Trick to Look More Vascular | Elliott Hulse

נשמע מפגר אם כבר בידיוק ההפך אחרי שאתה אוכל הרבה פחמימות אחרי תקופה מוסימת אתה נראה אם כבר יותר נוזלי לא?

• פותח/ת השרשור
נשמע מפגר אם כבר בידיוק ההפך אחרי שאתה אוכל הרבה פחמימות אחרי תקופה מוסימת אתה נראה אם כבר יותר נוזלי לא?
הוא לא דיבר על נוזלים, במחשבה שניה הוא הזכיר אחוז שומן נמוך,
ונוזלים עד כמה שידוע לי נאגרים בשומן מתחת לעור, לא בטוח בזה אני אשמח לתיקון

הוא לא דיבר על נוזלים, במחשבה שניה הוא הזכיר אחוז שומן נמוך,
ונוזלים עד כמה שידוע לי נאגרים בשומן מתחת לעור, לא בטוח בזה אני אשמח לתיקון
אני יודע שהוא לא דיבר על נוזלים אבל נראה לי בכול זאת שאם תעמיס בפעם אחת הרבה פחמימה לא מעט נוזלים יצטברו

• פותח/ת השרשור
אני לא מצליח לצטט אן לתייג, אבל מה?
מה הקשר להשיג שרירים? מה הקשר לישר?
לא כולם ברכו עם גנטיקה טובה בורידים והוא סתם מדבר כל טריק נחמד שיכול לעזור לך להיו יותר ורידי, נגיד לדוגמנים זה יכול לעזור וכו...

לא כולם ברכו עם גנטיקה טובה בורידים והוא סתם מדבר כל טריק נחמד שיכול לעזור לך להיו יותר ורידי, נגיד לדוגמנים זה יכול לעזור וכו...
אתה אובססיבי לורידים ופאמפ.. 🤣

מה זה "בורכו בורידים" תגיע לאחוז שומן מספיק נמוך וגם למישהו עם "גנטיקה חרא" יהיו ורידים כמו של מפלצת.

יש טריק יותר טוב...

לעבוד קשה ולהשיג שרירים ביושר.
😣

לנושא: אני לא מבין יותר מדי, אבל אחרי אכילה של מלא פחמימות הגיוני לי יותר שתראה נוזלי, אז אני לא מבין ממש איך זה יכול לעבוד.

נו, אז נניח שהחרטוט הזה נכון וה-fucking huge molecules האלה מנפחות לי את כמות הדם ועושות אותי האלק - כמה זמן בדיוק זה יחזיק? כמה זמן עד שהן נעלמות ומשאירות אותי נוזלי בגלל הגליקוגן? בשביל מה צמתי כמה ימים?

נו, אז נניח שהחרטוט הזה נכון וה-fucking huge molecules האלה מנפחות לי את כמות הדם ועושות אותי האלק - כמה זמן בדיוק זה יחזיק? כמה זמן עד שהן נעלמות ומשאירות אותי נוזלי בגלל הגליקוגן? בשביל מה צמתי כמה ימים?
בדיוק מספיק זמן כדי ללכת לים \ בריכה. 🥰

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית