הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה בראבק [הוסר]

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אני במצב שלך ועושה מסה .. ככה כל הפורום אמר לי ..כדאי לך לא לעשות חיטוב .

• פותח/ת השרשור
אני במצב שלך ועושה מסה .. ככה כל הפורום אמר לי ..כדאי לך לא לעשות חיטוב .
אני יודע.
בנתיים יש לי בעיה עם החד"כ אז אני עושה חיטוב ככה שיהיה לי קצת בסיס יותר טוב והכל...
כי אני רוצה להתחיל ישר בSS וזו תוכנית תובענית ואני רוצה למשוך תמסה כמה שיותר ככה שאני רוצה להשיג בזמן הזה שיש (שאין לי מה לעשות איתו מלבד זה) בסיס טוב

אני יודע.
בנתיים יש לי בעיה עם החד"כ אז אני עושה חיטוב ככה שיהיה לי קצת בסיס יותר טוב והכל...
כי אני רוצה להתחיל ישר בSS וזו תוכנית תובענית ואני רוצה למשוך תמסה כמה שיותר ככה שאני רוצה להשיג בזמן הזה שיש (שאין לי מה לעשות איתו מלבד זה) בסיס טוב
תזכיר לי גובה ומשקל . דרך אגב הירכיים והמותנים שך גם גדולות?ובחודש חיטוב אתה תוריד נראלי קג 4 .. לא יודע אם יהיה כזה שינוי

• פותח/ת השרשור
OFEKHA001 עדכן/ה את הלוג ״חיטוב :(״:

עדכון לוג: 19/04/15

טוב החלטתי בתחילת המסה לעשות FBW ל3-4 חודש ואז חיטוב חודשיים כדי להגיע לבית ספר יחסית מחוטב וגם בחופש הגדול להנות ממנו ולא להראות כלכך כמו בטטה...
כי בSS אני לא כלכך אגדל. לכן אחרי תחילת שנה הבאה של ביה"ס אני אתחיל SS.
כי בתכלס, FBW תגרום לי לגדול יותר אבל בSS אני אשיג יותר כוח ובסיס לטווח הרחוק.
והקטע שאני רוצה תוצאות לזמן מסוים ומה שיעזור לי עכשיו זה רק FBW או AB. ואני תמיד יכול להתחיל SS בהמשך
כי אני דיי בטוח שאני עדיין אהיה מתאמן מתחיל (?)

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני לא מסכים עם הדעה שכל מתאמן חייב SS. אם אין לך כרגע שום אינטרס להיות הכי חזק, ואתה מעוניין בעיקר לפתח מסת שריר, FBW וAB יביאו אותך לשם מהר יותר. לא חייב להיות חזק כדי להיות גדול ולא חייב להיות גדול כדי להיות חזק.

• פותח/ת השרשור
אני לא מסכים עם הדעה שכל מתאמן חייב SS. אם אין לך כרגע שום אינטרס להיות הכי חזק, ואתה מעוניין בעיקר לפתח מסת שריר, FBW וAB יביאו אותך לשם מהר יותר. לא חייב להיות חזק כדי להיות גדול ולא חייב להיות גדול כדי להיות חזק.
אתה חושב שאפשר לגדול קצת לפחות (שישימו לב שהשתנת- הכוונה לאנשים שלא רואים אותך ביוםיום) בשלושה חודשים?

בגדול כן, אבל בעיקר כי תצבור גם שומן ואנשים לא באמת יודעים לזהות את ההבדל.

• פותח/ת השרשור
בגדול כן, אבל בעיקר כי תצבור גם שומן ואנשים לא באמת יודעים לזהות את ההבדל.
מן הסתם אחר כך אני עושה חיטוב של חודש או חודשיים אני חושב
(פשוט המטרה שלי עכשיו היא להגיע כ"אדם שונה" במראה שנה הבאה)..
אז אם אני אהיה אחרי חיטוב (אחרי המסה של 3 חודש)
יראו שינוי משמעותי ?

אין שום סיבה לעשות פחות. תכניס לעצמך לראש שזה תהליך של שנים ולא סייקל בודד של מסה+חיטוב. תשמור על פלוס קלורי מתון ועליה של עד חצי קילו בשבוע, ככה לא תצבור כמויות מטורפות של שומן ותוכל להמשיך להתקדם.

• פותח/ת השרשור
אין שום סיבה לעשות פחות. תכניס לעצמך לראש שזה תהליך של שנים ולא סייקל בודד של מסה+חיטוב. תשמור על פלוס קלורי מתון ועליה של עד חצי קילו בשבוע, ככה לא תצבור כמויות מטורפות של שומן ותוכל להמשיך להתקדם.
בכיף 😛
פשוט חשבתי להגיע חטוב שנה הבאה לביה"ס אבל אז נזכרתי ש3 חודש מסה זה כלום :(
אני חושב אני אמשוך אפילו יותר את המסה תלוי איך אני אראה והמצב של הכרס והצדדים 🤣

אז בעוד שנתיים תגיע חטוב עם מסת שריר יותר מכובדת 😃

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
OFEKHA001 עדכן/ה את הלוג ״מסה בראבק״:

עדכון לוג: 03/05/15

יאללה יום ראשון של המסה
משקל גוף לא מדדתי אבל מנחש שבין 61 ל63 ק"ג
גובה כרגיל 1.72~
אימון בנתיים אני מתאמן בבית עד שעוד כמה ימים אני נרשם שוב למכון (ביום רביעי~חמישי הזה)
מתח - 7-8X4
שכיבות סמיכה - 12X3
סקוואטים - 8X4
הרמות תאומים (כל רגל) - 14X3
הרמות ברכיים - 8X3

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
פותח הלוג מחק את הלוג ממערכת הלוגים ונעל את הדיון.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית