הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ AB אחרי סיום SS

• פותח/ת השרשור Nat1z
  • פורסם בתאריך

Nat1z

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
סיימתי SS
התחלתי ממש רזה לפני חודשיים וחצי
במשקל 40 וגובה 164
ועכשיו אני 50 וגובה 165 (עדיין במסה עד 60 קילו בערך )
בן 14
אם צריך משקלי עבודנ אני יעלה אם צריך
אני מחפש תוכנית AB שעובדת על בדגש גם על BICEPS ו אמה שלי כי הם בפיגור אצלי
אני מעדיף לתת דגש יותר על האמה כי היא ממש דקה אצלי (וזה ככה לכל המשפחה שלי )
תודה 😃

אני לא ראיתי אותך, אבל במשקל 50 קילו על 1.65 אני חושש שאין לך מקום שהוא בפיגור או "נקודה חלשה" כי כל הגוף שלך הוא נקודה חלשה אחת. ממש לא בקטע של להעליב אבל תהיה מציאותי.
עכשיו, אם אתה רוצה להוסיף עבודה על ידיים, אפשר לעשות את זה גם בSS. קודם כל אתה עושה תרגילי עזר (מתח ומקבילים)? אם לא אז תתחיל, ביום של הבנץ' תעשה 2-3 סטים של צ'ין אפס (מתח באחיזת "בנות"), וביום של הפרס תעשה 2 סטים של מקבילים. את שני התרגילים ל 8 חזרות בערך, אם קל לך שים עליך משקל. שני התרגילים האלה עובדים יופי על ידיים, והמתח גם על האמות, וגם הדדליפט עובד על אמות. אתה יכול גם לעשות באימון האחרון של השבוע 2-3 סטים של בייספס לאיזה 8-10 חזרות. יותר מזה אני לא חושב שאתה צריך לעבוד על הידיים, תשים יותר דגש על תרגילי הבסיס והתזונה, ותעלה במשקל גוף.
אה ואם אתה לא מתנגד, תכתוב את משקלי העבודה שלך

סיימתי SS
התחלתי ממש רזה לפני חודשיים וחצי
במשקל 40 וגובה 164
ועכשיו אני 50 וגובה 165 (עדיין במסה עד 60 קילו בערך )
בן 14
אם צריך משקלי עבודנ אני יעלה אם צריך
אני מחפש תוכנית AB שעובדת על בדגש גם על BICEPS ו אמה שלי כי הם בפיגור אצלי
אני מעדיף לתת דגש יותר על האמה כי היא ממש דקה אצלי (וזה ככה לכל המשפחה שלי )
תודה 😃
חבר, צר לי לאכזב, אבל לא סיימת SS

מסכים עם שני החברה שמעליי. אתה לא סיימת SS אם הסקוואט והדד ליפט שלך דו ספרתיים והבנץ' הוא לא פלטה וחצי. לא יודע מה משקלי העבודה שלך אבל אני דיי בטוח שעוד לא הגעת לזה. תמשיך לעשות SS, תוסיף פעם בשבוע עבודה על הבייספס באחד מהימים אם אתה רוצה. עבודה על אמות אין צורך להוסיף.

ויש גם כאלה שעבדו על האמות יותר מידיי...
quagmires_big_arm.jpg

• פותח/ת השרשור
אני לא ראיתי אותך, אבל במשקל 50 קילו על 1.65 אני חושש שאין לך מקום שהוא בפיגור או "נקודה חלשה" כי כל הגוף שלך הוא נקודה חלשה אחת. ממש לא בקטע של להעליב אבל תהיה מציאותי.
עכשיו, אם אתה רוצה להוסיף עבודה על ידיים, אפשר לעשות את זה גם בSS. קודם כל אתה עושה תרגילי עזר (מתח ומקבילים)? אם לא אז תתחיל, ביום של הבנץ' תעשה 2-3 סטים של צ'ין אפס (מתח באחיזת "בנות"), וביום של הפרס תעשה 2 סטים של מקבילים. את שני התרגילים ל 8 חזרות בערך, אם קל לך שים עליך משקל. שני התרגילים האלה עובדים יופי על ידיים, והמתח גם על האמות, וגם הדדליפט עובד על אמות. אתה יכול גם לעשות באימון האחרון של השבוע 2-3 סטים של בייספס לאיזה 8-10 חזרות. יותר מזה אני לא חושב שאתה צריך לעבוד על הידיים, תשים יותר דגש על תרגילי הבסיס והתזונה, ותעלה במשקל גוף.
אה ואם אתה לא מתנגד, תכתוב את משקלי העבודה שלך
מסכים עם שני החברה שמעליי. אתה לא סיימת SS אם הסקוואט והדד ליפט שלך דו ספרתיים והבנץ' הוא לא פלטה וחצי. לא יודע מה משקלי העבודה שלך אבל אני דיי בטוח שעוד לא הגעת לזה. תמשיך לעשות SS, תוסיף פעם בשבוע עבודה על הבייספס באחד מהימים אם אתה רוצה. עבודה על אמות אין צורך להוסיף.
חבר, צר לי לאכזב, אבל לא סיימת SS

סבבה אני ימשיך לעשות SS ואיזה תרגיל לעשות לבייספס?
ועד כמה זמן לעשות את זה?

סבבה אני ימשיך לעשות SS ואיזה תרגיל לעשות לבייספס?
ועד כמה זמן לעשות את זה?

קודם כל, מה המשקלים שלך בתרגילים של ה-SS? ובקשר לתרגיל לבבייספס, תעשה כיפופי מרפק עם מוט אולימפי או משקולות (מה שאתה מעדיף)

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
עד איזה משקלים בערך להיתקדם ?
ואז להתחיל AB ?
אם אני לא טועה, אומרים שהסקוואט צריך להיות פי 1.5 ממשקל הגוף והדדליפט פי 1.8. אבל אני לא בטוח.. בעיקרון צריך להתקדם עד שמגיעים למצב שאי אפשר להתקדם יותר. בתוכנית רשום שדרך לדעת זאת זה לאחר שני ריסטים לפחות בסקוואט (אבל בסקוואט צריך להיות עם טכניקה טובה ולא עקום. אתה אמור להיתקע בגלל המשקל בלבד ולא בגלל הטכניקה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית