הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא יכול להתאמן בפסח

• פותח/ת השרשור RDX_nBq
  • פורסם בתאריך

RDX_nBq

משתמש מתחיל
268
14
נק' מוניטין:
31
268
14
המנהל בחדר כושר לא נותן לי להתאמן בחול המועד אז ניסיתי ללכת למכון אחר רק לשבוע הזה וגם שם לא נותנים לי כי
אי אפשר להירשם שם לכמה אימונים בחול המועד.
לא מצאתי עוד פתרון, יש מה לעשות עם זה? דרך אגב אני בן 13 בגלל זה לא המנהל לא נותן לי להתאמן בחול המועד.
אני כבר לא יודע מה לעשות עם התזונה בגלל האימונים שלי אני כל פעם צריך לחשוב מה לאכול וכו ואני פשוט משתגע כבר כי לאכול במאזן חיובי
בלי להתאמן לא יתן כלום אז אני פשוט מקפיד לאכול ירקות,בשרים,פירות,אורז,תפוחי אדמה ומשתדל בשבוע הזה להיות במאזן שלילי.

• פותח/ת השרשור
למה? תשאר במאזן נייטרלי, אם לא תתאמן שבוע לא יקרה כלום גג תראה שיפור כשתחזור להתאמן
אז אני צריך לבנות תפריט עכשיו לשבוע הזה?
אני מחפש בדיוק עכשיו מכון שקרוב אליי שאפשרי לשלם שם לשבוע הזה.
אני שונא לא להתאמן, ובמיוחד להתאמן בבית שזה מאוד משעמם.
תודה גבר !

אז אני צריך לבנות תפריט עכשיו לשבוע הזה?
אני מחפש בדיוק עכשיו מכון שקרוב אליי שאפשרי לשלם שם לשבוע הזה.
אני שונא לא להתאמן, ובמיוחד להתאמן בבית שזה מאוד משעמם.
תודה גבר !
גם אני שונא לא להתאמן, אבל נשארו רק עוד כמה ימים עד סוף פסח. אני במקומך הייתי לוקח שבוע מנוחה או שהייתי אוכל במאזן חיובי ומשלב קצת סטריט (מתח,שכיבות סמיכה וכו׳)

המנהל בחדר כושר לא נותן לי להתאמן בחול המועד אז ניסיתי ללכת למכון אחר רק לשבוע הזה וגם שם לא נותנים לי כי
אי אפשר להירשם שם לכמה אימונים בחול המועד.
לא מצאתי עוד פתרון, יש מה לעשות עם זה? דרך אגב אני בן 13 בגלל זה לא המנהל לא נותן לי להתאמן בחול המועד.
אני כבר לא יודע מה לעשות עם התזונה בגלל האימונים שלי אני כל פעם צריך לחשוב מה לאכול וכו ואני פשוט משתגע כבר כי לאכול במאזן חיובי
בלי להתאמן לא יתן כלום אז אני פשוט מקפיד לאכול ירקות,בשרים,פירות,אורז,תפוחי אדמה ומשתדל בשבוע הזה להיות במאזן שלילי.
מה הקטע עם המנהל המוזר הזה בחדר כושר שלך?
כל פעם יש לך סיפור אחר איתו

• פותח/ת השרשור
מה הקטע עם המנהל המוזר הזה בחדר כושר שלך?
כל פעם יש לך סיפור אחר איתו
הוא מחליט מתי אני יוכל להתאמן ומתי לא, בחגים אני לא יכול להתאמן וזה הדבר המבאס.
גם בחופש הגדול הוא מבטל לי את המכון אז עכשיו הסתכלתי באשכול חדרי כושר ובדקתי ופורמה חדרה מקבל מגיל 12
והוא גם הרבה יותר איכותי אבל הנסיעה היא 20 דקות ואני אולי הולך היום אם תהיה לי הסעה.
המנהל אצלנו לא אוהב שהילדים באים להתאמן חחח.

הוא מחליט מתי אני יוכל להתאמן ומתי לא, בחגים אני לא יכול להתאמן וזה הדבר המבאס.
גם בחופש הגדול הוא מבטל לי את המכון אז עכשיו הסתכלתי באשכול חדרי כושר ובדקתי ופורמה חדרה מקבל מגיל 12
והוא גם הרבה יותר איכותי אבל הנסיעה היא 20 דקות ואני אולי הולך היום אם תהיה לי הסעה.
המנהל אצלנו לא אוהב שהילדים באים להתאמן חחח.
מה ההבדל בין החופש הגדול לבין חול המועד ולסתם יום?
הוא חתיכת דביל..

• פותח/ת השרשור
גם אני שונא לא להתאמן, אבל נשארו רק עוד כמה ימים עד סוף פסח. אני במקומך הייתי לוקח שבוע מנוחה או שהייתי אוכל במאזן חיובי ומשלב קצת סטריט (מתח,שכיבות סמיכה וכו׳)
אני תמיד משלב אימון בבית ואני פשוט סובל כל השעה וחצי של האימון הזה.
אין דבר יותר משעמם מזה, בחדר כושר אני נהנה מכל רגע ואם הייתי יכול להתאמן בלי הגבלה השבוע הזה לא היה מפריע לי
אבל אני לא יכול, פשוט להמשיך לאכול לפי התפריט בשבוע הזה?
מה ההבדל בין החופש הגדול לבין חול המועד ולסתם יום?
הוא חתיכת דביל..
אין לי מושג שדיברתי איתו על ההגבלת גיל הוא אמר שהוא לא אוהב שהילדים באים לפה לחדר כושר(בצדק תאמת אני לא שם לב אבל אולי יש ילדים
שעושים רעש), ופשוט באימון האחרון הוא אמר לי שבחול המועד אין אימונים וגם לא בחופש הגדול ולעשות פקלים.
הוא מנסה לשכנע אותי שבגלל שיש לו חבר שהתאמן פקלים ויש לו גוף מטורף אז להתאמן גם מתי שאני לא יכול.

אני תמיד משלב אימון בבית ואני פשוט סובל כל השעה וחצי של האימון הזה.
אין דבר יותר משעמם מזה, בחדר כושר אני נהנה מכל רגע ואם הייתי יכול להתאמן בלי הגבלה השבוע הזה לא היה מפריע לי
אבל אני לא יכול, פשוט להמשיך לאכול לפי התפריט בשבוע הזה?
אני לא אוכל לפי תפריט, אני לא אוהב להגביל את עצמי. ברור שאני לא אוכל הרבה שיט (אולי קצת, כי בכל זאת ss וזה חחחח) ופשוט רואה אחרי חודש כמה עליתי. אם עליתי 2-3 קילו נשאר בערך כמו שאכלתי, אם לא עליתי כמו שאני רוצה/לא עליתי מוסיף עוד. אבל כמובן שעם הזמן אתה תהיה חייב להוסיף עוד (אתה עולה במשקל ובגובה)

• פותח/ת השרשור
אני לא אוכל לפי תפריט, אני לא אוהב להגביל את עצמי. ברור שאני לא אוכל הרבה שיט (אולי קצת, כי בכל זאת ss וזה חחחח) ופשוט רואה אחרי חודש כמה עליתי. אם עליתי 2-3 קילו נשאר בערך כמו שאכלתי, אם לא עליתי כמו שאני רוצה/לא עליתי מוסיף עוד. אבל כמובן שעם הזמן אתה תהיה חייב להוסיף עוד (אתה עולה במשקל ובגובה)
אני מעדיף להיות עם תפריט כדי להיות בטוח שאני על מאזן חיובי ושאני מגיע לכמות חלבון,שומן ופחמימה שאני צריך.
וגם כי לא רוצה סתם לאכול מה שבאלי אני רוצה לעלות נקי וכמו שצריך.

אני מעדיף להיות עם תפריט כדי להיות בטוח שאני על מאזן חיובי ושאני מגיע לכמות חלבון,שומן ופחמימה שאני צריך.
וגם כי לא רוצה סתם לאכול מה שבאלי אני רוצה לעלות נקי וכמו שצריך.
כל אחד ומה שהוא מעדיף, אני לא רוצה לאכול כל יום אותו הדבר. אולי בחיטוב אני כן יהיה צריך תפריט בשביל לדעת באמת כמה אני מכניס, אבל בינתיים זה בסדר.

• פותח/ת השרשור
וואו איזה מנהל קקי.
לא מבין למה גיל זה פרמטר למשהו, תראו את @יהב הוא דוגמא טובה לילד שהוא מצד אחד קטן אבל מצד שני שמןמן.
דיברתי עם אמא שלי שתקח אותי למכון אחר והיא התעצבנה עליי שאני יותר מדי רציני עם כל הקטע הזה חח..
היא רוצה שאני יוותר, בכל מקרה היא אמרה לי שבחגים ובחופש הגדול הרבה ילדים לא באים והרבה ילדים נוסעים למקומות
אז הוא לא רוצה לפתוח תחוג.
סעמק עם זה ניסיתי הכל והאפשרות היחידה היא לחכות עוד שנה.

זו אולי דעה קצת לא פופולרית פה אבל לדעתי פשוט תהיה סבלני, תחכה עד גיל 14 ובינתיים כשאין לך הזדמנות להתאמן תעשה אימוני משקל גוף/מתח/מקבילים/ריצות ותכין את עצמך כמו שצריך מבחינה פיזית לתחילת אימונים רציניים בגיל 14. כשתהיה בן 14 לא יוכלו להגיד לך כלום ואז תוכל לעשות SS או כל תוכנית אחרת שאתה רוצה ולהתקדם כמו שצריך.
רק צריך קצת סבלנות.

• פותח/ת השרשור
זו אולי דעה קצת לא פופולרית פה אבל לדעתי פשוט תהיה סבלני, תחכה עד גיל 14 ובינתיים כשאין לך הזדמנות להתאמן תעשה אימוני משקל גוף/מתח/מקבילים/ריצות ותכין את עצמך כמו שצריך מבחינה פיזית לתחילת אימונים רציניים בגיל 14. כשתהיה בן 14 לא יוכלו להגיד לך כלום ואז תוכל לעשות SS או כל תוכנית אחרת שאתה רוצה ולהתקדם כמו שצריך.
רק צריך קצת סבלנות.
דווקא אני מוכן פיזית(אני מתפתח מאוד מהר יחסית לגילי), לגיל שלי לדעתי יש לי אחלה משקלים(55 סקווט,55 דדליפט,50 בנץ פרס).
עם אימונים רציניים הייתי יכול להגיע להרבה יותר מי זה אבל אני עושה מה שאני יכול.
תודה גבר ! 😃

נערך לאחרונה:
דווקא אני מוכן פיזית(אני מתפתח מאוד מהר יחסית לגילי), לגיל שלי לדעתי יש לי אחלה משקלים(55 סקווט,55 דדליפט,50 בנץ פרס).
אם אימונים רציניים הייתי יכול להגיע להרבה יותר מי זה אבל אני עושה מה שאני יכול.
תודה גבר ! 😃
אתה ממש ממש חזק לגיל 13! אבל לא יתנו לך מנוחה עד שתהיה בן 14 ולא יתנו לך חופש תנועה להתאמן כמה פעמים שבא לך ומתי שבא לך. פשוט תתאמן כמה שנותנים לך ובגיל 14 תתחיל להפציץ ולהתקדם!! יש לך התחלה ממש קטלנית אני מגיל 14 עד גיל 15 העלתי את הלחיצת חזה שלי ממוט ריק ל60 קילו ואתה כבר בגיל 13 מרים 50!! הלוואי עליי 😃

דיברתי עם אמא שלי שתקח אותי למכון אחר והיא התעצבנה עליי שאני יותר מדי רציני עם כל הקטע הזה חח..
היא רוצה שאני יוותר, בכל מקרה היא אמרה לי שבחגים ובחופש הגדול הרבה ילדים לא באים והרבה ילדים נוסעים למקומות
אז הוא לא רוצה לפתוח תחוג.
סעמק עם זה ניסיתי הכל והאפשרות היחידה היא לחכות עוד שנה.

מה הקשר חוג? אתה בא למכון ואתה משלם על ציוד, זה פשוט גועל נפש שרק בגלל שאתה בן 13 אתה לא יכול, אבל בגיל שנה יותר פתאום מותר.
פשוט מנהל אידיוט.

• פותח/ת השרשור
אתה ממש ממש חזק לגיל 13! אבל לא יתנו לך מנוחה עד שתהיה בן 14 ולא יתנו לך חופש תנועה להתאמן כמה פעמים שבא לך ומתי שבא לך. פשוט תתאמן כמה שנותנים לך ובגיל 14 תתחיל להפציץ ולהתקדם!! יש לך התחלה ממש קטלנית אני מגיל 14 עד גיל 15 העלתי את הלחיצת חזה שלי ממוט ריק ל60 קילו ואתה כבר בגיל 13 מרים 50!! הלוואי עליי 😃
תודה רבה !
אתה צודק אחי ואני ימשיך את זה ! 😃
מה הקשר חוג? אתה בא למכון ואתה משלם על ציוד, זה פשוט גועל נפש שרק בגלל שאתה בן 13 אתה לא יכול, אבל בגיל שנה יותר פתאום מותר.
פשוט מנהל אידיוט.
זה או שאתה משלם על חוג 3000 שקל בשנה או שאתה עושה מנוי משפחתי שאז החוג הוא בחינם(מנוי משפחתי זה 6000 שקל),
אז עשינו את המנוי המשפחתי כי גם אח שלי מתאמן(הוא כבר בן 14) ולי מותר לבוא רק בימים שיש חוג(שני וחמישי),
שאתה מגיע לגיל 14 אתה יכול לעשות שם מנוי רגיל שעולה 2000 ואתה יכול לבוא כמה שבא לך ומתי שבא לך.

תודה רבה !
אתה צודק אחי ואני ימשיך את זה ! 😃

זה או שאתה משלם על חוג 3000 שקל בשנה או שאתה עושה מנוי משפחתי שאז החוג הוא בחינם(מנוי משפחתי זה 6000 שקל),
אז עשינו את המנוי המשפחתי כי גם אח שלי מתאמן(הוא כבר בן 14) ולי מותר לבוא רק בימים שיש חוג(שני וחמישי),
שאתה מגיע לגיל 14 אתה יכול לעשות שם מנוי רגיל שעולה 2000 ואתה יכול לבוא כמה שבא לך ומתי שבא לך.
וואו מנהל אידיוט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית