הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת א"ש

• פותח/ת השרשור itay87
  • פורסם בתאריך

itay87

משתמש פעיל
479
70
נק' מוניטין:
134
479
70
כמו שאתם רואים, בניגוד להרבה ממי שמעלה כאן תמונות, יש לי מסת שריר קטנה עד אפסית- והגוף עדין לא כמו שהייתי רוצה אותו.
אני יודע את זה, ומי שרוצה להזכיר לי את זה שוב, מוזמן , אבל לא אתייחס לזה יותר מידי- וזה סתם יבזבז לי ולו את הזמן
בכל מקרה,
משקל 62.5
גובה 172
גיל 18
*אני אחרי האוכל כאן אם זה משנה ^^
יש לי מבנה של מותניים רחבות יחסית, אבל אני מאמין שיש שם גם שומן. בכ"מ אני יודע שאני לא קרוב אפילו למצב של חיטוב, אבל צריך להחליט מה אני יכול לעשות עכשיו(מאזן מעט מעל הניטראלי, מאזן ניטראלי, אולי לחכות עד אחרי הקיץ..) והא"ש יעזרו לי בזה.
העלתי תמונה שלי רפוי(אבל עומד זקוף-כלומר כן מוציא חזה קצת ומכווץ בטן, ולא עומד כפוף מה שנראה הרבה יותר רע), תמונה מכווץ(כמה שאפשר, תאמת אני ממילא קצת תפוס), תמונה של הגב על המתח, ממש במהלך אימון.
בגלל שאני מנסה לכווץ ולצלם, או שאני לא מכווץ עד הסוף-או שאני מצלם ורועד, ואז התמונה יוצאת קצת מטושטשת וזה נראה פחות טוב. בד"כ מול המראה זה יוצא טוב יותר , אבל חייב לציין שבמקלחת התאורה עובדת לטובתי...
בקיצור, מה הא"ש להערכתכם?

קבצים מצורפים

• רפוי.jpg
    רפוי.jpg
    KB 38.7 · צפיות: 438
  • פרונט מכווץ.jpg
    פרונט מכווץ.jpg
    KB 41.4 · צפיות: 439
  • תמונה גב.jpg
    תמונה גב.jpg
    KB 95 · צפיות: 393
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה סתם מבזבז זמן תתחיל מסה האחוז שומן שלך נמוך
מסה כמו שאתה בטח יודע זה תהליך לא קצר 😃 הכמה שעות שאני אשקיע בלחקור את הנושא יחסכו לדעתי לא מעט זמן.
אם אגלה שאני באזור ה10 אח"ש(מה שלא נראלי, הייתי מעריך ש12-14) אז אתחיל ישר מ500 במאזן החיובי.
אם אראה שאני נוטה ל14-13, במיוחד לפני תקופת הקיץ, אעשה ב200-100 אפילו מאזן חיובי כל הקיץ.

מסה כמו שאתה בטח יודע זה תהליך לא קצר 😃 הכמה שעות שאני אשקיע בלחקור את הנושא יחסכו לדעתי לא מעט זמן.
אם אגלה שאני באזור ה10 אח"ש(מה שלא נראלי, הייתי מעריך ש12-14) אז אתחיל ישר מ500 במאזן החיובי.
אם אראה שאני נוטה ל14-13, במיוחד לפני תקופת הקיץ, אעשה ב200-100 אפילו מאזן חיובי כל הקיץ.
אתה על 11-13 אחוזי שומן בערך וגם אם היית יותר אתה צריך לעשות מסה

• פותח/ת השרשור
תודה, אשמח לעוד תגובות 😃
חשוב לציין שאני עומד זקוף-מכניס את הבטן, מוציא חזה.. מה שגורם לי לדעתי להיראות עם הרבה פחות א"ש ממה שיש לי באמת.

הערכה גסה,נראה כמו 11-12. למקרה שלך אני לא חושב שזה ככ רלוונטי ממילא,אלא שאתה כבר יודע שצפויה לך מסה ארוכה. בהצלחה

זה לא כל כך משנה מה האחוז שומן שלך בשאלה לאיפה להתקדם... לפי התמונה אין לך לאן להתחטב יותר וחיטוב סתם יצור מראה פחות טוב... תתחיל מסה AB אם אתה לא רוצה שלב ביניים של "שמן". אם אתה מוכן לקבל את השלב הזה ולקבל תוצאות יותר טובות בטווח הארוך תעשה SS

נערך לאחרונה:
בערך 10.. תראה את הצד החיובי - הרבה חברה שכרגע בחיטוב מתים להיות באחוז שומן שלך.. ממש מוכן לתחרות 😉

אני ממליץ לך מכל הלב להרשם לחדכ וכן להיות על 500 פלוס קלורי ולא לפחד "להשמין".. תתחיל להתאמן במקום למצוא סיבות למה לא

• פותח/ת השרשור
הערכה גסה,נראה כמו 11-12. למקרה שלך אני לא חושב שזה ככ רלוונטי ממילא,אלא שאתה כבר יודע שצפויה לך מסה ארוכה. בהצלחה
זה לא כל כך משנה מה האחוז שומן שלך בשאלה לאיפה להתקדם... לפי התמונה אין לך לאן להתחטב יותר וחיטוב סתם יצור מראה פחות טוב... תתחיל מסה AB אם אתה לא רוצה שלב ביניים של "שמן". אם אתה מוכן לקבל את השלב הזה ולקבל תוצאות יותר טובות בטווח הארוך תעשה SS?
בערך 10.. תראה את הצד החיובי - הרבה חברה שכרגע בחיטוב מתים להיות באחוז שומן שלך.. ממש מוכן לתחרות 😉

אני ממליץ לך מכל הלב להרשם לחדכ וכן להיות על 500 פלוס קלורי ולא לפחד "להשמין".. תתחיל להתאמן במקום למצוא סיבות למה לא

חחח תודה רבה קודם כל.
בגלל שאנחנו לקראת הקיץ(הקיץ האחרון שלי בשנים הקרובות..) אני מעדיף להישאר באותו אחוז שומן שאני נמצא בו כרגע.
ברור שאני לא מתאים ולא רוצה חיטוב(או SS) , השאלה היא איך אני צריך לפעול עכשיו כדי לדאוג שאשאר באותו אחוז שומן ועדין אעלה במסה(שריר ושומן, אבל בצורה שתשמור אותי על אחוז שומן זהה- משמע על כל קילו- ש90% יהיה שריר). עלייה כזו של קילו בחודש תהיה מצוינת, חשבתי להביא תפריט עם מאזן של 250 מעל הניטרלי בשביל מצב כזה.

נערך לאחרונה:
חחח תודה רבה קודם כל.
בגלל שאנחנו לקראת הקיץ(הקיץ האחרון שלי בשנים הקרובות..) אני מעדיף להישאר באותו אחוז שומן שאני נמצא בו כרגע.
ברור שאני לא מתאים ולא רוצה חיטוב(או SS) , השאלה היא איך אני צריך לפעול עכשיו כדי לדאוג שאשאר באותו אחוז שומן ועדין אעלה במסה(שריר ושומן, אבל בצורה שתשמור אותי על אחוז שומן זהה- משמע על כל קילו- ש90% יהיה שריר). עלייה כזו של קילו בחודש תהיה מצוינת, חשבתי להביא תפריט עם מאזן של 250 מעל הניטרלי בשביל מצב כזה.
עלייה איטית,תוצאות בהתאם.
מצד שני,תוכל להבטיח שרוב העלייה תהיה שריר

הופה הופה זיהיתי פה רחובותי ;) אז ככה לדעתי אתה בין ה 10-12% מה שלא אמור להפריע לך בכלל להתחיל מסה, לא ממש היה לי כוח לקרוא את התגובות למעלה אבל מאמין שזה הופיע בלא אחת מהם..
דבר ראשון אם אתה מתאמן ברחוב (כמו שזה נראה מהתמונה) כדאי לך לשקול להרשם לחדר כושר או משהו בסגנון שכולל אימוני התנגדות, בכל אופן על זה אני ממליץ לפתוח פוסט חדש או פשוט לשאול כאן כמה שאלות אני בטוח שיענו לך וגם אני אשמח לעזור 😃
דבר שני והכי חשוב, אני מודע לזה שעכשיו קיץ וכל זה גם אני מושפע מזה קצת, אבל חיטוב למראה פחות ופחות נפוח לא יעשה כלום.. תחשוב על זה שאם תכנס למסה נקייה של איזה חודש חודשיים אתה תראה שונה לגמרי בהתחשב בזה שאתה מתאמן מתחיל.
תעשה את השיקולים שלך כמובן אבל זאת דעתי. 😃 תן בראש

חחח תודה רבה קודם כל.
תעשה AB על פלוס קלורי נמוך

אח שלנו אתה צריך להתחיל מסה עכשיו, מה הקשר שקיץ עכשיו? אתה רציני? נראה לך שאתה תתחיל לאכול 300-500 פלוס קלורי ותהיה שמן? והקרס תשפך לך החוצה? אתה עדיין תשאר שחיף (גובל באנורקס) לפחות חודש-חודשיים. לאחר מכן אני מאמין שתראה שינוי מאוד לטובה במראה הכללי - יותר מלא (בשריר, לא שמן עם כרס בירה)
אחי אל תחכה עם זה, בייחוד שעכשיו קיץ אני ממליץ לך באמת להתחיל מסה עכשיו - שתתחיל להתנפח וקצת שיראו שריר מאשר עצמות
ד"א זה הגן של חבצלת?

אח שלנו אתה צריך להתחיל מסה עכשיו, מה הקשר שקיץ עכשיו? אתה רציני? נראה לך שאתה תתחיל לאכול 300-500 פלוס קלורי ותהיה שמן? והקרס תשפך לך החוצה? אתה עדיין תשאר שחיף (גובל באנורקס) לפחות חודש-חודשיים. לאחר מכן אני מאמין שתראה שינוי מאוד לטובה במראה הכללי - יותר מלא (בשריר, לא שמן עם כרס בירה)
אחי אל תחכה עם זה, בייחוד שעכשיו קיץ אני ממליץ לך באמת להתחיל מסה עכשיו - שתתחיל להתנפח וקצת שיראו שריר מאשר עצמות
ד"א זה הגן של חבצלת?
הזה ליד אזורים, עוד רחובותי? 👏

• פותח/ת השרשור
הזה ליד אזורים, עוד רחובותי? 👏
חחח האמת אני ממושב ליד רחובות

חחח הגן שליד חבצלת, הוא לא משהו(המקבילים רחבים, המוט מתח לא נוח) אבל לא נורא.
בכ"מ, יש לי תוכנית אימונים שלדעתי די טובה, פתחתי על זה אשכול כאן:https://www.lbs.co.il/threads/65848/
בקרוב אדע בדיוק מה הולך להיות אצלי בצבא, וככה אוכל לקבל החלטה טובה יותר. בינתיים מתאמן ברחוב, ולפעמים בחד"כ בית ספר . מה גם שקשה למצוא מנוי לחדר כושר לחצי שנה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית