הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר Mark Lobliner - DNP

מה אתה מתייג אותי אתה יודע מה תהיה התגובה שלי..
שורה תחתונה הכול תלוי במינון ומי שהולך על מינונים גבוהים כנראה יודע מה הוא עושה או שימסור מראש ד"ש

הוא אומר:
"אין לך atp"
והוא שוכח שדנפ גם מייצר atp כמו שהוא שורף.

"אתה לא יכול להתאמן עצים"
שזה נכון אבל לא במינונים נורמליים, בספק אם למישהו יהיה בעיה להתאמן עצים על 250 לתקופה..

"לאנשים עצלנים"
עם דנפ במינון עד 375 כולל אתה תעשה הכול כמו שצריך, הוא לא מחטב במקומך הוא עוזר לך.
אם אתה חושב שמישהו יקח 375 דוגמא לתקופה ויאכל מה שבא לו וירד באש, בידך טעות.
אתה יכול לקחת 750 ולאכול מה שבא לך אבל החסרונות של מינון כזה הרבה יותר גדולות מלאכול מה שבאלך ולרדת באש..

ועוד מלא שטויות כמו לחרבן במכנסיים ולהפוך לצהוב.. גם אם זה נכון זה לא יהיה במינונים מתחת ל500 לתקופה ב100%
בספק אם זה יקרה גם על 750 מג לתקופה (שזה מינון מפחיד מאוד, גם 500 לתקופה זה לא משחק ילדים)

אני לא בא להצדיק שימוש בdnp אבל פשוט אנשים עושים מזה הרבה יותר ממה שזה..

נערך לאחרונה:
אחשלי.. איך DNP? בידיוק מייצר ATP.
אתה בכלל מבין איך ה ייצור ה ATP בגוף עובד שאתה אומר בכלל שDNP מייצר ATP?
אז ככה רק שתשכיל קצת בגוף יש מספר אופציות לייצירת ATP
גליקוליזה - אתה מרוויח 2 ATP
קרב סייקל - מרוויח 2 ATP
אלקטרון ציין- מרוויח בסביבות 28-32 ATP.
[ה ATP נוצר ע"י מעבר של אלקטרונים בין חלבונים שונים בקרום של המיכודנריה ופמפום פרוטון- כתוצאה מכך נוצר מפל ריכוזים בן הקרום הפנימי למטריקס של המיכודנריה.] - ע"י נפל הריכוזים יש תהליך שבסופו נוצר ATP. על כל 3 פרוטונים.

ה DNP משבית לחלוטין את ייצור ה ATP באלקטרון ציין ע"י זה שהוא מונע פמפום של פרוטונים לקרום הפינימי וכתוצאה מכך אין מפל ריכוזים וכתוצאה מכך הגוף מפסיק לייצר ATP.

זה תהליך מאוד מסוכן לגוף.. עדיף לעשות הכל בשיטות הרגילות בלי לקחת סיכון מיותר. לגוף

• פותח/ת השרשור
מה אתה מתייג אותי אתה יודע מה תהיה התגובה שלי..
שורה תחתונה הכול תלוי במינון ומי שהולך על מינונים גבוהים כנראה יודע מה הוא עושה או שימסור מראש ד"ש

הוא אומר:
"אין לך atp"
והוא שוכח שדנפ גם מייצר atp כמו שהוא שורף.

"אתה לא יכול להתאמן עצים"
שזה נכון אבל לא במינונים נורמליים, בספק אם למישהו יהיה בעיה להתאמן עצים על 250 לתקופה..

"לאנשים עצלנים"
עם דנפ במינון עד 375 כולל אתה תעשה הכול כמו שצריך, הוא לא מחטב במקומך הוא עוזר לך.
אם אתה חושב שמישהו יקח 375 דוגמא לתקופה ויאכל מה שבא לו וירד באש, בידך טעות.
אתה יכול לקחת 750 ולאכול מה שבא לך אבל החסרונות של מינון כזה הרבה יותר גדולות מלאכול מה שבאלך ולרדת באש..

ועוד מלא שטויות כמו לחרבן במכנסיים ולהפוך לצהוב.. גם אם זה נכון זה לא יהיה במינונים מתחת ל500 לתקופה ב100%
בספק אם זה יקרה גם על 750 מג לתקופה (שזה מינון מפחיד מאוד, גם 500 לתקופה זה לא משחק ילדים)

אני לא בא להצדיק שימוש בdnp אבל פשוט אנשים עושים מזה הרבה יותר ממה שזה..
תייגתי אותך שתגיב,זה דיון פתוח לכל דבר וגם תייגתי את דניאל

אחשלי.. איך DNP? בידיוק מייצר ATP.
אתה בכלל מבין איך ה ייצור ה ATP בגוף עובד שאתה אומר בכלל שDNP מייצר ATP?
אז ככה רק שתשכיל קצת בגוף יש מספר אופציות לייצירת ATP
גליקוליזה - אתה מרוויח 2 ATP
קרב סייקל - מרוויח 2 ATP
אלקטרון ציין- מרוויח בסביבות 28-32 ATP.
[ה ATP נוצר ע"י מעבר של אלקטרונים בין חלבונים שונים בקרום של המיכודנריה ופמפום פרוטון- כתוצאה מכך נוצר מפל ריכוזים בן הקרום הפנימי למטריקס של המיכודנריה.] - ע"י נפל הריכוזים יש תהליך שבסופו נוצר ATP. על כל 3 פרוטונים.

ה DNP משבית לחלוטין את ייצור ה ATP באלקטרון ציין ע"י זה שהוא מונע פמפום של פרוטונים לקרום הפינימי וכתוצאה מכך אין מפל ריכוזים וכתוצאה מכך הגוף מפסיק לייצר ATP.

זה תהליך מאוד מסוכן לגוף.. עדיף לעשות הכל בשיטות הרגילות בלי לקחת סיכון מיותר. לגוף
אני באמת לא מבין, התבססתי על זה
מוזמן בנושא הזה להתווכח עם צוות lbs מי שזה לא היה.

קבצים מצורפים

• Screenshot_2015-04-06-20-15-08.png
    Screenshot_2015-04-06-20-15-08.png
    KB 57 · צפיות: 194
אני אשמח לדעת איך הוא מייצר בידיוק ATP
לא הגיוני בעליל אשמח להכנס לדיון מרתק

@Tom
@
מה לא הגיוני פה? אם לא היית מייצר ATP היית מת. DNP מונע ייצור ATP אפקטיבי, אבל ייצור ATP עדיין מתרחש במיטוכונדריה אחרת התא לא היה שורד. זה גם לא קשור רק לנזילה של יוני מימן בממברנה של המיטכונודריה, המכניזם גם מערב חוסר של מעבר פוספט במיטכונדריה (הרבה יותר קריטי מהיונים) ובין היתר הגברה של גליקוליזה/חומצה לקטית/NADH (ומשם ATP) בסייטסול.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2444737/pdf/brmedj07145-0008.pdf

http://www.readcube.com/articles/10.1111/j.1469-185X.1953.tb01389.x?r3_referer=wol&tracking_action=preview_click&show_checkout=1&purchase_referrer=onlinelibrary.wiley.com&purchase_site_license=LICENSE_DENIED_NO_CUSTOMER

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1187562/pdf/biochemj00708-0048.pdf

אפשר לחשוב על DNP כרקמת שומן חומה, כל העיקרון זה להפוך תא שומן (לבן) שמייצר ATP לתא שומן (חום) שמייצר חום וגוזל אנרגיה (קלוריות). רק במקרה של תא שומן לב ה ATPase עדיין קיים, לחומר אין 100% אפקטיביות ולכן ATP עדיין נוצר במיטוכונדריה ובאופן מוגבר גם מחוץ לה (כנראה אחת הסיבות לכאבי שרירים זה הצטברות של חומצה לקטית עקב גליקוליזה מוגברת מחוץ לתא).

אין בעיה,
DNP מונע מ 80-90% ATP להיווצר- בשרשרת האלקטרונים.
כמובן שנוצרים ATP כמו שאמרתי בתהילכים של גליקוליזה,מעגל קרב.

אבל DNP לא מייצר ATP.

עכשיו כאבי שרירי זה אכן תוצאה של התצברות של חומצה לקטית, לרוב זה רק מאימון אנאירובי כגון ריצה -כל מה שמעלה את הדופק.
זה קורה מתוצאה שהגוף מנצל את כל החמצן הזמין לו להתליכים אחרים חשובים בגוף.
כשהגוף נרגע - דופק יורד, ויכול לנצל את כל החמצן החומצה לקטית עוברת גליקוליזה ונוצר שוב ATP.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית