הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב עוגה/סופלה חלבון 3 ג' פחמימה בדקה(!) במיקרו

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך
עשיתי - יצא לי פנקייק בתוך קערה

שמתי נוטלה בשביל "לעדן" את הטעם

אבקה של VPX בטעם שוקולד

יצא נחמד, קצת חנק. שמתי טיפה נוטלה, פעם הבאה אני אשים גם שוקולד מריר ונראה איך יצא.
11146276_884857638204075_4106912564044361545_n.jpg

חייבים להוציא את זה מהכוס ישר שזה מוכן אם לא זה מתייבש בפנים.
מכין את זה כבר תקופה לפעמים
ממליץ להוסיף כפית קקאו טהור עם ממתיק כלשהו מוסיף טיפה קלוריות אבל הופך את זה לעוגת שוקולד טעימה..
וחמאת בוטנים למעלה לא מזיק
אחלה מתכון לדל פחמימה
אני שם את זה קצת במקרר

קבצים מצורפים

• 14287743908961116501005.jpg
    14287743908961116501005.jpg
    KB 32.3 · צפיות: 323
  • פותח/ת השרשור
חברה שלי ניסתה היום להוסיף יותר חלב ואמרה שזה יצא סבבה, פחות יבש ומחניק.
אפשר לפתח את המתכון למקומות, אבל גם הבסיס שאני הצעתי מהווה פיתרון נחמד למחטבים שכבר איבדו את בלוטות הטעם. אחרי טחינה גולמית משומשום מלא עם טונה במים, העוגה הזאת לא רק שלא מחניקה, היא Mouthwatering!

עשיתי עם תות של אקסטרים, יש לזה טעם של פנקייק אבל עם נגיעות תות.
מאוד מהרי ונוח! ציון 10!
מראה, טוב עשיתי את זה בקערה קטנה וזה נראה כמו קיא...
טעם, אחלה! אני רגיל לעשות חביתות ביקרו זה אחלה שדרוג!
וואי לכם זה נראה ממש טוב
20150414_122114.jpg
20150414_122111.jpg

• פותח/ת השרשור
נראה קצת כמו מוח, אבל אם זה טעים למי אכפת?
עם הקרם עוגיות שלי זה גם לא נראה כזה להיט.
עם אבקת חלבון בטעם שוקולד וקוביית שוקולד מריר אחת בפנים זה נראה כמו סופלה במסעדה.

נראה קצת כמו מוח, אבל אם זה טעים למי אכפת?
עם הקרם עוגיות שלי זה גם לא נראה כזה להיט.
עם אבקת חלבון בטעם שוקולד וקוביית שוקולד מריר אחת בפנים זה נראה כמו סופלה במסעדה.
יצא לכם חלק כזה...
הפכת את זה או משהו?

עשיתי עכשיו עם סקופ של חלבון בעמק ושתי קוביות שוקולד.. וואלה יצא פיצוץ!
לדעתי המרקם הזה טעים, אוהב את הסמיכות והנפח שיש לעוגה. השוקולד הוסיף המוןןן

הכנתי עם אבקת חלבון Cellucor Cor-Performance בטעם Molten Chocolate
הוספתי קצת חמאה מומסת, כפית נוטלה, הבלילה הייתה חלקה מאוד, הוספתי קוביית שוקולד עם 85% מוצקי קקאו למרכז, הכנסתי למיקרו ו..
נראה כמו סופלה אבל המרקם מזכיר קצת ביצה קשה בטעם סופלה.
לא היה לי מרקם כל כך של עוגה, לא מחניק בכלל, זה בין חצי עוגה לחצי ביצה קשה כזה. חחח
יש מצב שמתי יותר מידי במיקרו כי ראיתי עוד טיפה נוזלים בתחתית אז זה בטח התקשה מידי.

המתכון הכי פשוט בעולם.
מענין אם אפשר להזמין את זה מחו"ל.

(אני משחק באש, ובאותה הזדמנות בודק אם אפשר להאשים איזה סקריפט בהתנהגות קצת תמוהה של ההנהלה)

כאן נראה שעניין ה"אסור לדבר על..." קצת יצא מפרופורציה, ועלה בדעתי שאולי המחרוזת 'חו"ל' מעירה איזה סקריפט או משהו.
אני לא יודע מה קרה שם בהודעות הפרטיות ולמה קיבל אזהרה.. אז לא אכנס לזה..
אבל אומר שאם מוצר מסויים אינו קיים בארץ יש מקום לבקש בצורה מסודרת אפשרות לפרסמו במקום כזה או אחר.
בגדול,
אם תפרסם אתרים שמוכרים תוספי תזונה מחו"ל עבור מוצר שלא קיים בארץ, אבל אותו אתר מוכר על הדרך גם מוצרים אחרים שכן נמכרים בארץ.. כאן הבעיה.

ומזה בדיוק מנסים להימנע.

הסקריפט (או מה שזה לא יהיה.) פועל רק על שמות של אתרים מוכרים.. לדעתי.
לא על המילה חו"ל .

אם תפרסם אתרים שמוכרים תוספי תזונה מחו"ל עבור מוצר שלא קיים בארץ, אבל אותו אתר מוכר על הדרך גם מוצרים אחרים שכן נמכרים בארץ
האילוצים הכלכליים ברורים לי, אבל באיזשהו מקום זה הופך להיות אבסורד. מה אם אני רוצה להמליץ על ספר באמזון (שמוכרים, מה לעשות, גם תוספים), או על תוכנית אימונים באתר של XXX שגם בו מוכרים תוספים?

על קריאת הודעות פרטיות אני לא מגיב, אני משער שתהיה לזה התייחסות ממשה.

אם אתה רוצה להמשיך, אני מציע להעביר את ההמשך ל off topics או ל"משוב תמיכה טכנית...". אין טעם (ההה!) ללכלך את האשכול על אוכל בעניינים פרוצדורליים.

אם אתה רוצה להמשיך, אני מציע להעביר את ההמשך ל off topics או ל"משוב תמיכה טכנית...". אין טעם (ההה!) ללכלך את האשכול על אוכל בעניינים פרוצדורליים.
הטענות שלך הגיוניות ואני מניח שאם תפנה אל משה תוכל לקבל התייחסות טובה יותר בנושא 😃

אני רוצה לנסות מחר, איך ניראה לכם יהיה עם בננה (החלבון)?
עשיתי את זה עכשיו בסוף, יצא די ספוגי והלמטה לא "בושל". בעקרון סביר אבל לא הייתי עושה את זה באופן קבוע.

קבצים מצורפים

• 20150415_225941.jpg
    20150415_225941.jpg
    KB 51.6 · צפיות: 276
Back
למעלה תחתית