כמה פעמים אתם מתאמנים בשבוע בחיטוב? (פייסבוק)

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
אז יש איזו קבוצה הזויה שאמורה לתת תמיכה למחטבים.. או ככה חשבתי לפחות 😆
צצה שם שאלה איך מתאמנים בחיטוב..

אם בא לכם קצת בידור, כנסו.
עבדכם הנאמן ניסה גם לפרסם את הפורום, אך ללא הועיל.
וטוב שכך, כנראה היו רק הורסים כאן את הרמה עוד יותר 🤣

https://www.facebook.com/groups/1557382284551526/1570794869876934

@oz25 כנס, אתה מת על הדברים האלה

דורש רשימה של כמה מהאנשים האלה עוקפים אותי בסקוואט. אולי אני לא מתאמן נכון.

• פותח/ת השרשור
ScreenHunter_06 Apr. 12 00.10.jpg

הדרך הטובה ביותר להתמודד איתם זה לתת להם לטעות אחרי שניסית להסביר להם פעם ופעמיים (וזהו!)

כבר ממזמן הפסקתי להסתכל בקבוצות כאלו בפייסבוק

אם כבר יש דיון בנושא: כמה שיוצא לי... שאלה מטומטמת באופן כללי וגם התשובות שלך לא מדהימות.

אני אוותר מראש על הקבוצה הזאת אבל תודה מראש שחשבת עליי אחי.

עדיף לי לקבל את התמיכה שלי מכאן.

כל אחד שם מומחה בסקוואט, בדדליפט בשיטות אימון, בתזונה. אין לי פשוט סבלנות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה יש להשכיל כאן? זה תלוי בערך במיליון דברים כמו רמת המתאמן, יכולת התאוששות, ניסיון עם תדירות גבוהה יותר, היסטוריית אימונים באופן כללי וכמובן צורת התכנון של האימונים. מה כל כך מיוחד בחיטוב או בשלושה אימונים בשבוע שזה פתאום הסטנדרט?

מה יש להשכיל כאן? זה תלוי בערך במיליון דברים כמו רמת המתאמן, יכולת התאוששות, ניסיון עם תדירות גבוהה יותר, היסטוריית אימונים באופן כללי וכמובן צורת התכנון של האימונים. מה כל כך מיוחד בחיטוב או בשלושה אימונים בשבוע שזה פתאום הסטנדרט?
מה אתה לא מבין ב-ריפטו אמר?

• פותח/ת השרשור
זה לא הסטנדרט.. פשוט ראיתי שהרוב שם נוטה לכיוון של - 6 אימונים עצימים בשבוע + אירובי ברבאק וגירעון קלורי ואתם על הגל - אז הייתי חייב להכניס עוד תגובה "נורמלית" יותר.

כמובן שגם חיטוב על AB עם נפח מעט גבוה יותר גם יכול לעבוד, ויש עוד תוכניות שונות שמתאימות למתאמנים ברמות שונות.
בגדול,
ממה שאני התנסיתי וממה שאני יודע שאחרים התנסו.. אימון עצים של 3 פעמים בשבוע יעבוד אחלה לרוב מתאמני הכוח ולאו דווקא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית