אני חודש בחדר כושר עם תוכנית מלאה שבנתה לי המדריכה, אני עושה הליכון עם ריצה של 2-3 קילומטר במהירות 9-10
עושה את כל התוכנית בבת אחת כל יומיים, שעובדת על כל הגוף, וגם מרים משקולות של 6 קילו בכל יד.
אני מקפיד על תזונה יותר טובה מבעבר, אני לא אוכל שטויות, אפילו הסוכר שבקפה אני שותה עם סוכרזית לא אכנס לפרטים אבל אני בהחלט משתדל
הקטע הוא שלא ירדתי אפילו קילו אחד בחדר כושר
אני 1.70 עם 86.5 קילו - לא ירדתי אפילו 100 גרם ככה הייתי לפני חודש וככה נשארתי
במקביל כן נהיה לי שרירים ברגליים ובידיים, רואים בהחלט שינויים לטובה
איך תסבירו את זה שלא ירדתי אפילו 100 גרם?
עם כל הכבוד לשרירים והכל... אני רוצה גם שיהיה שינוי לטובה מבחינת הקטע של המשקל
אני מבקש שלא תתנו לי תגובה כמו "הכל התזונה, אם אתה במספר קלוריות שלילי אתה תרד במשקל"
במקרה הזה יש פה משהו מעבר לזה, אני לא יודע, או שירדתי באחוזי שומן ועליתי במסה, ולכן המשקל נשאר אותו דבר... אין לי מושג אני לא מבין בזה
קחו בחשבון שגם המסה של כל המכשירים והמשקולות זה אמור לעלות במשקל בן אדם... לא עליתי - ולא ירדתי
מה קורה פה??
תודה
עושה את כל התוכנית בבת אחת כל יומיים, שעובדת על כל הגוף, וגם מרים משקולות של 6 קילו בכל יד.
אני מקפיד על תזונה יותר טובה מבעבר, אני לא אוכל שטויות, אפילו הסוכר שבקפה אני שותה עם סוכרזית לא אכנס לפרטים אבל אני בהחלט משתדל
הקטע הוא שלא ירדתי אפילו קילו אחד בחדר כושר
אני 1.70 עם 86.5 קילו - לא ירדתי אפילו 100 גרם ככה הייתי לפני חודש וככה נשארתי
במקביל כן נהיה לי שרירים ברגליים ובידיים, רואים בהחלט שינויים לטובה
איך תסבירו את זה שלא ירדתי אפילו 100 גרם?
עם כל הכבוד לשרירים והכל... אני רוצה גם שיהיה שינוי לטובה מבחינת הקטע של המשקל
אני מבקש שלא תתנו לי תגובה כמו "הכל התזונה, אם אתה במספר קלוריות שלילי אתה תרד במשקל"
במקרה הזה יש פה משהו מעבר לזה, אני לא יודע, או שירדתי באחוזי שומן ועליתי במסה, ולכן המשקל נשאר אותו דבר... אין לי מושג אני לא מבין בזה
קחו בחשבון שגם המסה של כל המכשירים והמשקולות זה אמור לעלות במשקל בן אדם... לא עליתי - ולא ירדתי
מה קורה פה??
תודה