הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ anavar meditech

מידע על stanover vermodje 10mg?
מישהו ניסה?

יש שתי רמות של אנאבר שאני ממליץ ובאופן אישי משתמש גם הבאלקן כמו שהזכרתי ואחריו הוורמודזה. הוורמודזה עולה יותר זול אבל עושה את העבודה מצויין. כרגע אין להשיג... רק סטוקים ישנים שלא נראה לי קימים בארץ כי האנבר מבוקש.
ממליץ לך להעלות תמונות של מה שהוצע לך... זה אמור להיות עם קופסא סטנדטית אפורה של וורמודזה וקוד על הקופסא לאימות. נראה לי 100 כדורים לקופסא.
אם זה מוצע לך בקופסאת פלסטיק והכדורים בתפזורת ולא בסטריפים... אין טעם בכלל לצלם ולשאול ... ככה מגיעים כל הכדורים המזוייפים של וורמודזה.

• פותח/ת השרשור
יש שתי רמות של אנאבר שאני ממליץ ובאופן אישי משתמש גם הבאלקן כמו שהזכרתי ואחריו הוורמודזה. הוורמודזה עולה יותר זול אבל עושה את העבודה מצויין. כרגע אין להשיג... רק סטוקים ישנים שלא נראה לי קימים בארץ כי האנבר מבוקש.
ממליץ לך להעלות תמונות של מה שהוצע לך... זה אמור להיות עם קופסא סטנדטית אפורה של וורמודזה וקוד על הקופסא לאימות. נראה לי 100 כדורים לקופסא.
אם זה מוצע לך בקופסאת פלסטיק והכדורים בתפזורת ולא בסטריפים... אין טעם בכלל לצלם ולשאול ... ככה מגיעים כל הכדורים המזוייפים של וורמודזה.
?

קבצים מצורפים

• 1428589870955-994906411.jpg
    1428589870955-994906411.jpg
    KB 68.4 · צפיות: 324
  • פותח/ת השרשור
נראה טוב, יש קוד על הקופסא?

לא. יש מספר על הסטריפ עצמו.
בכל אופן אני לא מוצא באתר של ורמודזה רובריקה שבה אפשר להכניס קוד.
יש לציין שזה ממישהו מאוד אמין. כמו ש -simon אמר זה אכן מסטוק של שנה שעברה. המחיר בהתאם ממש לא זול...

מה שבדוק שקיבלת אנבר אמיתי ולא זיוף , בליסטרים לא יזייפו בארץ , הזיופים תמיד מגיעים בתפזורת , אלא אם כן זייפו אותם בחול אבל לא מאמין , להתעסק עם מיכשור של בליסטר זה מיכשור מאוד יקר ולא נראה לי שהזייפנים הליצנים שיש לנו יקנו מיכשור בליסטר במחיר כזה , הם יעדיפו להביא לצרכן הישראלי כדורים בשקית של אוכל , כי הם יודעים שהישראלים פראיירים

נערך לאחרונה:
זה לא *כזה* קשה להכין אנאבאר...
אני מאמין ששל בלקן הוא סבבה.. ובאתר שלהם הוא רחוק מלהיות במחירי gh

מה חושבים על אנאבר של פארמקום ממולדובה?
יש ביקורות מאוד טובות ברשת אבל עדיין חושש לקנות ובסוף לקבל וויני

אישית לא ניסיתי את החומר אף פעם ורוצה לתת נסיון קטן ולעשות אנאבר סולו עם קצת טסט 250 מ"ג בשבוע

ניסיתי כבר את הרוב,טסט אננטט , דקה ארוך וNPP, מסטרון, אנאדרול, וויני,דיבול, טרן. הכל בסייקלים בסיסיים וגם לפני תחרות לא היתי מעלה מינונים יותר מדי.
אנאבר ופרימו תמיד אני שומע שהם ללא תופעות לוואי כמעט אבל המחיר תמיד הרחיק אותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית