עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא לא דיבר על נוזלים, במחשבה שניה הוא הזכיר אחוז שומן נמוך,נשמע מפגר אם כבר בידיוק ההפך אחרי שאתה אוכל הרבה פחמימות אחרי תקופה מוסימת אתה נראה אם כבר יותר נוזלי לא?
אני יודע שהוא לא דיבר על נוזלים אבל נראה לי בכול זאת שאם תעמיס בפעם אחת הרבה פחמימה לא מעט נוזלים יצטברוהוא לא דיבר על נוזלים, במחשבה שניה הוא הזכיר אחוז שומן נמוך,
ונוזלים עד כמה שידוע לי נאגרים בשומן מתחת לעור, לא בטוח בזה אני אשמח לתיקון
אתה אובססיבי לורידים ופאמפ.. 🤣אני לא מצליח לצטט אן לתייג, אבל מה?
מה הקשר להשיג שרירים? מה הקשר לישר?
לא כולם ברכו עם גנטיקה טובה בורידים והוא סתם מדבר כל טריק נחמד שיכול לעזור לך להיו יותר ורידי, נגיד לדוגמנים זה יכול לעזור וכו...
מה זה "בורכו בורידים" תגיע לאחוז שומן מספיק נמוך וגם למישהו עם "גנטיקה חרא" יהיו ורידים כמו של מפלצת.אני לא מצליח לצטט אן לתייג, אבל מה?
מה הקשר להשיג שרירים? מה הקשר לישר?
לא כולם ברכו עם גנטיקה טובה בורידים והוא סתם מדבר כל טריק נחמד שיכול לעזור לך להיו יותר ורידי, נגיד לדוגמנים זה יכול לעזור וכו...
😣יש טריק יותר טוב...
לעבוד קשה ולהשיג שרירים ביושר.
מה יכול לעבוד..? שתהיה שרירי עם ורידים בולטים למרות שאכלת פחמימות?😣
לנושא: אני לא מבין יותר מדי, אבל אחרי אכילה של מלא פחמימות הגיוני לי יותר שתראה נוזלי, אז אני לא מבין ממש איך זה יכול לעבוד.
לא יודע מה הסקת ממה שרשמתי אבל אני התכוונתי שזה לא נשמע אפשרי בכלל.מה יכול לעבוד..? שתהיה שרירי עם ורידים בולטים למרות שאכלת פחמימות?
מה לא נשמע אפשרי?לא יודע מה הסקת ממה שרשמתי אבל אני התכוונתי שזה לא נשמע אפשרי בכלל.
אתה זוכר על מה אנחנו מדברים? האשכול מדבר פה על סרטון שאומר משהו, תנסה להבין לבד.מה לא נשמע אפשרי?
אם שאלתי כנראה שלא היה ברור לי מהדברים שכתבת למה אתה מתכווןאתה זוכר על מה אנחנו מדברים? האשכול מדבר פה על סרטון שאומר משהו, תנסה להבין לבד.
דיברתי על הסרטון ואמרתי שזה לא נשמע לי הגיוני (מה שהוא אומר בסרטון).אם שאלתי כנראה שלא היה ברור לי מהדברים שכתבת למה אתה מתכוון
אההה עכשיו הבנתי. אז מה הסמיילי שדופק את הראש בקיר היה אמור להביע? 🤣דיברתי על הסרטון ואמרתי שזה לא נשמע לי הגיוני (מה שהוא אומר בסרטון).
לעבוד קשה ולהשיג שרירים ביושר.
אההה עכשיו הבנתי. אז מה הסמיילי שדופק את הראש בקיר היה אמור להביע? 🤣
בדיוק מספיק זמן כדי ללכת לים \ בריכה. 🥰נו, אז נניח שהחרטוט הזה נכון וה-fucking huge molecules האלה מנפחות לי את כמות הדם ועושות אותי האלק - כמה זמן בדיוק זה יחזיק? כמה זמן עד שהן נעלמות ומשאירות אותי נוזלי בגלל הגליקוגן? בשביל מה צמתי כמה ימים?
השתגעת? עם big ass molecules בדם? אתה תטבע!בדיוק מספיק זמן כדי ללכת לים \ בריכה. 🥰