הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון הרכיבו את ה-Pre Workout

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
יצא לי לחפש קצת אחר Pre-Workout שבאמת יעניין אותי.
לכן חשבתי על דיון תיאורטי נחמד. אם הייתם צריכים להרכיב עצמכם Pre-Workout, מה הייתם שמים שם ובאיזה מינון?
אני הייתי מכניס:
25 מ"ג אפדרין HCL
30 מ"ג DMAA
4 מ"ג ניקוטין
150 מ"ג ויטמין C
250 מ"ג קפאין
500 מ"ג טאורין
250 מ"ג ל-טירוזין
250 מ"ג אן-אצטיל ל-טירוזין
1.5 גרם בטאין אנהידרוס
1.5 גרם בטא אלנין
גרם גליצרול
2 גרם ציטרולין מאלאט
50 מ"ג ויטמין B3
100 מק"ג ויטמין B12

סקופ 7.5 גרם בערך.
שלבו את זה 5 גרם קריאטין מונו, (עוד) 2 גרם בטא אלנין ומולטי חזק כל יום, יצרתם מפלצת לאימונים.

סקופ צריך להיות כמה שיותר קטן כדי שיהיה נוח ומשתלם.

ולפני שמישהו יתחכם, להגיב טרן (או סטרואיד 'מגניב' אחר) לא יהיה מצחיק.

יצא לי לחפש קצת אחר Pre-Workout שבאמת יעניין אותי.
לכן חשבתי על דיון תיאורטי נחמד. אם הייתם צריכים להרכיב עצמכם Pre-Workout, מה הייתם שמים שם ובאיזה מינון?
אני הייתי מכניס:
25 מ"ג אפדרין HCL
30 מ"ג DMAA
4 מ"ג ניקוטין
150 מ"ג ויטמין C
250 מ"ג קפאין
500 מ"ג טאורין
250 מ"ג ל-טירוזין
1.5 גרם בטאין אנהידרוס
1.5 גרם בטא אלנין
גרם גליצרול
2 גרם ציטרולין מאלאט
50 מ"ג ויטמין B3
100 מק"ג ויטמין B12

סקופ 7.5 גרם בערך.
שלבו את זה 5 גרם קריאטין מונו, (עוד) 2 גרם בטא אלנין ומולטי חזק כל יום, יצרתם מפלצת לאימונים.

סקופ צריך להיות כמה שיותר קטן כדי שיהיה נוח ומשתלם.

ולפני שמישהו יתחכם, להגיב טרן (או סטרואיד 'מגניב' אחר) לא יהיה מצחיק.
בטוח יהיה קיק חזק מפרה וורקאאוט כזה, אבל חלק מהחומרים כמו ציטרולין, טירוזין, בטא אלאנין, טאורין הם באנדר דוס כדי שתיהיה השפעה משמעותית
אז הייתי לוקח רק EC ואיזה 3 גרם ל טירוזין.

• פותח/ת השרשור
בטוח יהיה קיק חזק מפרה וורקאאוט כזה, אבל חלק מהחומרים כמו ציטרולין, טירוזין, בטא אלאנין, טאורין הם באנדר דוס כדי שתיהיה השפעה משמעותית
אז הייתי לוקח רק EC ואיזה 3 גרם ל טירוזין.
יותר בטא אלנין בצריכה אחת לא יהיה אפקטיבי.
טאורין גם ככה לא כל כך חזק, לטעמי.
ל-טירוזין... meh, מה כבר עוד 2 גרם יתנו כשיש לך אפדרין, DMAA וקפאין?
ציטרולין זה נטו לפאמפ.
ברור שעדיף מינונים גבוהים יותר, אבל אז אתה יוצא עם 25 גרם לפני כל אימון כמו ב-Pre Jym, וזה יקר ולא נוח.
ב-7.5 גרם זה הכי טוב שאתה יכול לקבל לטעמי, אבל בוא נחכה לתגובות של אחרים. מאמין ששכחתי כמה ממריצים נחמדים שיעלו בתגובות הבאות.

25 מ"ג אפדרין HCL
30 מ"ג DMAA
אתה רוצה למות בכוח

150 מ"ג ויטמין C
מה אתה צריך את זה ב pre-workout?

1.5 גרם בטא אלנין
מינונים כאלו במנה לא יעילים

עשית סלט (תרתי משמע)

גרם גליצרול
עדיף אגרנין במקום לפאמפ

4 מ"ג ניקוטין
50 מ"ג ויטמין B3
2 גרם ציטרולין מאלאט
(עוד) 2 גרם בטא אלנין

כל זה מיותר

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה למות בכוח

מה אתה צריך את זה ב pre-workout?

מינונים כאלו במנה לא יעילים

עשית סלט (תרתי משמע)
ויטמין C מעורר אותי קצת ונמצא בלא מעט פורמולות קדם אימון.
אתה מתכוון ש-1.5 גרם בטא אלנין במנה אחת זה יותר מדי? אני אישית אהבתי מינון כזה ואפילו מעט גבוה יותר, תחושת הנמלים הייתה נחמדה.
למה עשיתי סלט? בתור פרי וורקאאוט אלו המרכיבים שהייתי לוקח. בלי שום קשר, תיסוף בנפרד של קריאטין, בטא אלנין ומולטי הם תמיד טובים.

מה ניקוטין תורם לאימון?
משפר יכולות קוגניטיביות, מעלה לחץ דם ומתפקד כשורף שומן במובן מסוים (לא משהו רציני, אבל תוספת נחמדה לסטאק כמשפר ריכוז וביצועים). יש כתבה ב-T-Nation על ניקוטין כפרי וורקאאוט, חפש בגוגל "Nicotine Pre Workout".
וכחומר נפרד מסיגריות, אין בו סכנה של ממש.

מישהו יודע מה המינונים שהיו בJACK3D של DMAA?
עד כמה שהצלחתי לברר, סביב 20 מ "ג בסקופ כשהמנה המומלצת היתה שלושה סקופים, אבל זה לקוח מפורום סתמי ומסתמך על איזה מחקר שלא הצלחתי לאתר. מה שכן הצלחתי לאתר בקלות, ואני מאד ממליץ לקרוא, הוא זה: http://www.fda.gov/Food/DietarySupplements/QADietarySupplements/ucm346576.htm מתוכו אצטט רק "FDA has received 86 reports of adverse events involving products containing DMAA. These events include psychiatric disorders, heart problems, nervous system disorders, and death.".

מי שבכל זאת רוצה לשחק עם עצמו רולטה רוסית יכול לשפר מעט את סיכוייו אם יוודא שלחץ הדם שלו תקין (רצוי בגבול הנמוך), ולא יוסיף לחגיגה עוד חומרים מעלי לחץ דם. ארוע מוחי הוא לא כיף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית