הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אם עשיתי הפסקה מהסייקלים

• פותח/ת השרשור zivch
  • פורסם בתאריך

zivch

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אהלן.

אם עשיתי איזה 2-3 סייקלים ואז עשיתי הפסקה של שנה , ואני חוזר לזה , כדאי להתחיל מנקי כאילו זה סייקל ראשון . זאת אומרת לקחת רק טסט או שהגוף אחרי שנה עדיין יהיה רגיל לחומרים ואפשר לקחת עוד דברים

אני עשיתי הפסקה של 5 שנים
ולא הייתה לי שום בעיה להתחיל מאותה נקודה שהיפסקתי

כלומר
הגוף בהחלט "זוכר " את החומרים ללא כל בעיה

אם עשיתי איזה 2-3 סייקלים ואז עשיתי הפסקה של שנה , ואני חוזר לזה , כדאי להתחיל מנקי כאילו זה סייקל ראשון . זאת אומרת לקחת רק טסט או שהגוף אחרי שנה עדיין יהיה רגיל לחומרים ואפשר לקחת עוד דברים
אתה לא תרגיש אף פעם כמו בסייקל ראשון
אתה יכול לקחת עוד פעם טסט לבד אבל האימפאקט יהיה שונה לגמריי

אהלן.

השאלה שלך קצת לא ברורה. תמיד ניתן להוסיף עוד חומרים, השאלה אם צריך. הוספת חומר היא תמיד למטרה מסויימת. במידה ומשתמש מנוסה ומכיר את תגובת גופו לחומרים מסויימים, יתכן שירצה להוסיף חומר נוסף גם לאחר שנה של הפסקה.

אני עשיתי הפסקה של 5 שנים
ולא הייתה לי שום בעיה להתחיל מאותה נקודה שהיפסקתי

כלומר
הגוף בהחלט "זוכר " את החומרים ללא כל בעיה

תגיד לי עכשיו ברצינות לא נמאס לך לזרוק זין? תתחיל לכתוב כמו בן אדם תכבד את עצמך. המעט שאתה יכול לעשות זה לכתוב עם רווחים. קח מחברת שורות ותשים אצבע בין כל מילה תזכיר לעצמך איך נראה כתב ברור.

תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית