תמונה אמצע חיטוב אחוז שומן

• פותח/ת השרשור kdr20
  • פורסם בתאריך

kdr20

משתמש מתחיל
189
33
נק' מוניטין:
86
189
33
שלום לכולם אני מזה חודש בחיטוב התחלתי 74 כיום 69 (נוזלים)
90 גרם פחמימה ביום
רציתי לדעת כמה אחוז שומן אני לדעתכם?
ואיך ההתפתחות בעיניכם?
הייתי שחיף 65 קילו על 1.74 גובה עשיתי מסה עד 74 קילו ואז התחלתי לחטב
מצב קר
מצורפת תמונה מתחילת החיטוב שהייתי 74.
האם החיטוב נראה טוב או שהייתי צריך למשוך עוד מסה?

קבצים מצורפים

• 2015-04-11 22.27.55.jpg
    2015-04-11 22.27.55.jpg
    KB 20.6 · צפיות: 467
  • Screenshot_2015-04-12-09-38-41.png
    Screenshot_2015-04-12-09-38-41.png
    KB 147.5 · צפיות: 407
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
12 בערך

בסיס מעולה לדעתי.
למה שלא תחזור למסה?
תודה מורן חיכיתי לתגובה שלך האמת
שמע החיטובים שעשיתי עד עכשיו די נכשלו בגלל טעויות קטנות ואני רוצה להוכיח לעצמי שאני מסוגל ואני רוצה לראות איך הגוף שלי נראה על סביבות ה10 11 אחוז כי זה סוג של הגשמה עצמית בישבילי עבדתי קשה בישביל זה.
אני יחזור למסה לאחר מכן אבל כמה שיותר נקייה כי עוד 5 חודשים אני טס למשהו כמו 9 חודשים ואני אנסה לשמר את התוצאות כמה שיותר בעזרת trx אבל בכל אופן אני לא יכול לעלות יותר מידי כי לא אוכל לחטב שם באמת או לעלות יותר במסה ברצינות.

תודה מורן חיכיתי לתגובה שלך האמת
שמע החיטובים שעשיתי עד עכשיו די נכשלו ואני רוצה להוכיח לעצמי שאני מסוגל ואני רוצה לראות איך הגוף שלי נראה על סביבות ה10 11 אחוז כי זה סוג של הגשמה עצמית בישבילי עבדתי קשה בישביל זה.
אני יחזור למסה לאחר מכן אבל כמה שיותר נקייה כי עוד 5 חודשים אני טס למשהו כמו 9 חודשים ואני אנסה לשמר את התוצאות כמה שיותר בעזרת trx אבל בכל אופן אני לא יכול לעלות יותר מידי כי לא אוכל לחטב שם באמת או לעלות יותר במסה ברצינות.
תחטב בזהירות, חבל יהיה אם תאבד מסת שריר נוספת בתהליך.
בכל אופן, חיטוב יפה וכל הכבוד!

• פותח/ת השרשור
תחטב בזהירות, חבל יהיה אם תאבד מסת שריר נוספת בתהליך.
בכל אופן, חיטוב יפה וכל הכבוד!
תודה רבה מעריך את זה!
רציתי לשאול מה אתה חושב על להמשיך לאחר מכן במסה עם כמות פחמימה נמוכה של 100 פחמימה או שאין למה?
גיליתי על עצמי שהפחמימה מאוד מכבידה עלי על הגוף ודיי נוח לי בלי.
אני מקווה שתוך חודש אגיע למטרה שלי ושוקל אם להוסיף בנוסף אימוני אינטרוולים למטרת שריפת השומן העיקש. כמה זה חשוב בשלב הזה של החיטוב?
אני במינוס של 500 קלוריות מבצע העמסה כל שבועיים 4-5אימוני כח משתדל 4 בשבוע. ו2-3 אירובי של 40 דק עד שעה

אין לי איך לעזור לך אבל הייתי חייב לציין שיש לך מבנה גוף יפה,תמשיך להרים !

תודה רבה מעריך את זה!
רציתי לשאול מה אתה חושב על להמשיך לאחר מכן במסה עם כמות פחמימה נמוכה של 100 פחמימה או שאין למה?
גיליתי על עצמי שהפחמימה מאוד מכבידה עלי על הגוף ודיי נוח לי בלי.
אני מקווה שתוך חודש אגיע למטרה שלי ושוקל אם להוסיף בנוסף אימוני אינטרוולים למטרת שריפת השומן העיקש. כמה זה חשוב בשלב הזה של החיטוב?
אני במינוס של 500 קלוריות מבצע העמסה כל שבועיים 4-5אימוני כח משתדל 4 בשבוע. ו2-3 אירובי של 40 דק עד שעה
אם נוח לך להיות בדל-פחמימה, נסה להיכנס לקטוזיס.
רד לפחמימה נמוכה מאוד שתגיע בעיקר מירקות ומוצרי חלב תראה איך זה משפיע עליך במסה הבאה.
על 100 פחמימה תעשה העמסה אחד לשבוע וחצי.
ובינתיים לדעתי אתה צריך להמשיך כרגיל.. לא מזהה אצלך שומן עיקש שמצריך את הפרוטוקול.

• פותח/ת השרשור
כן כמו עכשיו אני על 90 גרם פחמימה הכל ממוצרי חלב וירקות פשוט למסה אני יעלה בשומן. וחלבון ממשיך פי 2 וחצי כרגיל
אני עושה העמסה פעם בשבועיים כי נוח לי בשבת לעשות את זה ולהקדיש לזה זמן כמו שצריך ונקי.
כנראה עדיף להוריד כמה ימים אבל אני לא אוהב להיות כבד בכל הסופש

אם נוח לך להיות בדל-פחמימה, נסה להיכנס לקטוזיס.
רד לפחמימה נמוכה מאוד שתגיע בעיקר מירקות ומוצרי חלב תראה איך זה משפיע עליך במסה הבאה.
על 100 פחמימה תעשה העמסה אחד לשבוע וחצי.
ובינתיים לדעתי אתה צריך להמשיך כרגיל.. לא מזהה אצלך שומן עיקש שמצריך את הפרוטוקול.
מה זה הפרוטוקול?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית