סרטון סקווט 120 שלי וסקווט של חבר

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך

moo

משתמש על
13,041
803
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
59,934
13,041
803
20,15,15 (הפלטות)

סקווט זה תרגיל יחסית חדש לי, לכן החלטתי להעלות סרטון כדי שאני אגיע למשקלים גבוהים אני אבצע בטכניקה נכונה
(וגם כי טרול #2 שיגע אותי שאני יעלה סרטון של הסקווט...)

זה החבר

התחיל אימון ראשון 5X5 מדקאו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
ם____ם???

איפה בדיוק "זיינתי בשכל"?

הגבתי לך ואמרתי שהסקוואט לא בדיוק לו, שהסקוואט של החבר שלך לא טוב ואתה צריך לעבוד איתו , ושכדאי לך להתאמן עם נעליים יותר טובות, ולשאלה שלך אני חושב שהבעייה תמונה במיקום של המוט ובהטייה של הגב למרות שהם נגזרות אחת של השנייה.

ותגיד לי למה לעזאזל התנפלת עליי כשאמרתי שהסקוואט לא בדיוק לו אם כמה אנשים אמרו את זה לפניי????

צודק מתנצל (התעצבנתי לגבי ההערה על הפורום השני זה לא שייך, לגבי ההערות המקצועיות שלך אני מקבל ביקורת, אין לי בעיה)

לדעתי המוט בסדר, אני נכנס למוט כמו בDVD של ריפ, אני אנסה להכניס אותו יותר נמוך
והזווית של הגב יותר מדי גדולה לדעתך ?

לגבי הנעליים התאמנתי עם אולסטר פחות נח לי

צודק מתנצל (התעצבנתי לגבי ההערה על הפורום השני זה לא שייך, לגבי ההערות המקצועיות שלך אני מקבל ביקורת, אין לי בעיה)

לדעתי המוט בסדר, אני נכנס למוט כמו בDVD של ריפ, אני אנסה להכניס אותו יותר נמוך
והזווית של הגב יותר מדי גדולה לדעתך ?

לגבי הנעליים התאמנתי עם אולסטר פחות נח לי

ההתנצלות מתקבלת אני ממש לא ניסיתי לעקוץ או משהו גם אני מגיב בפורום השני ופה אם שמת לב (אם לא הייתי מגיב בשני הפורומים כמוך לא אז לא הייתי מעיר את הערה הזאת).

לגבי ההסקוואט אני ממש לא מבין גדול בלו באר אז אני מעדיף לא להעיר הערות מקצועיות ולתת לאלו שמבינים יותר בנושא לענות לך על זה.
בקשר לנעליים תתאמן אם מה שגורם לך להרגיש הכי יציב ובטוח אם נוח לך אם אלה אז תישאר איתם.

בהצלחה אחי 😃

אתה צריך להבין את עיקרון התנועה, זה נראה שאתה עושה אותו אבל אולי לא במודע.
בעיקרון כשאתה מתחיל לעלות אתה אמור "להעיף" את התחת אחורה ואז לעלות עם החזה, כשתשמש בזה גם יהיה לך הרבה יותר קל כי תשתמש ברילפקס המתיחה.
דרך אגב גם אני עושה סקוואט עם נעליים שהסולייה שלהם לא שטוחה (סאקוני לריצה) ואין לי בעיה.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך להבין את עיקרון התנועה, זה נראה שאתה עושה אותו אבל אולי לא במודע.
בעיקרון כשאתה מתחיל לעלות אתה אמור "להעיף" את התחת אחורה ואז לעלות עם החזה, כשתשמש בזה גם יהיה לך הרבה יותר קל כי תשתמש ברילפקס המתיחה.
דרך אגב גם אני עושה סקוואט עם נעליים שהסולייה שלהם לא שטוחה (סאקוני לריצה) ואין לי בעיה.

כן בהתחלה הקדשתי לזה הרבה ההיפ דרייב
אני עושה את זה במודע

פששששששששששששששששששששש

לפי דעתי דניאל עושה סקוואט בסיגנון קולמן, שזה סקווט מאוד קשה ורציני לכן הוא נותן נשיפות כאלה... פששששששששש פשששששששששששש כמו תנשמת.
רן נחמד אבל קצת זורק תחת בסוף

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי דניאל עושה סקוואט בסיגנון קולמן, שזה סקווט מאוד קשה ורציני לכן הוא נותן נשיפות כאלה... פששששששששש פשששששששששששש כמו תנשמת.
רן נחמד אבל קצת זורק תחת בסוף

דניאל אתה דביל
לכל מי שלא הבין זה ה"חבר" שמצולם:aFypqSlkBU:

סקוואט טוב,של חבר שלך יש כמה נקודות לתיקון אבל אני מאמין שעם הזמן הוא יתרגל וילמד את התנועה.
אגב,שמעתי שאתה עובד עבור ג"ג יש אמת בדברי השמועה?😲

טוב שלא אמרת לו שהמבט שלו כמה מעלות יותר מדי למעלה ממה שהוא אמור להיות.

צודק!! רן תן מבט לרצפה ✌️

יש לך butt wink די רציני, חוץ מזה נראה בסדר.

קצת נסחפת. זה לא כזה רציני כמו שתיארת וחוץ מזה באמת לא בעיה לתקן.
כנס לפורם של ריפטו תעבור על הנעוץ ותראה איך butt wink רציני נראה.

החבר נשען על קצות האצבעות ועף מעט קדימה במקום להשען על העקבים. (וגם כי לא שומר על חזה בחוץ ומשחרר נשימה מהר מידי)

זה אולי רק נדמה לי, אבל גם MOO מתחיל את העליה בהעברת משקל קדימה, ואז לחיצה עם הרגליים

MOO, הסקווא שלך נראה בסדר. לא בטוח לגבי המיקום שלו כי קשה לראות, אבל יש מצב שצריך להוריד אותו טיפה למטה.

תנסה להיות יותר מכווץ בתחתית. אולי לעצור טיפה לפני.

למה שלא תלבש מעיל צמר פעם הבאה כדי שבאמת לא נצליח לראות שום דבר? 😃

ממה שאני רואה אתה עושה היי-באר. צריך המון גמישות כדי שהמרפקים יצביעו למטה כשהמוט נמצא במקום הנכון בלו-באר. אני גם חושב שבזמן שאנשים מסדרים את הטכניקה שלהם עדיף לנסות לעבוד עם ירידה יותר איטית. הצניחה הזאת לתחתית מקשה על שמירת מתח בהאמס.

עריכה: צפיתי שוב והקצב שלך בסדר. אולי זה קורן שדופק צניחות.

מה רע בקצב כזה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית