הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רק לי זה קורה -_-

The kabab

משתמש מתחיל
91
14
נק' מוניטין:
14
91
14
כאילו אני בונה תפריט באינרנט ומשתמש במחשבון קלוריות ואז אני מסתכל למשל על הערכים של 100 גרם קוטג׳ תנובה 5% שיש לי בבית והם שונים לגמרי מאותו קוטג׳ תנובה 5% שרשום במחשבון קלוריות הזה!!
אז התחלתי להסתכל על המוצרים האחרים שיש לי בתפריט וגם כרגע בבית ועדיין יש הבדלים (וזה אותו פאקינג מוצר!!!)
במצטבר זה חתיכת הבדל...

כאילו אני בונה תפריט באינרנט ומשתמש במחשבון קלוריות ואז אני מסתכל למשל על הערכים של 100 גרם קוטג׳ תנובה 5% שיש לי בבית והם שונים לגמרי מאותו קוטג׳ תנובה 5% שרשום במחשבון קלוריות הזה!!
אז התחלתי להסתכל על המוצרים האחרים שיש לי בתפריט וגם כרגע בבית ועדיין יש הבדלים (וזה אותו פאקינג מוצר!!!)
במצטבר זה חתיכת הבדל...
תשתמש באפליקציה myfitnesspal
היא מעולה.

אתה יכול גם לסרוק מוצרים וזה יכניס את זה למסד נתונים שם

כל האתרים האלה חרא מניסיון תנסה את האפליקציה ^^^^

למה ציפית? אין דבר כזה מחשבון מדויק, המחשבונים רק נותנים לך כיוון ומדויקים ככל שיהיו הם יישארו תמיד בטווח של ה"בערך".

תחשוב שהסטייה לא באה רק לכיוון אחד... כל מזון יהיה לו סטייה לכיוון כזה או אחר ובסך הכל זה משקף באופן דיי אמיתי את מה שהגוף שלך צריך. תחשוב על זה שגם הגוף שלך הוא לא מכונה מדוייקת ולדעת כמה "בדיוק" חלבונים/שומנים/פחמימות אתה צריך למטרות שלך זה לא אפשרי. ה"בערך" הזה נותן קנה מידה ומענה דיי מדוייקים, תלך לפיו.

Back
למעלה תחתית