תמונה סיום תקופת מסה שלי

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
75, 76KG מצפה להגיע לאחוז שומן נמוך שבו אראה קוביות, מאוד מקווה שהגודל לא יעלם גם כ"כ מהר.
נשמע לי קצת אופטימי ש 10 קילו יספיקו

@Asi אתה צודק, הבעיה שאני רואה שבשיטה של מסה/חיטוב אתה רוב הזמן 'מבואס' בשלב מסויים במסה אתה מתחיל להראות 'לא טוב' ותקופת החיטוב היא גם לא אטרקטיבית.
אני חושב שתזונה במאזן חיובי קטן ותוכנית מתאימה יכולה לתת תוצאות דומות בפחות סבל

נשמע לי קצת אופטימי ש 10 קילו יספיקו

@Asi אתה צודק, הבעיה שאני רואה שבשיטה של מסה/חיטוב אתה רוב הזמן 'מבואס' בשלב מסויים במסה אתה מתחיל להראות 'לא טוב' ותקופת החיטוב היא גם לא אטרקטיבית.
נכון לחלוטין, אני גם נימאס לי מכל הקטע של מסה וחיטוב - וכשאני מחליט להיכנס לחיטוב אז אני אוכל במאזן נטרלי או 100-200 קל׳ פחות .
ומוסיף הרבה אירובי לאימונים .
כך אני גם יורד בא״ש וגם לא מרגיש רעב בשום צורה, אני לא שואף להגיע לפחות מ-12% שומן אז כך שהגירעון אף פעם לא יהיה גדול ואני מרוצה.

בהחלט תלוי במטרות המתאמן.

יש כאלה שיתאים להם..
אבל צריך לזכור שהתחזקות דומה בפלוס קלורי קטן זה לא משהו שיכול לקרות לכולם.

בהחלט תלוי במטרות המתאמן.

יש כאלה שיתאים להם..
אבל צריך לזכור שהתחזקות דומה בפלוס קלורי קטן זה לא משהו שיכול לקרות לכולם.

אני די בטוח שבטווח הארוך, למתאמן הממוצע עדיף להישאר בפלוס קלורי קטן. שהרי הוא יוכל להמשיך להתקדם במשקלי העבודה ללא צורך בחיטוב, במהלך אותם חודשים (4-6?) שבהם המתאמן השני יצטרך להיות בגרעון.

אני חושב שזה דבילי לעשות דבר כזה אלא אם כן המטרה היחידה שלך זה להיות פאוורליפטר שמן.
גם אני הגעתי לאחוזי שומן גבוהים, פחות משלך אבל גבוהים, ואני כרגע עם עור עודף.
דבילי...

בהצלחה בחיטוב, אך אני לא מבין למה למשוך את המסה לכזה אחוז שומן, אפשר להתקדם יופי אם קובעים טווח של 11-16 (לצורך העניין) ופשוט לדבוק בזה.
ככה לא תבזבז ארבעה חודשים על חיטוב, תמשיך להתקדם יפה במסה ובנוסף לא תאבד כמעט את משקלי העבודה בחיטוב( אם בכלל).

רואים שיש מסה אל תרגיש רע ;)
אחרי החיטוב תרגיש פצצה ושתחזור למסה אחרי החיטוב בכלל..!
אני גם כמוך עולה לא.ש גבוה ומחטב למוות, זה עובד. (עברתי כבר 3 סייקלים כאלה.)
תחזור חטוב ואחרי קצת זמן גם חזק יותר וזה פשוט כיף.
בהצלחה! מחכה לתוצאות!

אתה צודק, הבעיה שאני רואה שבשיטה של מסה/חיטוב אתה רוב הזמן 'מבואס' בשלב מסויים במסה אתה מתחיל להראות 'לא טוב' ותקופת החיטוב היא גם לא אטרקטיבית.

רוב הזמן מבואס? אתה במסה רק לקראת החודש-חודשיים האחרונים צריך להיות שמן וגם את זה אפשר לכוון לחורף.
בחיטוב? אחרי חודש אתה כבר מקבל מראה נורמאלי ומלא מחמאות.
אז יוצא בדיוק חודש-חודשיים של הרגשה "באסה" ובשאר אתה אמור להיות מרוצה.

הרי תחילת/אמצע מסה אתה נראה בשיא שלך, אמצע חיטוב ועד הסוף נראה גם די טוב.
למה שרוב הזמן תהיה בבאסה?
אגב, מעבר לעניין המראה, יש את עניין המשקלים שטסים במסה. (קשה להיות בבאסה שאתה מתחזק.😛)
מניסיון שלי ליד חברים שלי, השיטה של מסה-חיטוב יותר מהירה ויעילה מפלוס קלורי קטן וההתקדמות נקייה ואיטית.

אני לא יודע איך הייתה התזונה שלך במהלך המאסה אבל כמו שזה נראה לי לא הכי נקייה ...
מה שאומר שאתה ככל הנראה מפוצץ בנוזלים וברגע שתקצץ את כל הלחמניות בורקסים מוצרי חלב קורנפלקס לחם גבינות פסטרה וכולי ...
אתה ישר תירד איזה 5-7 קילו נוזלים .
לפי דעתי מה שאתה צריך לעשות הוא פשוט לנקות את כל התפריט שלך ולראות כמה נוזלים ירד ומישם להחליט מה אתה עושה ...
אם אתה חושב שב75 אתה תראה קוביות ישלי בשורה בשבילך אחי אתה תצתרך לרדת הרבה יותר נמוך ...

הגוף שלך לבד רוצה לרדת בשומן, זה לא מתאפשר כי כל הזמן יש אינסולין בדם המונע שריפת שומן.
הצטברות שומן בצדדים זה סימן של אכילה מופרזת לאחר דיאטת כאסח שמביאה לרמות סוכר גבוהות בדם.
הפתרון הכי טוב לטעמי בשבילך:
דיאטה קטוג'נית בלי העמסות לפחות בשבועיים שלוש הראשונים עם שילוב של אכילה בחלון זמנים של 8 שעות
זה יטיס אותך במשקל למטה, בהתחלה ללא אירובי בכלל אולי רק הליכות אם תרצה.
כשתתקע תתחיל להוסיף אירובי
ועל הדרך תגמל מבצקים מתוקים ופחמימות מעפנות, זה לוקח אולי חודשיים בלי העמסות אבל כשהגוף זקוק לאנרגיה
יש חשק לאכול שומן ולא מתוק

גם כשאתה מתאמן רגיל, צריך לדעת איך לעשות: מסה/חיטוב .
אנשים רגילים למצב שברגע שהם במסה אז הם אוכלים כל מה שבא ליד ולא בוחלים באמצעים.
ואז בעצם מגיעים לא״ש מאוד גבוהה, ומתחילים חיטוב מאבדים המון שריר כי גם המסה הייתה מולכלת - מגיעים ל-12% שומן נראים בסדר - ואז מחליטים לחזור למסה ושוב אוכלים מלא גאנ׳ק.
ואז לא מבינים למה לוקח להם שנים על גבי שנים להגיע לתוצאות נורמליות .
תלוי בגנטיקה ךי גאנק עושה רק טוב במסה ומהיום החלטתי שכל מסה שלי תיהיה ככה צריך לדעת כל להנות מהחיים

תלוי בגנטיקה ךי גאנק עושה רק טוב במסה ומהיום החלטתי שכל מסה שלי תיהיה ככה צריך לדעת כל להנות מהחיים

נכון, תלוי בגנטיקה - אבל עדיין , גם כל המפתחי גוף הטובים בעולם , עם כל הגנטיקה שלהם וכל המסה המטורפת
אני די בטוח שהם לא חיים רק על גאנ'ק , וגם אני מסתכל איפשהו על הנושא של "לאכול בריא" להכניס אוכל בריא לגוף ואיכותי
ולא לחיות רק על גאנ'ק כי גם ההרגשה חרא שמעמיסים רק גאנק .
תאמין לי אני אוכל די נקי, ותפריט די מסודר ואיכותי, הבריאות שלי עלתה ב-90%
אני יותר חזק, יותר בריא, יותר שמח, הכל השתנה לטובה .

נכון, תלוי בגנטיקה - אבל עדיין , גם כל המפתחי גוף הטובים בעולם , עם כל הגנטיקה שלהם וכל המסה המטורפת
אני די בטוח שהם לא חיים רק על גאנ'ק , וגם אני מסתכל איפשהו על הנושא של "לאכול בריא" להכניס אוכל בריא לגוף ואיכותי
ולא לחיות רק על גאנ'ק כי גם ההרגשה חרא שמעמיסים רק גאנק .
תאמין לי אני אוכל די נקי, ותפריט די מסודר ואיכותי, הבריאות שלי עלתה ב-90%
אני יותר חזק, יותר בריא, יותר שמח, הכל השתנה לטובה .
תחפש את הערך ליי פריס בויקיפדיה חחח
גם קאטלר בציעורותו התפריט שלו היה מורכב מכל גאנק אפשרי. לדעתי כל אדם צריך לתת פעם אחת מסה מלוכלכת אבל העקרון להתחיל אותה על א.ש נמוך ולעבוד במכון בנפח מטורף שלא מבייש סייקליסטים

@Ofek Malka לדעתי מסה מלוכלכת מתאימה למתאמן אחרי השלב ההתחלתי, לדוגמא, כדי לקדם את הסקווט מ 100 ל 140 כנראה ששווה לעשות מסה מלוכלכת. בעיקר כי זה מתאמן שכבר יודע לאכול ולהתאמן.
מתאמן מתחיל לגמרי יכול להסתפק במאזן קלורי חיובי קטן יותר כדי להתקדם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית