמע זה תקלה רצינית בשירותים מה שאתה מציין, זה גוש שלא יצא לאור העולם לעולם. תכניס קצת סיבים תזונתיים ומים למה הסבל הזה
אחי סתם שאלתי מה קורה במקרה שאוכלים שוטויות כל הזמן אבל עדיין מגיעים למאזן קלוריות ניטרלי או שלילי .. חוץ מהקטע שזה לא בריא לגוף כי הגוף צריך חלבונים מינרלים וכו לזה .

אחי סתם שאלתי מה קורה במקרה שאוכלים שוטויות כל הזמן אבל עדיין מגיעים למאזן קלוריות ניטרלי או שלילי .. חוץ מהקטע שזה לא בריא לגוף כי הגוף צריך חלבונים מינרלים וכו לזה .
לשאלתך מבחינה הקלורית זה לא משנה כל כך. גם פחמימות יש כאלה שיגידו שלא משנה מאיפה הן מגיעות. אז לא כזה משנה כל עוד אתה מגיע לערכיים הקלוריים. תקפיד רק על חלבון מלא.

• פותח/ת השרשור
לשאלתך מבחינה הקלורית זה לא משנה כל כך. גם פחמימות יש כאלה שיגידו שלא משנה מאיפה הן מגיעות. אז לא כזה משנה כל עוד אתה מגיע לערכיים הקלוריים. תקפיד רק על חלבון מלא.
אבל במצב כזה נגיד אם אתה בחיטוב אז זה לא משנה נכון ? כי זה לא משנה מה אתה אוכל העיקר שאתה במינוס קלורי ?

אבל במצב כזה נגיד אם אתה בחיטוב אז זה לא משנה נכון ? כי זה לא משנה מה אתה אוכל העיקר שאתה במינוס קלורי ?
נכון. אבל בדרך כלל ג׳אנק פוד(שוקולדים וכו׳) נחשב למזונות שמפוצצים בקלוריות אך לא משביעים. אם זה משביע אותך ומתאים לך, לך על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית