ייעוץ בחיטוב

levitate123

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
איזה אימון כדאי לעשות FBW או AB?

ויש לי איזורים בגוף עם שומן שקשה להוריד ואני רוצה להוסיף אימוני HIIT מתי כדאי לשלב אותם (בסוף אימון/ ביום מנוחה / בתחילת אימון)?

כדאי בתקופת האירובי להתחיל באימוני HIIT או לשלב אותם באמצע תקופת האימון אחרי שנכנסים לכושר?

אז מתי עדיף לעשות HIIT?

אני אישית במסה מוסיף אימון אחד או שניים HIIT רק בשביל הספרינטים בשביל הנשמה 😃
אבל שמתי לב שאני עולה יחסית נקי מסה גם שאני אוכל לא נקי אז אפשר להגיד שזה עוזר גם לעלות נקי באיזה מובן

אז מתי עדיף לעשות HIIT?
HIIT יפריע להתאוששות ושימור משקלי העבודה בחיטוב. אני לא רוצה להגיד יותר מדי כי אני לא עשיתי עד היום את התוכנית הזאת ויודע רק את הבסיס שלה.
אני אפנה לפה מישהו שאולי יודע עליה יותר ויענה לך יותר טוב על השאלות
@Moran W

אני לא מומחה גדול ב HIIT, אבל ממה שאני יודע לרוב משלבים את זה באימוני נפח גבוהים, 4-6 אימונים בשבוע.

נחכה לעוד תגובות בעניין.

לא יודע על סמך מה המשתמש TANK קבע בכזו נחרצות לא לעשות אינטרוולים בחיטוב,הריי זה הנשק הכי כבד כדי להוריד אחוזי שומן ובמיוחד את השומן העיקש,ומספיק שתקרא את המאמרים בפורטל.
מה שכן,אל תתחיל ישר עם אינטרוולים.
זה אימון קשה,חד משמעית,קשה לבצע אותו אחרי אימון משקולות,והתאוששות שלו לא פשוטה.תתחיל מאירובי רגיל ולאט לאט תראה את הקצב ירידה שלך,יכול מאוד להיות שבכלל לא תצטרך אינטרוולים גם עד סוף התהליך.
בהצלחה.

לא יודע על סמך מה המשתמש TANK קבע בכזו נחרצות לא לעשות אינטרוולים בחיטוב,הריי זה הנשק הכי כבד כדי להוריד אחוזי שומן ובמיוחד את השומן העיקש,ומספיק שתקרא את המאמרים בפורטל.
זה אימון קשה,חד משמעית,קשה לבצע אותו אחרי אימון משקולות,והתאוששות שלו לא פשוטה.תתחיל מאירובי רגיל ולאט לאט תראה את הקצב ירידה שלך,יכול מאוד להיות שבכלל לא תצטרך אינטרוולים גם עד סוף התהליך.
בהצלחה.
אני לא פוסל את מה שאתה אומר אבל אני אשמח אם תפנה אותי למאמר שטוען שאימוני אינטרוולים עוזרים להפתר משומן עיקש.
אני מתנגד לאימוני HIIT כי לדעתי הם מעייפים אותך יותר מדי ומפריעים לך לשמור על משקלי העבודה

בהצלחה.
אני חושב שכוונתו הייתה בהנחה והמתאמן עובד בעצימות גבוהה.

אני ממליץ על HIT ולאחר מכן להמשיך בארובי מתון-בHIT שהדופק עולה משתחרר הורמון (ברח לי שמו-לא אנדרנלין) שמאיץ פירוק חומצות שומן בתא,אך לא מוציא אותן למחזור הדם ובשביל זה נכנס הארובי מתון לאחר מכן-קרנבל של שריפת שומן.

אך כמובן כמו שאמרו שים לב שזה לא פוגע לך בהתאוששות,אם כן אירובי מתון זה עדיף בשבילך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית