הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורת על תפריט חיטוב

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
כן... עוד פעם יש לי בעיות עם החד"כ... טוב זה לא משנה, בנתיים אני אנצל את החודש הזה לחיטוב.
אז ככה:
אני שוקל 60~61 (רשמתי 61)
גובה 1.73
אחש 16-17%~
הרכבתי את התפריט בגרעון קלורי של 300 (כהתחלה). לאט לאט אני יוריד כל שבוע (לפי כמה שאני אשקל).

התפריט:
100 גרם - חזה עוף
4 ביצים - LARGE
קופסאת טונה בשמן (אני לא יכול לאכול טונה במים)
Skippy חמאת בוטנים קלאסית - 2 כף (50 גרם ביחד)
אורז לבן - 2 כוסות (292 גרם ביחד)

ערכים:
קלוריות 1708
חלבון 122.24, מתוכו חלבון מלא 95~
פחמימות 154~
שומן 69~

הערות לגביי התפריט:
אני לא מתכוון להוריד את הלחם, אין לי אופציה אחרת... בבקשה לא לנסות לשכנע אותי.
לגביי החמאת בוטנים סקיפי - איפה שאני עושה את הקניות של האוכל כל הזמן, החמאת בוטנים היחידה
שיש שמה זה סקיפי... וזה גם סוג של התענוג היחידי שיש לי בחיטוב. :(

איפה הפירות?
איפה הירקות?
חמאת בוטנים זה לא משהו שמוסיפים לחיטוב. תוריד את החמאת בוטנים, תשלים ערכי פחמימה עם כמה פרוסות לחם שתאכל עם הטונה כי בסופו של דבר לאכול טונה עם מזלג מתוך הפחית יימאס עליך וירגיש מגעיל. תשלים את ערכי השומן עם אגוזי מלך/טחינה/חומוס ויש עוד אופציות אם תחשוב כמו שצריך.

אלה ההצעות שלי.
אגב בנוגע לחמאת בוטנים, אני לא יודע איך זה אצלך אבל אצלי יש בשופרסל חמאת בוטנים סקיפי ב20 שקל ואותו גודל קופסא של חמאת בוטנים שופרסל ב10-12. אם יש לך אופציה לקנות בשופרסל תקנה שם חמאת בוטנים שלהם כי זה יוצא הרבה יותר זול והערכים הם אותו הדבר.

• פותח/ת השרשור
איפה הפירות?
איפה הירקות?
חמאת בוטנים זה לא משהו שמוסיפים לחיטוב. תוריד את החמאת בוטנים, תשלים ערכי פחמימה עם כמה פרוסות לחם שתאכל עם הטונה כי בסופו של דבר לאכול טונה עם מזלג מתוך הפחית יימאס עליך וירגיש מגעיל. תשלים את ערכי השומן עם אגוזי מלך/טחינה/חומוס ויש עוד אופציות אם תחשוב כמו שצריך.

אלה ההצעות שלי.
אגב בנוגע לחמאת בוטנים, אני לא יודע איך זה אצלך אבל אצלי יש בשופרסל חמאת בוטנים סקיפי ב20 שקל ואותו גודל קופסא של חמאת בוטנים שופרסל ב10-12. אם יש לך אופציה לקנות בשופרסל תקנה שם חמאת בוטנים שלהם כי זה יוצא הרבה יותר זול והערכים הם אותו הדבר.
הירקות מן הסתם אני לא כותב כי בקושי יש בהן קלוריות...
ופירות ? אתה צודק... אני צריך להוסיף, ובמקום החמאת בוטנים אני יחליף לטחינה וזה.. אני יסדר קצת ואני יצטט אותך כששיניתי
איפה הפירות?
איפה הירקות?

אלה ההצעות שלי.
הנה התפריט עכשיו: (מקודם היה לי לחם, פשוט בטעות לא רשמתי אותו פה באשכול)
100 גרם - חזה עוף
4 ביצים -LARGE
טחינה 100% שוםשום - 2 כף (30 גרם)
בננה (100 גרם)
אורז פרסי לבן (292 גרם)
טונה בשמן (112 גרם)
לחם לבן - 4 פרוסות (120 גרם)
ערכים:

אנרגיה (קלוריות) 1699
חלבונים (גרם) 118.54
פחמימות (גרם) 166.841
שומנים (גרם) 61.06

מה דעתך עכשיו? 😃

• פותח/ת השרשור
עכשיו נראה בסדר גמור ולדעתי תהיה פחות רעב כתוצאה מהתפריט הזה 😃
בהצלחה
תודה. 😃
אה... ושכחתי משהו ממש חשוב.
בגלל שאני משחק כדורסל, אז ממה אתה חושב כדאי לי להשלים את הקלוריות הנוספות שאני אשרוף?
סביר להניח שאני אשרוף גג עד איזה 400-500 וגם זה רק ביום אינטנסיבי שאני משחק מלא (6-8 שעות, כולל מנוחה מן הסתם) וביום רגיל שאני משחק איזה 200-300 גג

כן אם אתה עושה אירובי כלשהו אתה צריך להשלים את הקלוריות. ממליץ להשלים בצורה שבועית, זה אומר, תספור כמה בערך קלוריות אתה שורף בשבוע מכדורגל ותחלק את זה ב7 ותוסיף את מה שיצא לערכים של כל יום.

• פותח/ת השרשור
כן אם אתה עושה אירובי כלשהו אתה צריך להשלים את הקלוריות. ממליץ להשלים בצורה שבועית, זה אומר, תספור כמה בערך קלוריות אתה שורף בשבוע מכדורגל ותחלק את זה ב7 ותוסיף את מה שיצא לערכים של כל יום.
סבבה 😃
אבל עם מה אתה ממליץ להשלים את זה? (עם איזה אוכל...?)

סבבה 😃
אבל עם מה אתה ממליץ להשלים את זה? (עם איזה אוכל...?)
ממליץ להוסיף חלבון, יש לך מחסור בברזל בתפריט בכל מקרה אז אפשר להוסיף גבינה לבנה/קוטג'/חלב זה יוצא גם ממש טעים אם אתה משלב את זה עם פרוסת לחם וטונה ומכין מזה ביחד טוסט.

• פותח/ת השרשור
ממליץ להוסיף חלבון, יש לך מחסור בברזל בתפריט בכל מקרה אז אפשר להוסיף גבינה לבנה/קוטג'/חלב זה יוצא גם ממש טעים אם אתה משלב את זה עם פרוסת לחם וטונה ומכין מזה ביחד טוסט.
מגניב! אני אולי יעשה ככה טוסט... אבל רגע, איפה הגבינה צהובה? וחישבתי את הקלוריות לשבוע וחלקי 7 יוצא שאני צריך להשלים כל יום 250 קלוריות
ז"א: מעולה! אם אני מוסיף קופסאת טונה זה 244 קלוריות...
אני יעשה עם הטונה, קוטג' וה2 פרוסות לחם בערב טוסט... יצא קטלני 😃
תודה גבר 😄

נ.ב:
מי צריך גבינה צהובה BITCH PLEASE חחח

איפה הפירות?
איפה הירקות?

אלה ההצעות שלי.
מה הבעיה עם חמאת בוטנים בחיטוב? שומן טוב וסוג של תענוג יומי ביחס לשאר המאכלים. כל עוד זה נכנס בערכים אחלה של מקור שומן לדעתי. לא?

מה הבעיה עם חמאת בוטנים בחיטוב? שומן טוב וסוג של תענוג יומי ביחס לשאר המאכלים. כל עוד זה נכנס בערכים אחלה של מקור שומן לדעתי. לא?
לא נראה לי שאתה תשבע משני כפות של חמאת בוטנים כמו שתשבע מ-2 פרוסות לחם עם טחינה. המטרה בחיטוב היא לבנות תפריט שתשבע ממנו. חמאת בוטנים נועדה לתקופת מסה למקרה שקשה לך להשלים ערכים יומיים אז זה עוזר לך כי אתה מקבל מלא קלוריות גם מכמות קטנה.

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי שאתה תשבע משני כפות של חמאת בוטנים כמו שתשבע מ-2 פרוסות לחם עם טחינה. המטרה בחיטוב היא לבנות תפריט שתשבע ממנו. חמאת בוטנים נועדה לתקופת מסה למקרה שקשה לך להשלים ערכים יומיים אז זה עוזר לך כי אתה מקבל מלא קלוריות גם מכמות קטנה.
תכלס... אבל גם סקיפי זה סוג של ג'אנק...

• פותח/ת השרשור
חמאת בוטנים של B&D ללא תוספת סוכר או שומנים מעולה כמקור שומן גם בחיטוב.
אין לי אחת כזו בסופר ליד הבית 😭
ובגלל פסח אני לא יכול לאכול לחם...
ככה שבמקום הלחם אני יאכל 8 פריכיות אורז (4 פרוסות לחם לבן =~ 8-9 פרכיות אורז)

יש כאלה בקופסאות של קילו/חצי קילו, אני לא זוכר בדיוק,
קניה של קופסא או שניים אמורה להספיק לחודשיים.
תעשה הזמנה משופרסל אונליין.

אני אישית לא אוכל את החמאת בוטנים במטרה שישביע אותי האמת..
אוכל ליפני השינה עם הפייבר והחלב דל עם סקופ חלבון 20 גרם נותן פשוט טעם של גן עדן בהשוואה לבלי זה במנה וזה נכנס לי טוב מאוד בערכים.

• פותח/ת השרשור
יש כאלה בקופסאות של קילו/חצי קילו, אני לא זוכר בדיוק,
קניה של קופסא או שניים אמורה להספיק לחודשיים.
תעשה הזמנה משופרסל אונליין.
למי יש כוח :(
אבל גם האמת קצת נמאס לי מהחמאת בוטנים... אכלתי אותה במשך איזה 3 חודשים כבר.. אני צריך לגוון 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית