הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש דבר כזה פלטה של 0.625?

• פותח/ת השרשור DocDoc
  • פורסם בתאריך
http://www.salsport.com/shop/content/?ID=1444
עם הסט הזה אתה יכול להגיע למיקרו-לואדינג של בין חצי ק"ג ל-2 ק"ג(בקפיצות של חצי) כל אימון לבחירתך
אני קניתי סט כזה וזה מאוד נוח. לפני זה אלתרתי עם משקולת רגל במשקל חצי קילו ו 0.75, אבל זה נראה זוועה.

זה טוב לעוד הרבה תרגילים אפילו בלחיצת חזה לפעמים עדיף לעלות 1.5 במקום 2.5

למה לעזעזל הכמה משקולות האלה עולות 300 שקל?😡
למה?
1. זה ציוד מקצועי, אתה מקבל 4 זוגות במשקל מדויק
2. אין לדבר כזה הרבה ביקוש ולכן מי שכבר מעוניין בזה, יסכים לשלם
3. זה ציוד לכל החיים

יש פתרונות אחרים וזולים יותר, אבל הם פחות נוחים ובעיקר נראים על הפנים

למה?
1. זה ציוד מקצועי, אתה מקבל 4 זוגות במשקל מדויק
2. אין לדבר כזה הרבה ביקוש ולכן מי שכבר מעוניין בזה, יסכים לשלם
3. זה ציוד לכל החיים

יש פתרונות אחרים וזולים יותר, אבל הם פחות נוחים ובעיקר נראים על הפנים
עדיין, 300 שקל לסך משקולות של 3-4 קג זה מוגזם בעייני. זה לא עשוי מזהב..

עדיין, 300 שקל לסך משקולות של 3-4 קג זה מוגזם בעייני. זה לא עשוי מזהב..
אצלנו אספנו 3 חבר'ה שמתאמנים באותו חדר כושר כל אחד שם 100 שקלים והזמנו
100 שקל על משקולות שמחזיקות לכל החיים(מגיעות עם ציפוי גומי) ומחברה טובה שאתה יודע שהמשקל מכויל היטב זה שווה את זה
אתה לא משלם פה על הקילוגרמים בניגוד למשקולות רגילות, אתה משלם על האיכות והכיול(מה שמעלה את המחיר גם במשקולות רגילות, אתה יודע כמה פלטה של 20/25 קילו של החברות הגדולות והמוכרות עולה ?)

אצלנו אספנו 3 חבר'ה שמתאמנים באותו חדר כושר כל אחד שם 100 שקלים והזמנו
100 שקל על משקולות שמחזיקות לכל החיים(מגיעות עם ציפוי גומי) ומחברה טובה שאתה יודע שהמשקל מכויל היטב זה שווה את זה
אתה לא משלם פה על הקילוגרמים בניגוד למשקולות רגילות, אתה משלם על האיכות והכיול(מה שמעלה את המחיר גם במשקולות רגילות, אתה יודע כמה פלטה של 20/25 קילו של החברות הגדולות והמוכרות עולה ?)
אני מניח שהרבה, אשמח לשמוע.. אם אתה יכול לפרט גם על מוטות שונים וההבדלים בינהם (מבחינת איכות)

אני מניח שהרבה, אשמח לשמוע.. אם אתה יכול לפרט גם על מוטות שונים וההבדלים בינהם (מבחינת איכות)
לא יודע לפרט לגבי איכות של מוטות
פלטה יחידה של 25 ק"ג איכותית עולה בסביבות ה-700-1000 שקל

נערך לאחרונה:
יש לי את הפלטות הקטנות האלה בחדכ, מאוד נוחות, גם נוח להשתמש בשחורה או אדומה להגביה את העקב סקוואט אם אתה רוצה.

בוינגייט יש פלטות למיקרו לואדינג ובלא מעט מכונים שיש בהם ציוד מתחרויות אולימפיות שהיו בארץ אני מניח.
אנחנו פשוט שמנו 4 סוגרים ששקלנו מראש ומוסיפים אותם למוט במידת הצורך(אני אישית לא, למתאמנות אישיות שלי כן)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית