הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שנה אחרי ניתוח גינוקומסטיה

gynoprobl

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
הקדמה:גינו' זה כשלגברים יש חזה נפוח שמזכיר חזה של אישה תגגלו את זה למי שלא מכיר.

היה לי גינו מכיתה ח,מאז התחלתי ללבוש חולצות ארוכות ועבות וללכת עם כתפיים קדימה תמיד להסתיר את החזה
זין של דבר שמוריד בטחון,אחרי זה שבדקתי על זה ראיתי שאם מתאמנים אולי זה יעביר,מה שקרה זה שנוצר שריר בחזה מה שגרם לזה לבלוט
עוד ככה שהתוצאה הייתה הפוכה.

בקיצור הלכתי לרופא בגיל 15 ככה והיה תהליך ארוך של הרבה בדיקות ורופאים ואבחנו אותי כדרגה 2 אני חושב שזה
לא כזה הרבה אבל הבעיה המרכזית אצלי שהפטמות עצמך היו נפוחות,שנתים לאחר מכן עשיתי ניתוח בערך ב17 וחצי יש מצב 18

אחרי הניתוח הנפיחות ירדה אבל לא מספיק והפטמות נשארו אותו דבר אין בהם גולה אבל הם נפוחות ורכות ואמרו שאחרי שנה השינוי יסתיים.
עבר בערך שנה+ ומבחינת חזה נשאר טיפה אבל זה לגמרי משהו שאפשר לחיות איתו אבל הפטמות עדיין נפוחות וזה כזה
זין שאני צריך להמציא תירוצים למה אני לא יכול ללכת לטבריה עכשיו כשאני מת ללכת.

בקיצור עצות הצעות מה לא אשמח לשמוע משהו שיקל על הסיטואציה,באוגוסט אני מתגייס לקרבי ככה שעוד ניתוח עכשיו לא אפשרי
ורק עוד 3 שנים טכנית זה יתאפשר....

הייתי מנסה להוציא את הניתוח דרך הצבא ( אם זה אפשרי ), ואם אתה לא רוצה שזה יפגע לך בשירות הקרבי אז בסוף השירות.
עד אז, האפשרות הכי טובה היא לשים ז*ן על העולם ולהתגאות בזה?

למה שלא תדחה את הגיוס לנוב/מרץ ותעשה את הניתוח בקרוב?לדחות גיוס זה אפשרי.

• פותח/ת השרשור
הייתי מנסה להוציא את הניתוח דרך הצבא ( אם זה אפשרי ), ואם אתה לא רוצה שזה יפגע לך בשירות הקרבי אז בסוף השירות.
עד אז, האפשרות הכי טובה היא לשים ז*ן על העולם ולהתגאות בזה?
לצערי אי אפשר לעשות על חשבון הצבא כי זה ניתוח פלסטי,וממש לא רוצה לפגוע בקרבי אני רוצה להגיע ליחידה מיוחדת.
למה שלא תדחה את הגיוס לנוב/מרץ ותעשה את הניתוח בקרוב?לדחות גיוס זה אפשרי.
אני כבר עכשיו על דחיית גיוס,התגייסתי מרץ הזה דחו לי לאוגוסוט-יולי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית