הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חדר כושר ביתי

• פותח/ת השרשור goch
  • פורסם בתאריך

goch

משתמש פעיל
386
215
נק' מוניטין:
246
386
215
אנרגים
שלום אני חדש כאן 😃 רציתי לדעת מה הציוד הבסיסי שצריך לחדר כושר בבית
ואם זה משתלם בכלל?🥷{ראק וספה כנראה אני יכול לבנות לבד אז אין צורך בקנייה}
תודה לעוזרים:37mv:

פלטות, מוט אולימפי

ולא יודע בן כמה אתה או מה היכולות שלך אבל אתה לבדוק שגם המוט שתקנה יהיה מוט נורמלי וגם כשתבנה את הראק - הוא יהיה מספיק יציב להחזיק משקלים גבוהים כשתגיע אליהם.

• פותח/ת השרשור
פלטות, מוט אולימפי

ולא יודע בן כמה אתה או מה היכולות שלך אבל אתה לבדוק שגם המוט שתקנה יהיה מוט נורמלי וגם כשתבנה את הראק - הוא יהיה מספיק יציב להחזיק משקלים גבוהים כשתגיע אליהם.
התכוונתי לקנות מוט אולמפי את הראק ברור שאני הולך לבנות בצורה הטובה ביותר לא רוצה להסתכן בקריסה של דבר כזה על הרגל
עכשיו חשבתי לקנות 100 קג של פלטות ואחר כך שאני יתקדם לקנות עוד
צריך גם דאמבלים?

לא

עם המוט אתה יכול לעשות סקוואט, בנץ', דדליפט ופרס זה מכסה את כל הגוף.

מציע לך כמו כן לבנות על הכלוב איזה מקום למתח ודיפס שתוכל לעשות תרגילי עזר לידיים עם חגורת דיפים.

• פותח/ת השרשור
לא

עם המוט אתה יכול לעשות סקוואט, בנץ', דדליפט ופרס זה מכסה את כל הגוף.

מציע לך כמו כן לבנות על הכלוב איזה מקום למתח ודיפס שתוכל לעשות תרגילי עזר לידיים עם חגורת דיפים.
מתח כבר יש לי מקבילים נראה לי אני גם יבנה
ורציתי לשאול איך לעבוד על יד קידמית כפיפת מרפקים עם מוט אולימיפי ?זה לא קצת מוזר ?
והאם יש איזהשהו משהו שאני לא יקבל ב"מכון בבית" שאני יקבל במכון רגיל?

כמו שאמרתי - אתה יכול לעשות פולאפס או צ'ינאפס עם משקל עלייך רק תבנה מתח מספיק יציב כדי שלא תפגע בעצמך כי מוט מתח רגיל לא יחזיק אותך עם משקל עלייך.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה על העזרה מעריך את זה מאוד:s29:
מוט של 1.85 יעשה את העבודה?

לא יודע

תבדוק אם הוא אולימפי ושוקל 20KG

מנסיון אישי והרבה בזבוז כסף, מכון עדיף.

מנסיון שלי מכון בבית עדיף מכל מכון שהייתי בו. (תלוי מה המטרות שלך, ואיפה אתה גר)
אני מתאמן בבית, כמעט שנה, ואפשר להגיד שאת ההשקעה ההתחלתית כבר החזרתי . (אנחנו שני אחים)
לא הייתי ממליץ לך להתחיל להתעסק בזה לפני שאתה יודע בדיוק מה אתה הולך לעשות, כמה, למה ואיך.
אם אתה יודע את כל הדברים האלה ואתה בתחום הליפטינג, המינימום שאתה צריך זה - כלוב,ספה,פלטות,מוט,גומי לריצפה.

שלום אני חדש כאן 😃 רציתי לדעת מה הציוד הבסיסי שצריך לחדר כושר בבית
ואם זה משתלם בכלל?🥷{ראק וספה כנראה אני יכול לבנות לבד אז אין צורך בקנייה}
תודה לעוזרים:37mv:
אם אתה noob (אתה noob), עדיף שתירשם למכון. אין טעם ב"מכון ביתי" אם אין לך מושג מה אתה עושה...

• פותח/ת השרשור
אם אתה noob (אתה noob), עדיף שתירשם למכון. אין טעם ב"מכון ביתי" אם אין לך מושג מה אתה עושה...
אוקיי הבנתי אני ילך למכון

Back
למעלה תחתית