עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טעים\לא טעים ?עשיתי - יצא לי פנקייק בתוך קערה
שמתי נוטלה בשביל "לעדן" את הטעם
אבקה של VPX בטעם שוקולד
טעים\לא טעים ?
אני חשבתי דווקא על 38%לי ישר קפץ החליף את החלב בשמנת 15% 😃
יצא לכם חלק כזה...נראה קצת כמו מוח, אבל אם זה טעים למי אכפת?
עם הקרם עוגיות שלי זה גם לא נראה כזה להיט.
עם אבקת חלבון בטעם שוקולד וקוביית שוקולד מריר אחת בפנים זה נראה כמו סופלה במסעדה.
לא. אוכל את זה בקערה שחיממתי.יצא לכם חלק כזה...
הפכת את זה או משהו?
מענין אם אפשר להזמין את זה מחו"ל.המתכון הכי פשוט בעולם.
מה הכוונה?ובאותה הזדמנות בודק אם אפשר להאשים איזה סקריפט בהתנהגות קצת תמוהה של ההנהלה)
כאן נראה שעניין ה"אסור לדבר על..." קצת יצא מפרופורציה, ועלה בדעתי שאולי המחרוזת 'חו"ל' מעירה איזה סקריפט או משהו.מה הכוונה?
אני לא יודע מה קרה שם בהודעות הפרטיות ולמה קיבל אזהרה.. אז לא אכנס לזה..כאן נראה שעניין ה"אסור לדבר על..." קצת יצא מפרופורציה, ועלה בדעתי שאולי המחרוזת 'חו"ל' מעירה איזה סקריפט או משהו.
האילוצים הכלכליים ברורים לי, אבל באיזשהו מקום זה הופך להיות אבסורד. מה אם אני רוצה להמליץ על ספר באמזון (שמוכרים, מה לעשות, גם תוספים), או על תוכנית אימונים באתר של XXX שגם בו מוכרים תוספים?אם תפרסם אתרים שמוכרים תוספי תזונה מחו"ל עבור מוצר שלא קיים בארץ, אבל אותו אתר מוכר על הדרך גם מוצרים אחרים שכן נמכרים בארץ
הטענות שלך הגיוניות ואני מניח שאם תפנה אל משה תוכל לקבל התייחסות טובה יותר בנושא 😃אם אתה רוצה להמשיך, אני מציע להעביר את ההמשך ל off topics או ל"משוב תמיכה טכנית...". אין טעם (ההה!) ללכלך את האשכול על אוכל בעניינים פרוצדורליים.